Delia este una dintre cele mai cunoscute si iubite soliste din Romania. Daca alte vedete isi doresc familii numeroase si s-au pus deja pe treaba, Delia recunoaste ca nu vrea un copil in momentul de fata. Artista a scris si un articol pe aceasta tema pentru ca s-a saturat sa tot fie intrebata cand va face un copil!

”Lasa prostiile și fa și tu un copil ca uite acum trece timpul și o sa fie prea tarziu. Ce e cu toata scalambaiala asta, turnee și așa mai departe? Pai femeia trebuie sa faca un copil daca vrea sa se simta implinita, altfel ce viața e asta?”Treaba cu copilul ma enerveaza cam la fel de mult pe cat ii deranjeaza imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc ca nu a fost mereu aceeași tema. Acum ceva vreme era: ”tu cand te mariți ca trece timpul și o femeie nemaritata nu e o femeie implinita”. Inainte de asta era: tu cand iți faci o cariera serioasa, ce e cu muzica asta, ca doar nu se caștiga cine știe ce din ea și o femeie fara o cariera serioasa nu e o femeie implinita.Așa ca de ce nu fac un copil? Nu știu! Pur și simplu nu știu sa raspund la intrebarea asta. Daca aș planta cate un copac pentru fiecare intrebare legata de copil aș reimpaduri toata Romania. De ce nu fac un copil? Pentru ca nu sunt in starea necesara acum. Pot sa va povestesc in schimb de ce sunt in stare. Vreau sa imi iau rucsacul in spate și sa fug departe, cat sunt in stare de departe. Aș fugi in Nepal, aș merge in Tibet sau aș inota pana in Noua Zeelanda inainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lunga decat pot eu enumera aici și toate inainte de a face un copil.Dar in vacanțele astea exotice se fac copii. Plecați doi și va intoarceți trei. De ce nu faci un copil? Nu știu! Nu am planificat niciodata un copil cand am rezervat biletele de avion și camera la hotel.

Luna de miere e o ocazie perfecta. De ce nu ai facut un copil? Uite ca nu am reușit sa planificam o luna de miere romantica, din aia cu orhidee peste tot, lumanari și șampanie. N-am ars-o prea romantic. Ne-am dus taman in Africa. De unde romantism in Etiopia? Triburi in care femeile aveau farfurii in buze și cine mai știe prin ce alte locuri. Aventura da, romantism nu. Dar a meritat. Cum sa faci un copil cand stai cu urechea ciulita sa auzi leul care se plimba pe sub geam?Ce ai cautat in Africa in loc sa te pregatești sa faci un copil? De ce nu te-ai dus in Antalia la un all inclusive, in Capri, in Dubai, undeva unde rezista lumanarile aprinse. Stai! Oprește-te ca imi vine sa vars. Aoleu, daca sunt insarcinata?Dar Delia, toate colegele tale au facut deja un copil. La voi cand vine barza? Nu știu! La noi pe bulevardul Unirii nu mai e loc de cuiburi de barza. Și nu am avut bani de Cernica așa ca uite ca nu vine barza.Dar de ce nu va mutați la Snagov? Acolo e teren fertil, cum te muți cum ramai insarcinata. S-au facut o groaza de studii și studiile nu mint. Auzi draga domnule, știi ceva? Mai lasa-ma cu copiii și sa știi ca nici dupa berze nu ma omor. Nu ma impotrivesc, dar le admir de la distanța. Iar copiii ii ador daca sunt ai altora. Cand ma gandesc ca ar trebui sa il cresc eu ma apuca tahicardia. Cum sa ma apuc eu sa cresc un copil cand imi dau seama ca mai am eu de crescut?Ești egoista daca nu faci un copil! Da, recunosc. Ma iubesc mult și incerc sa fiu cat de mult prezenta in viața mea. Admit. Sunt vinovata.” a scris Delia pe sereniti.ro