Selena Gomez a dezvaluit o cicatrice pe coapsa interioara, care a ramas in urma unui transplant de rinichi in urma cu trei ani. Vedeta pop, in varsta de 28 de ani, a primit rinichiul de la prietena ei Francia Raisa dupa ce a suferit complicatii din cauza bolii autoimune lupus.

Lupus este o boala cronica care poate afecta orice parte a corpului – de obicei pielea, articulatiile, sangele si rinichii, potrivit Lupus Foundation of America. Sistemul imunitar al persoanelor care sufera de lupus este esential si, in loc sa lupte impotriva virusurilor si bacteriilor cu anticorpi, corpurile lor creeaza autoanticorpi care ataca tesutul sanatos.
Superstarul a spus anterior ca transplantul este „ceea ce trebuia sa fac pentru sanatatea mea generala”.

„Cand mi-am facut transplantul de rinichi, imi amintesc ca a fost foarte dificil sa-mi arat cicatricea la inceput”, a scris Gomez alaturi de o fotografie cu ea a costumului de baie care afiseaza vizibil cicatricea de la operatia pe care a suferit-o Gomez pentru a-si imbunatati longevitatea sanatatii.

Cicatricea de transplant a lui Gomez a fost vazuta pentru prima data in fotografiile paparazzi in 2018. Cu toate acestea, joi a marcat prima data cand cantareata o arata lumii.

In 2018, Raisa si-a aratat propriile cicatrici de procedura din nobila decizie de a-i dona unul dintre rinichi lui Gomez si a spus ca a trecut si prin crize de depresie dupa aceea.

Au trecut trei ani de cand Selena Gomez a fost supusa unei interventii chirurgicale de transplant renal si se deschide despre asta intr-un mod mare pentru prima data. Gomez, care tocmai a inceput sarbatorirea lansarii Rare Beauty , a impartasit o reflectie foarte onesta despre cicatricea ei post-chirurgicala intr-o legenda puternica de pe Instagram.

Gomez a pozat cu incredere purtand o piesa albastra-cer de la La’Mariette, dezvaluind ca nu s-a simtit mereu confortabil aratandu-si cicatricea interioara a coapsei pana acum. „Cand mi-am facut transplant de rinichi, imi amintesc ca a fost foarte dificil la inceput sa-mi arat cicatricea”, a scris ea. „Nu am vrut sa fie in fotografii, asa ca am purtat lucruri care sa o ascunda. Acum, mai mult ca oricand, ma simt increzatoare in cine sunt si prin ce am trecut si sunt mandra de asta”.