Parcă niciun articol de îmbrăcăminte nu scoate mai bine în evidență frumusețea urmașelor Evei precum o rochie bine aleasă.

Nu există femeie care să nu aibă în garderoba sa o rochie preferată, pe care de fiecare dată când o îmbracă să nu se simtă în centrul atenției. Dacă încă nu v-ați găsit modelul preferat, nicio problemă, avem câteva sugestii pentru dumneavoastră, iar la AbcFashion.ro veți găsi aceste modele, în diferite culori și mărimi.

Există rochia perfectă?

Conform celor de la Abc Fashion rochia perfectă există și își așteaptă posesoarea. Trebuie să știți că nu este neapărată nevoie ca o anumită rochie să fie la modă ca ea să vi se potrivească perfect, să vă ascundă micile imperfecțiuni și să vă pună în valoare atu-urile. În general, româncele sunt destul de sensibile atunci când vine vorba despre subiectul modă, așa că sunt mereu în căutarea ținutelor deosebite, care să urmeze tendințele, și de preferat care să nu facă o gaură prea mare în bugetul familiei.

Accent pe talie

Anul acesta, marii creatori de modă și-au îndreptat atenția către talia femeilor. O talie subțire, pusă cel mai bine în valoare de rochiile cambrate și mulate reprezintă încă o inepuizabilă sursă de inspirație pentru marii designeri. Pe AbcFashion găsiți cu siguranță o mulțime de rochii de acest gen, la prețuri bune. Depinde însă dacă silueta vă permite să puteți purta astfel de obiecte de vestimentație, fără a cădea în ridicol. Dacă însă silueta nu vă avantajează, nu intrați în panică, există numeroase alte modele, pentru toate gusturile, și care se aliniază perfect trendurilor impuse de marii creatori de modă.

Rochia de tip furou

Acest gen de rochie nu pare să se demodeze vreodată, și indiferent care vor fi tendințele modei, designerii adevărați vor crea adevărate opera de artă atunci când vine vorba de rochia de tip furou. Nu este niciodată una banală, fluiditatea ei, precum și designul minimalist cucerește pe toată lumea. De regulă sunt privite mai degrabă drept rochii de seară, și sunt recunoscute de toată lumea ca fiind unele îndrăznețe și senzuale. Pe AbcFashion oferta este una mai mult decât generoasă, și vă așteaptă să o descoperiți.

Rochiile cu franjuri

Dacă rochia de tip furou se potrivește perfect unei siluete filiforme,în ceea ce privește rochiile cu franjuri, specialiștii de la AbcFashion sunt de părere că pot fi purtate și de doamnele sau domnișoarele cu o constituție… mai plină. Franjurile oferă mult senzația de dinamism, sunt elegante și, în plus, atrag imediat privirile. O astfel de rochie combină cel mai bine atât elementele vintage, cât și cele moderne, așa că sunt potrivite pentru numeroase ocazii.

Rochii cu imprimeuri

Atunci când vine vorba despre imprimeuri, toată lumea este de acord că nu vor înceta niciodată să nu fie la modă. În plus, pentru că imprimeurile sunt atât de variate, nu există să nu găsiți ceva care să fie pe placul dumneavoastră, oricât de cârcotașă ați fi atunci când vine vorba despre fashion și tendințele sale. Dacă până acum ceva vreme un animal print era supremul atunci când venea vorba despre imprimeuri, acum acesta a intrat într-un con de umbră, iar la putere sunt acum modelele florale. Evident, li se alătură cu mare succes imprimeurile cu figure geometrice, dar mai sunt și alte variante, la fel de atrăgătoare.

Alegând o rochie cu imprimeuri, posesoarea nu va trece, cu siguranță neobservată. Și, dacă vreți să vă hotărâți mai ușor, pe AbcFashion aveți o gamă variată de astfel de modele, pentru toate gusturile și toate buzunarele. De asemenea, rochiile cu imprimeuri au avantajele că se potrivesc oricărui tip de siluetă, așa că nu mai aveți niciun fel de scuză pentru a nu face o astfel de achiziție.