Termeni si conditii

Acceptarea Conditiilor de utilizare

Coolgirl.ro („ Site-ul web ”) este o platforma online cu informatii despre moda, beauty, lifestyle, travel, si altele. In cazul in care ne referim la „ Continut ” in acesti termeni si conditii, ne referim la tot continutul, informatiile si materialul, inclusiv software, tehnologie, text, linkuri, postari pe forum, mesaje de chat, mesaje, e-mailuri, muzica, sunet, grafica, imagini, video, si toate materialele audio vizuale sau de alta natura care apar pe sau care provin si / sau de pe site.

Acesti termeni si conditii (modificate din cand in cand) guverneaza utilizarea de catre dvs. a acestui site web si a oricaror pagini web conexe aflate sub controlul nostru (inclusiv cele de pe site-urile de socializare, precum paginile noastre oficiale de pe Facebook si Twitter), precum si chatul si buletinul informativ sau facilitatile forumului de pe site. In cazul in care folosim termenul „Website” in acesti termeni si conditii, ne referim, prin urmare, la acest site web si la toate acele pagini de continut asociate.

Intelegeti si sunteti de acord ca putem adauga sau modifica acesti termeni si conditii in orice moment. Noii termeni si conditii intra in vigoare imediat dupa postarea pe acest site web. Prin urmare, va recomandam sa verificati aceasta pagina in mod regulat.

Prin accesarea site-ului web, acceptati fara limitare sau calificare si sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii (impreuna cu orice documente mentionate in acestea) (in mod colectiv, acesti „Termeni de utilizare”)

Daca nu doriti sa fiti de acord cu acesti Termeni de utilizare sau Politica de confidentialitate , trebuie sa parasiti site-ul imediat.

Protectia confidentialitatii

Coolgirl.ro se angajeaza sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau in conformitate cu legile si reglementarile aplicabile. Toate informatiile colectate de la dvs. in legatura cu utilizarea site-ului web sunt guvernate de politica noastra de confidentialitate .

Modificari ale Conditiilor de utilizare

Putem revizui si actualiza din cand in cand acesti Termeni de utilizare, la propria noastra discretie. Va asteptati sa verificati din cand in cand aceasta pagina pentru a lua cunostinta de modificarile pe care le-am facut, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Toate modificarile materiale se vor aplica numai prospectiv. Orice modificare a procedurilor de solutionare a litigiilor stabilite mai jos in Legea aplicabila si jurisdictia nu se aplica litigiilor pentru care partile au avut o notificare efectiva la data la care modificarea a fost postata pe site-ul web. Folosirea in continuare a site-ului in urma postarii Conditiilor de utilizare revizuite inseamna ca acceptati si sunteti de acord cu modificarile.

Accesarea site-ului si a securitatii contului

Ne rezervam dreptul de a retrage sau modifica acest site web si orice serviciu sau material pe care il oferim pe site, la propria noastra discretie fara notificare prealabila. Nu vom fi raspunzatori daca, din orice motiv, tot sau o parte a site-ului web nu este disponibil in niciun moment sau pentru o perioada. Din cand in cand, putem restrictiona accesul la anumite parti ale site-ului web sau la intregul site web utilizatorilor.

Marci comerciale

Marcile comerciale ale tertilor pot aparea, de asemenea, pe Site-ul Web din cand in cand; nu puteti utiliza aceste marci comerciale fara permisiunea prealabila si scrisa a proprietarilor respectivi. Recunoasteti si sunteti de acord ca nimic de pe site nu acorda, in mod expres sau implicit, niciun drept sau licenta de a utiliza oricare dintre marcile noastre sau poate fi interpretat in sensul ca avem autoritatea de a acorda orice drept sau licenta in numele oricarui proprietar de marca terta parte.

Tot continutul este protejat de legile drepturilor de autor

Imaginile, textul, software-ul, documentatia, fisierele electronice de text si imagine, fisierele si clipurile audio si video si alte materiale de pe site sunt protejate de legile drepturilor de autor si pot fi acoperite si de alte restrictii. Coolgirl.ro isi pastreaza toate drepturile pe care le poate detine, inclusiv drepturile de autor, privind datele, imaginile, textul si orice alte informatii continute in aceste fisiere. Drepturile de autor si alte drepturi de proprietate asupra materialului de pe site-ul web pot exista, de asemenea, la persoane fizice si entitati, altele decat si, in plus fata de Coolgirl.ro. Coolgirl.ro. interzice in mod expres copierea materialelor protejate de pe acest site web.

Drepturi pentru proprietate intelectuala

Vi se permite sa utilizati site-ul web numai pentru uz personal, necomercial. Nu trebuie sa copiati, sa modificati, sa creati lucrari derivate ale, sa afisati public, sa efectuati public, sa reeditati, sa descarcati, sa stocati sau sa transmiteti oricare dintre materialele de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care sa stocati temporar copii ale acestor materiale in memorie RAM, sa stocati fisiere care sunt stocate automat in cache de catre browserul dvs. web in scopul imbunatatirii afisarii si tipariti un numar rezonabil de pagini ale site-ului web pentru uz personal, necomercial.

Sunteti de acord sa nu modificati copii ale niciunui material de pe acest site sau sa stergeti sau sa modificati orice notificare privind drepturile de autor, marci comerciale sau alte drepturi de proprietate din copiile materialelor de pe acest site. Sunteti de acord sa nu reproduceti, sa vindeti sau sa exploatati in scopuri comerciale orice parte a site-ului web, accesul la site-ul web sau utilizarea acestuia sau orice servicii sau materiale disponibile prin intermediul site-ului web.

Utilizari interzise

Puteti utiliza site-ul web numai in scopuri legale si in conformitate cu acesti Termeni de utilizare. Sunteti de acord sa nu utilizati site-ul:

In orice mod care incalca orice lege sau regulament aplicabil.
In scopul exploatarii, vatamarii sau incercarii de a exploata sau dauna minorilor in orice mod, expunandu-i la continut neadecvat, solicitand informatii de identificare personala sau altfel.
Pentru a transmite sau a procura trimiterea oricarui material publicitar sau promotional, inclusiv orice „posta electronica”, „scrisoare in lant” sau „spam” sau orice alta solicitare similara.
Pentru a identifica sau a incerca sa identifice Coolgirl.ro. sau un reprezentant al Coolgirl.ro., un alt utilizator sau alta persoana sau entitate (inclusiv, fara limitare, utilizarea adreselor de e-mail sau a numelor de ecran asociate cu oricare dintre cele de mai sus).
Sa se angajeze in orice alta conduita care restrictioneaza sau impiedica utilizarea sau bucurarea de catre oricine a site-ului web sau care, asa cum am stabilit de noi, poate afecta Coolgirl.ro.

In plus, sunteti de acord sa nu:

Utilizati site-ul web in orice mod care ar putea dezactiva, suprasolicita, deteriora sau afecta site-ul sau sa interfereze cu utilizarea de catre terti a site-ului web, inclusiv capacitatea lor de a se angaja in activitati in timp real prin intermediul site-ului web.
Utilizati orice robot, crawler sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloace pentru a accesa site-ul web in orice scop, inclusiv pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele de pe site.
Folositi orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele de pe site sau in orice alt scop neautorizat fara acordul nostru prealabil scris.
Utilizati orice dispozitiv, software sau rutina care interfereaza cu functionarea corecta a site-ului web.
Introduceti orice virusi, troieni, viermi, sau alte materiale care sunt daunatoare sau daunatoare tehnologic.
Incercati sa obtineti acces neautorizat la, sa interferati, sa deteriorati sau sa perturbati orice parti ale site-ului web, serverul pe care este stocat site-ul web sau orice server, computer sau baza de date conectat la site-ul web.
Atacati site-ul web printr-un atac de refuz de serviciu sau un atac de refuz de serviciu distribuit.
In caz contrar, incercati sa interferati cu functionarea corecta a site-ului web.

Link-uri

Site-ul web poate include hyperlinkuri catre site-uri web operate de terti, inclusiv agenti de publicitate si alti furnizori de continut. Aceste site-uri pot colecta date sau solicita informatii personale de la dvs. Nu controlam astfel de site-uri web si nu suntem responsabili pentru continutul acestora, politicile de confidentialitate sau pentru colectarea, utilizarea sau divulgarea oricaror informatii pe care aceste site-uri web le pot colecta. Conectarea la orice alt serviciu sau site web de pe acest site web este pe propria raspundere.

Contributii ale utilizatorilor

Site-ul web poate contine caracteristici interactive care va permit sa postati, sa trimiteti, sa publicati, sa afisati sau sa transmiteti altor utilizatori (in continuare, „postati”) continut sau materiale (colectiv, „Contributii ale utilizatorilor”) pe sau prin intermediul site-ului web.

Toate contributiile utilizatorilor trebuie sa respecte standardele de continut stabilite mai jos in acesti termeni.

Orice contributie de utilizator pe care o postati pe site va fi considerata neconfidentiala si neproprietara si avem dreptul de a utiliza, copia, distribui si dezvalui tertilor orice astfel de material in orice scop.

Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile asupra contributiilor utilizatorilor si asupra acestora si ca aveti dreptul de a acorda Coolgirl.ro. licenta acordata mai sus.

Declarati si garantati ca toate contributiile dvs. ale utilizatorilor respecta si vor respecta acesti Termeni de utilizare si sunteti de acord sa aparati, sa despagubiti si sa mentineti inofensivi Coolgirl.ro. si afiliatii si licentiatorii sai pentru orice incalcare a acelei reprezentari si garantii.

Intelegeti si recunoasteti ca sunteti responsabil pentru orice contributii ale utilizatorilor pe care le publicati si ca dvs., nu Coolgirl.ro., aveti responsabilitatea deplina pentru un astfel de continut, inclusiv legalitatea, fiabilitatea, acuratetea si adecvarea acestuia.

Orice continut si / sau opinii incarcate, exprimate sau trimise pe site-ul web, precum si toate articolele si raspunsurile la intrebari si alt continut, altul decat continutul furnizat de Coolgirl.ro. sunt doar opiniile si responsabilitatea persoanei sau entitatii care le posteaza. si nu reflecta neaparat opinia Coolgirl.ro. Nu suntem responsabili sau raspunzatori fata de terti pentru continutul sau acuratetea materialelor postate de dvs. sau de orice alt utilizator al site-ului web.

Incalcarea drepturilor de autor

Daca credeti ca orice materiale accesibile pe site-ul web va incalca drepturile de autor, puteti solicita eliminarea materialelor respective de pe site-ul web prin trimiterea unei notificari scrise catre agentul nostru pentru drepturi de autor desemnat la [email protected]

Informatiile prezentate pe sau prin intermediul site-ului web sunt puse la dispozitie exclusiv in scopuri generale de informare. Nu garantam acuratetea, caracterul complet sau utilitatea acestor informatii. Orice incredere pe care o depuneti de astfel de informatii este strict pe propria raspundere. Declinam orice raspundere si responsabilitate care decurge din orice incredere pusa pe astfel de materiale de catre dvs. sau de catre orice alt vizitator al site-ului web sau de catre oricine ar putea fi informat cu privire la orice continut al acestuia.

Modificari ale site-ului web

Vom actualiza site-ul Web in mod regulat, dar continutul acestuia nu este neaparat complet sau actualizat. Orice material de pe site poate fi depasit la un moment dat si nu avem obligatia de a actualiza un astfel de material. Putem schimba site-ul in orice moment, cu sau fara notificare prealabila. Putem suspenda accesul la site-ul web sau il putem inchide pe termen nelimitat.

Conectare

Puteti face link catre pagina noastra de pornire, cu conditia sa faceti acest lucru intr-un mod corect si legal si sa nu ne afecteze reputatia sau sa profite de aceasta, dar nu trebuie sa stabiliti un link astfel incat sa sugerati orice forma de asociere aprobare sau aprobare din partea noastra acolo unde nu exista. Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de conectare fara notificare prealabila.

Daca site-ul web contine linkuri catre alte site-uri si resurse furnizate de terti, aceste link-uri sunt furnizate numai pentru confortul dumneavoastra. Aceasta include linkuri continute in reclame, inclusiv reclame banner si linkuri sponsorizate. Nu avem control asupra continutului acelor site-uri sau resurse si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru acestea sau pentru orice pierdere sau deteriorare care ar putea rezulta din utilizarea de catre dvs. a acestora. Daca decideti sa accesati oricare dintre site-urile terte legate de acest site web, faceti acest lucru in intregime pe propriul risc si sub rezerva termenilor si conditiilor de utilizare pentru astfel de site-uri web.

Utilizarea sitului web, continutul sau si orice servicii sau articole obtinute prin website este pe riscul dumneavoastra. Site-ul, continutul sau si orice servicii sau articole obtinute prin site-ul sunt furnizate pe baza „ca atare” si „cat sunt disponibile”, fara nici o garantie de niciun tip, fie expresa sau implicita.

Cele de mai sus nu afecteaza nicio garantie care nu poate fi exclusa sau limitata in conformitate cu legea aplicabila.

Limitarea raspunderii

In niciun caz, Coolgirl.ro., afiliatii sai sau licentiile lor, furnizorii de servicii, angajati, agenti, oficieri sau directori nu vor fi raspunzatori pentru daunele de orice fel, sub orice teorie juridica, care decurge din sau in legatura cu utilizarea dvs., sau in cadrul inabil pentru utilizarea site-ului, orice site web legat de el, orice continut pe site-ul sau alte situri web sau orice servicii sau articole obtinute prin pagina web sau asta alte site web, inclusiv orice directe, indirecte, speciale, incidentale, consecuente sau punere inclusiv, dar nu se limitaza la, vatamanirea personala, durere si suferinta, districtie emotionala, pierdere de venituri, pierdere de profit, pierdere de afaceri sau economie anticipata, pierdere de utilizare, pierdere de buna facuta, pierdere de date si daca este cauzata de tort (inclusiv) negligenta), incalcarea contractului sau altui, chiar daca este prevazut.

Cele de mai sus nu afecteaza nicio raspundere care nu poate fi exclusa sau limitata in conformitate cu legea aplicabila.

Intregul acord

Acesti Termeni de utilizare si Politica noastra de confidentialitate si orice alte acorduri la care se face referire constituie singurul si intregul acord intre dvs. si Coolgirl.ro. in ceea ce priveste site-ul web si inlocuiesc toate intelegerile, acordurile, reprezentarile si garantiile anterioare si contemporane, atat scrise, cat si orale. , cu privire la site-ul web.