Emotii diferite intra in joc atunci cand alegeti un parfum. Cautam un parfum care sa ne reprezinte, sa spunem cine suntem, unde mergem, sa ne demonstreze siguranta si sa ne faca sa ne simtim mai senzuali, prin urmare sa gasim parfumul perfect, cel care se potriveste cu momentul vital in care ne aflam si pe care ne ajuta sa ne modelam mai mult personalitatea, depinde de ingrediente, amintiri si intentii.

Natalia Vodianova, Scarlett Johansson, Kate Moss, Diane Kruger, Doutzen Kroes sau Rooney Mara, ce au in comun toate aceste femei? Talent, determinare, feminitate, caracter, frumusete … Toate au fost ambasadori ai lui Calvin Klein, iar acum, cu Deep Euphoria, au dorit sa se adreseze unei femei care este mai senzuala, directa, actuala si sigura de ceea ce vor sa fie. Si cine mai bine sa reprezinte acest parfum decat Margot Robbie? Actrita australiana devine flagship-ul acestui parfum, un amestec de arome intense, evocatoare si foarte personale, care alcatuiesc parfumul perfect pentru a lasa amprenta oriunde trece oricine il poarta … Indraznesti sa-ti cunosti latura cea mai euforica? Pentru mai multe parfumuri online acceseaza urmatorul link: https://parfumurionline.ro/. 

Un parfum este practic un cocktail propriu al alchimistului, asa ca , ca o potiune buna, orice tip de factor extern ii poate modifica compozitia si mirosul, precum si il poate face sa se evapore. Amintiti-va acest lucru de fiecare data cand cumparati un parfum si il veti aseza pe un raft in lumina directa a soarelui. Razele soarelui se filtreaza prin sticla, incalzind continutul, modificand compozitia parfumului si provocand evaporarea lichidului.

Daca v-ati gandit ca in baie va fi mai sigur, aceasta este o alta dintre cele mai frecvente greseli, deoarece vaporii care se degaja de la dus, precum si temperaturile ridicate la care este expusa de obicei o baiestrica si un parfum bun.

Cel mai bun loc pentru depozitarea acestui accesoriu special este un sertar care nu este expus razelor solare directe sau luminii artificiale. Exista un mit in jurul internetului ca pastrarea parfumului in frigider dureaza mai mult, ceea ce, desigur, este o minciuna . Asa cum am spus, modificarile de temperatura nu beneficiaza deloc de parfum.

Alte informatii pe care nu trebuie sa le uitati

Parfumul nu se scutura niciodata! . Nu este un tip de solutie sau machiaj ale carui componente se separa de fiecare data cand le puneti. Scuturand un parfum si creand o spuma, tot ce faci este sa-l strici.

Atingeti parfumul la fiecare 4 ore. Desi este de foarte buna calitate, aroma isi pierde puterea in timp. Incercati sa purtati parfum in geanta si adaugati cateva picaturi la fiecare 4 ore.

Aveti mai mult de un parfum . Asa cum nu porti aceiasi pantofi in fiecare zi, ar trebui sa schimbi si parfumul. Exista parfumuri cu baza florala sau fructata, care sunt mai tipice pentru primavara sau vara, in timp ce cele lemnoase, de exemplu, raman mai mult cu toamna sau iarna. Daca folositi un fond de ten pentru vara si altul cu o nuanta diferita pentru iarna, faceti acelasi lucru cu parfumurile.

Acum, ca stii totul, lasa- te sedus! pentru lumea parfumului si nu irosi nici o picatura .