Idei despre rochii domnisoare de onoare

– Indrazneste sa gandesti diferit

Chiar daca matusa Georgeta insista ca domnisoarele de onoare sa aiba aceeasi rochie, cu aceeasi croiala si aceeasi culoare, indrazneste sa gandesti altfel. Lasa-le pe domnisoarele de onoare sa-si expuna propriul stil personal. Pana la urma, tu ca mireasa le-ai ales pe ele cu un anumit motiv sa-ti fie domnisoare de onoare.

– Da-le voie sa straluceasca

Din dorinta ca tu ca mireasa sa stralucesti cel mai tare in ziua nuntii, poti cadea in plasa de a-ti condamna domnisoarele de onoare sa se imbrace in niste rochii batrane si sa fie sterse. Nu trebuie sa permiti asta si nu trebuie sa-ti subestimezi anturajul. Paiete, margete si stifturi – toate pot adauga acea scanteie si textura uimitoare ceremoniei tale, fara a fi prea stralucitoare. Important este sa pastrezi rochiile simple si decolteul decent. Nu e nevoie de bijuterii mari.

– Rochii domnisoare de onoare lungi sau scurte

Tine de preferintele tale, iar in cele din urma poti sa mergi pe o varianta combinata, asimetrica. Si mai bine, poti lasa domnisoarele de onoare sa opteze pentru rochia preferata, care se va incadra intr-o anumita tema. In plus, toata gasca de domnisoare de onoare va arata mai interesanta in ansamblu. Lasa deci domnisoarele de onoare sa iasa in evidenta.

– Spune „Da” pentru dantela

In mod traditional, dantela este rezervata pentru mireasa, dar arata incredibil de frumos si pe rochiile domnisoarelor de onoare. Poti face ca totul sa fie distractiv, sa folosesti culori indraznete sau nuante subtile.

– Dublu

Creaza tinute exceptionale din rochii domnisoare de onoare prin alaturarea a doua piese grozave. Cu alte ocazii, domnisoarele de onoare vor putea sa poarte articolele vestimentare si seprat, la birou sau la o intalnire de seara, in functie de ideea mixului.

– Ofera optiuni pentru domisoarele tale de onoare

Daca ti se pare ca nu te pricepi sa alegi un singur model de rochie pentru toate domnisoarele de onoare, lasa-le pe ele sa vina cu un punct de vedere si cu idei. Poti sa le rogi sa aleaga dintr-o selectie de tinute, sa le trimiti idei, sa cautati pe internet optiuni si sa alegeti impreuna varianta castigatoare. Puteti de asemenea sa vizitati impreuna virtual un magazin de rochii de domnisoare de onoare si sa impartasiti opinii.

Si acest timp petrecut impreuna va fi extrem de pretios pentru intreg evenimentul deosebit ce urmeaza in viata ta: nunta ta.