Daca vrei sa primesti anul 2023 cu energie pozitiva, iti spunem care sunt cele mai bune traditii de Anul Nou pe care le poti realiza.

Anul Nou este chiar dupa colt si, pe langa reinnoirea rezolutiilor, multora le place sa faca traditii. Daca esti unul dintre ei, iti spunem care sunt cele mai bune.

Acest 2022 a fost un ciclu destul de complicat. Prin urmare, pentru a incepe cel nou, va fi necesar sa fii plin de entuziasm, motivatie, speranta si credinta.

Prosperitatea si abundenta sunt urarile care nu pot fi ratate la inceputul unui an nou . Anul Nou sa atraga energie constructiva si pozitiva va fi ceea ce ai nevoie pentru sanatatea si starea ta de spirit.

Probabil, printre asteptarile tale se numara recapatarea echilibrului si a linistii. Cu toate acestea, a simti ca meriti este primul pas.

Inainte de a te hotari sa faci traditiile de Anul Nou , trebuie sa fii convins ca tot ceea ce iti doresti se va implini. Odata ce emotiile tale sunt in ton, le poti face.

In continuare, le enumeram pe cele mai bune . Ia-ti notite!

Traditii cu lumanari pentru a incepe 2023 cu energie

Poti incepe 2023 cu piciorul drept cu ajutorul lumanarilor. Va prezentam doua traditii de Anul Nou care va pot ajuta.

Aprinde o lumanare de aur . Respirati adanc, inchideti ochii si pronuntati cu voce tare „abundenta, credinta si speranta”.

Cu aceasta metoda simpla vei lasa energia prosperitatii sa intre in casa ta. De asemenea, universul va primi mesajul tau de speranta. Ai propriile tale afirmatii? De asemenea, le poti spune sa inceapa Anul Nou .

Aprinde douasprezece lumanari . In ultima noapte din 2022, aprindeti o duzina de lumanari. In timp ce faceti, incredintati-i Sfintei Treimi.

Cand vine miezul noptii, stinge unsprezece si lasa una aprinsa pana se arde.

In prima zi a fiecarei luni trebuie sa aprinzi una dintre lumanari pentru ca starea de bine sa intre in casa ta.

In ultimele zile ale anului 2022 poti aprinde lumanari colorate pentru a atrage dragoste, bogatie si sanatate.

Traditii pentru prosperitate si abundenta

Stiati ca lintea este simbolul abundentei ? Asa e, pentru a primi Anul Nou poti sa faci traditii pentru a cere stabilitate economica in casa ta.

Pune un castron cu linte la intrarea casei tale. Inainte de 2023, umpleti un castron si puneti-l langa usa din fata. Acest lucru va permite casei tale sa se umple cu energia prosperitatii. Aminteste-ti ca trebuie sa o faci cu credinta si cu certitudinea ca o meriti.

Mananca linte . Includeti o supa de linte sau o tocana in meniul dvs. la cina de Revelion. Acesta va fi o modalitate delicioasa de a cere un nou ciclu plin de abundenta, bogatie si bani.

Mananca doisprezece struguri . Aceasta traditie spaniola spune ca trebuie sa mananci o bucata la fiecare miezul noptii. Acest lucru va atrage noroc si prosperitate in casa dvs.

Daca doriti, puteti face urari pentru fiecare fruct sau puteti reprezenta fiecare rezolutie de Anul Nou .

Traditii pentru a nu duce lipsa de bani in 2023

Tapitati usa din fata cu facturi . Alegeti-i pe cei cu cea mai mare denumire. Poti chiar sa desenezi o piramida cu ele pentru a atrage norocul si a cere ca economia casei tale sa fie protejata.

Daca va place, spuneti afirmatii de abundenta in timp ce plasati fiecare piesa. Va sugeram cateva:

„‘Salut un nou an si il salut cu abundenta si prosperitate nelimitata’. „Abundenta ma inconjoara si astazi primesc universul””

Umple-ti camara si portofelul . Acest lucru va trimite universului mesajul ca intampinati Anul Nou fara lipsuri. Acest lucru va va permite sa aveti un nou ciclu aprovizionat cu tot ce aveti nevoie.

Monede de apa. Fa acest ritual intr-un spatiu deschis din casa ta si asigura-te ca nu sunt sub mobilier. Pronuntati afirmatii pentru ca abundenta sa nu lipseasca in 2023 .

Traditii pentru a va proteja casa de energiile rele

Creati un sigiliu de protectie cu scortisoara . Pune o creanga la usa casei tale si reinnoieste-o cand consideri ca este necesar. Puteti folosi si acest condiment macinat, doar stropiti putin pe intrarea in casa.

Ardeti un calendar vechi . Scrieti in spatele unuia dintre 2022 momentele voastre de lipsa, tristete si momente negative. Arde-l chiar inainte de sosirea Anului Nou pentru a-ti lua ramas bun de la toata energia negativa. Cu aceasta, vei saluta si invatarile pe care le-ai avut.

Arunca apa pe fereastra . Acest ritual simbolizeaza ca vei elimina energiile rele din casa ta. In plus, va va ajuta sa va curatati casa de toate negativele.

Matura-ti casa . Acest ritual iti permite sa alungi energia negativa din viata ta. Fa-o cat de puternic poti.

Traditii pentru a avea un echilibru intre a da si a primi

Pune un bol cu ​​bomboane la intrare . Odata cu sosirea Anului Nou , aveti un recipient de sticla plin cu diferite tipuri de bunatati. Acestea reprezinta ceea ce puteti oferi oaspetilor dvs.

Asigurati-va ca vasul este intotdeauna plin, reinnoiti bunatatile in fiecare luna sau in fiecare saptamana. Totul depinde de frecventa cu care primesti oamenii in casa ta.

Da miei din belsug . A face acest ritual inseamna ca ii doresti multa bogatie si abundenta persoanei care l-a primit.

Puteti amplasa unul si la intrarea in casa. Aminteste-ti ca averea va intra in casa ta asa.

Rupe farfurii . Aceasta este o traditie originara din Danemarca si implica spargerea vesela la cina de Anul Nou . Acest ritual inseamna ca cauti sa atragi afectiunea si urarile de bine.

In cazul in care nu stiti, vasele sparte simbolizeaza prietenii loiali.

Premiera . Poate fi haine, vase, ceas, pantofi sau mobilier. Important este ca universul primeste mesajul tau de reinnoire. Acest lucru va va permite sa deschideti cai de luni pline de noi proiecte, obiective si energii.

Scoate sacii . Vrei sa calatoresti in 2023 ? Pregateste o valiza plina cu haine si iesi cu el in strada. Faceti un mic tur inainte de a merge acasa.

Un alt dintre cele mai comune traditii de Anul Nou este acela de a purta lenjerie intima de diverse culori pentru a atrage diferite lucruri. De exemplu, purtati rosu, daca doriti dragoste. Alege-l pe cel galben, daca vrei bani. Opteaza pentru cea verde, daca ceea ce cauti in 2023 este sanatatea.