Cand inveti sa citesti tarot, cel mai bun loc pentru a incepe este prin invatarea semnificatiilor cartii tarot.

Descoperiti ce inseamna fiecare carte de Tarot, inclusiv cuvintele cheie, simbolismul si povestile din carti. Acestea sunt semnificatiile mele personale de carti de tarot pe care le folosesc in fiecare zi in lecturile mele de tarot – si acum le puteti folosi si voi!

Lasa aceste semnificatii ale cartilor Tarot sa fie ghidul tau, nu evanghelia ta. Nu exista semnificatii „corecte” sau „gresite” ale cartilor de Tarot. Sigur, exista interpretari traditionale despre ceea ce inseamna cartile Tarot, dar te incurajez sa ai incredere in intuitia ta si sa mergi cu semnificatiile care ti se par potrivite.

Despre Semnificatiile Cartilor De Tarot

Tarotul este un pachet de 78 de carti, fiecare cu imagini, simboluri si poveste proprii.

Cele 22 de carti Arcana Majora reprezinta lectiile karmice si spirituale ale vietii. Ele reprezinta o cale spre constiinta spirituala de sine si descriu diferitele etape pe care le intalnim in timp ce cautam mai mult sens si intelegere. In acest fel, cartile Arcana Majora detin lectii semnificative la nivel sufletesc.

Cele 56 de carti Arcana Minore reflecta incercarile si necazurile pe care le traim zilnic. Aceste carti de Tarot evidentiaza aspectele mai practice ale vietii si se pot referi la probleme actuale care au o influenta temporara sau minora.

In cadrul cartilor Arcana Minora, exista 16 carti de Tarot Court, fiecare reprezentand 16 caracteristici de personalitate diferite pe care am putea alege sa le exprimam la un moment dat. Exista, de asemenea, cele 40 de carti numerotate organizate in 4 costume – Cupe, Pentacole, sabii si baghete – fiecare cu cate 10 carti, reprezentand diferite situatii pe care le intalnim zi de zi.

Unii ar putea spune ca cartile de tarot sunt pur si simplu cerneala pe hartie. Totusi, ceea ce am descoperit citind zilnic cartile Tarot de peste douazeci de ani este urmatorul:

Tarotul este cartea de povesti a vietii noastre, oglinda sufletului nostru si cheia intelepciunii noastre interioare.

Fiecare lectie spirituala pe care o intalnim in viata noastra se gaseste in cele saptezeci si opt de carti de Tarot. Si cand consultam Tarotul, ni se vor arata lectiile exacte pe care trebuie sa le invatam si sa le stapanim pentru a trai o viata inspirata. Este ca si cum ai ridica o oglinda pentru tine, astfel incat sa poti accesa mintea ta subconstienta si sa intri in intelepciunea (si raspunsurile) care traiesc in noi toti.

Cum functioneaza cartile de tarot?

Procesul este cunoscut sub numele de sincronicitate, un termen inventat de psihologul Carl Jung pentru a descrie aparitia coincidentei temporale a evenimentelor. In sincronicitate, nu exista nicio distinctie intre interior si exterior. Alegerea unei carti este exact ceea ce sinele tau superior stie deja. Asa numesc ocultistii de tarot conversatia cu sinele vostru superior. Cartile functioneaza intotdeauna. Nu este magie – cartile de tarot sunt o oglinda sacra.

Tipuri de punti

Exista acum mii de tipuri de punti de tarot pentru a alege, Hello Kitty pana la zombi. O punte traditionala are 22 de arcane majore (sau atuuri) care sunt imaginile arhetipale. Exista 56 de carti Arcana Minore, saisprezece carti de Curte sau de Personalitate; Regii, Reginele, Printii si Paginile, la fel ca cartile de joc moderne. Exista patru elemente sau costume: Foc, Pamant, Aer si Apa, cu cate 10 carti in fiecare. Nu exista carti negative in mod inerent.

Exista multe moduri de a lucra cu pachetul. Ar trebui sa-ti alegi propriul pachet atragandu-te intuitiv spre el. Exista straturi pe straturi de sisteme de invatat, inclusiv Cabala, arborele vietii, scari de culori, litere ebraice, numerologie, cai, simbolism, alchimie, astrologie, mitologie si invatarea de a medita direct cu fiecare carte. Cu cat inveti mai multe straturi, cu atat cunostintele si cunostintele tale despre carti sunt mai profunde.

Ar trebui sa citesti singur?

Trebuie sa lucrati cu cartile pentru a va familiariza cu ele, dar niciunul dintre noi nu poate fi total obiectiv, deoarece toti avem puncte oarbe. Consultati un profesionist cu experienta in care puteti avea incredere. Cititorii moderni de tarot autentici si etici nu sunt „ghicitori” sau cititori de minte. Citirile reale ale tarotului devin un proces terapeutic pentru obtinerea unor informatii valoroase. O lectura buna a tarotului va va afirma propria intuitie si va va deschide mai multe intrebari si optiuni ca parte a unui proces, deci fiti discernamant atunci cand vine vorba de alegerea unui cititor.