Despre noi

Coolgirl.ro este ghidul pentru cultura pop, evenimente actuale, frumusete, moda, lifestyle, astrologie si altele. Ne conectam la publicul nostru tanar, divers si cu discernamant, prin informatii utile, valoroase, autentice si incluzive. Intelegem ca interesele si pasiunile femeilor de toate varstele sunt vaste si nu trebuie subestimate – si suntem aici pentru a contribui la conversatiile respective.

Continutul nostru nu este doar distractiv – este, de asemenea, complet editat si verificat pentru acuratete, claritate si corectitudine. Daca va recomandam o pereche de blugi , o emisiune TV, va oferim cele mai noi si utile informatii. De asemena, ne consultam in mod regulat expertii in materie de sanatate, sex, frumusete, moda si tendinte pentru informatii si opinii.

Pe langa stirile si exclusivitatile celebritatilor, veti gasi sfaturi de moda si recomandari de stil, cu alternative de la High Street la moda de ultima generatie, precum si sfaturi de beauty. Veti gasi si o multime de sfaturi despre stilul de viata si cele mai noi stiri.