Fiecare femeie are caracterul si personalitatea ei, fiecare este unica si irepetabila, este ceva ce nimeni nu ar trebui sa nege, dar exista unele trasaturi de personalitate ale unei femei pe care le pot impartasi prin semnul lor zodiacal.

Cool Girl va prezinta care sunt acele semne pe care le poseda doar femeile cu cel mai mare caracter zodiacal. Starea proasta de spirit este legata de personalitatea fiecarei persoane, de nivelurile de endorfina, tensiune, stres, sanatate si o serie de alti factori care tind sa ne modifice starea de spirit; Cu toate acestea, semnul zodiacal are, de asemenea, mult de-a face cu nivelul de furie care, de obicei, te apuca in viata ta de zi cu zi.

Exista sapte semne ale femeilor cu cel mai puternic caracter al zodiacului si toate se caracterizeaza prin faptul ca au un temperament puternic si schimbator. Personalitatile femeilor cu aceste semne le fac persoane cu toleranta mai mica, ceea ce le poate aduce unele dificultati in viata lor de zi cu zi.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii stiu, in general, foarte bine cum sa-si tina emotiile sub control, tind sa actioneze rece atunci cand se confrunta cu scenarii de presiune ridicata, in acelasi mod, acest lucru nu inseamna ca femeile cu acest semn sunt complet pasnice, de fapt, pot fi destul de directe si temperamentale. Si din aceste motive, de ce femeile Varsator sunt considerate unele dintre cele mai temperamentale personaje din zodiac.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Femeile Berbec sunt obisnuite sa aiba control asupra tuturor lucrurilor si a oamenilor din jur tot timpul, de aceea se enerveaza foarte usor cand pierd acest control. Berbecul este un semn care se bucura foarte mult de conducere, dar poate fi cu adevarat imprevizibil.

Femeile Berbec sunt oameni muncitoare, combative, entuziaste, pe scurt sunt fete neobosite care se straduiesc intotdeauna sa-si atinga obiectivele si nu se opresc pana nu obtin ceea ce isi doresc. Sunt si femei cu putina rabdare, carora le place sa-si impuna propriile reguli, este ceva ce nu pot controla atat de usor.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Acest semn este guvernat de schimbarile planetei sale, care este luna, ceea ce face ca femeile din acest semn sa devina foarte volubile si cu un caracter care in multe ocazii poate fi destul de rau. Femeile Rac sunt considerate una dintre cele mai suparate din intregul zodiac, deoarece sunt destul de impulsive si tind sa actioneze fara sa se gandeasca atunci cand isi pierd rabdarea.

Aceste fete sunt cele mai credincioase din intregul zodiac, doar ca ele cunosc adevarata valoare a prieteniei, sunt destul de sociabile si au o imaginatie minunata, facandu-le sensibile si pline de compasiune. Sunt femei cu adevarat pasionate, asa ca atunci cand sunt tradatr, se pot simti cu adevarat ranite si este ceva ce nu vor putea depasi niciodata.

Leu (23 iulie – 22 august)

Femeile Leu se caracterizeaza prin faptul ca sunt persoane cu adevarat creative, cu o imaginatie imensa, generoase si iubitoare de ordine. Dar acest lucru nu este totul, ele sunt, de asemenea, caracterizate de obicei prin faptul ca au un caracter puternic. Fetele Leu isi doresc intotdeauna sa aiba toata atentia oriunde s-ar afla. Adora disciplina, sunt femei ambitioase si le pasa intotdeauna de reputatia lor. Aceste leoaice sunt chiar desarte!

Fara indoiala, femeile din acest semn sunt cele mai explozive si mai prostesti din intregul zodiac. Caracterul lor rau poate fi chiar confundat cu despotism si aroganta, pentru ca nu le place sa greseasca nimic pentru ca urasc cu toata fiinta sa-si recunoasca greselile.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Femeile nascute sub semnul Capricornului sunt responsabile, serioase, muncitoare, ganditoare, introvertite si realiste. In plus, sunt femei rationale, carora le place sa se impinga, sunt de obicei autoritare si deloc flexibile, dar sunt, de asemenea, capabile sa ia initiativa de a intreprinde fara teama de a gresi.

Femeile din Capricorn isi pierd adesea rabdarea atunci cand lucrurile nu merg asa cum s-a planificat. Sunt considerate unul dintre semnele cu femeile cu cel mai mare caracter zodiacal, deoarece nu cedeaza cu usurinta disperarii si frustrarii, au tendinta de a scoate la iveala latura mai intunecata a caracterului lor in momentele in care simt presiune sau cand totul merge impotriva credintei lor.