London Fashion Week este a doua oprire care alcatuieste cel mai important circuit al Saptamanii Modei. Acest an nu face exceptie, cu spectacole care au loc timp de sase zile, iar apoi isi continua calatoria catre Saptamana Modei de la Milano. London Fashion Week este a doua in circuitul celor patru orase care alcatuiesc cel mai important circuit de podium din industrie: New York, Londra, Milano si Paris. La fel ca si in Big Apple, London Fashion Week are usurinta de a accesa unele dintre spectacolele care sunt prezentate.

Iata tot ce trebuie sa stii daca esti iubitor de moda:

Este a doua Saptamana Modei din cel mai mare circuit, care are loc in februarie si septembrie ale anului corespunzator. Pentru fashioniste , aceasta este a doua oprire a lunii modei, dar este prima care incepe turul Europei , care include Londra, Milano si Paris , exact in aceasta ordine.

Aceasta are posibilitatea de a afisa unele colectii deschise publicului , in timp ce altele sunt doar pe baza de invitatie exclusiva. Podiumurile lor pot arata totul, de la sobrietate totala la nebunie extrema, acoperind nenumarate estetici, dar totul depinde de viziunea pe care fiecare designer doreste sa o ofere in fiecare sezon.

Din aceasta editie au iesit unii dintre cei mai mari designeri si modele. Este posibil sa numiti figuri precum Alexander McQueen sau Jonathan Saunders ; Cand vine vorba de modele, Kate Moss, Naomi Campbell si Cara Delevingne sunt unele dintre cele mai cunoscute fete. Aceasta editie va incepe cu cateva parade pe 13 februarie si se va incheia cu cele mai importante firme in zilele urmatoare.

Cum pot participa la Saptamana Modei de la Londra?

A fi disponibil fizic in capitala Angliei este esential. Daca ai facut deja asta, atunci ceea ce trebuie sa faci este sa afli ce spectacole sunt deschise publicului si daca mai sunt bilete disponibile pentru alte persoane decat invitatii. Puteti obtine bilete pe pagina oficiala a Saptamanii Modei de la Londra .

Amintiti-va ca ocazional brandurile isi arata colectiile si in aer liber: trebuie doar sa va uitati pe calendar care isi vor prezenta propunerea astfel si, de preferinta, sa sositi cu cateva ore inainte, astfel incat sa obtineti un loc bun si sa puteti vedea spectacolul.

Cand este Saptamana Modei de la Londra?

A doua cea mai importanta data din calendarul februarie pentru fashioniste este de la 13 februarie (incepand cu cateva parade) pana la 18 februarie, unde brandurile care o compun isi vor prezenta propunerile pentru Ready to Wear Toamna Iarna. Cateva dintre casele care vor fi prezentate in aceste zile sunt Mulberry, Richard Malone, Temperley London, Vivienne Westwood, Roland Mouret, Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Simone Rocha, Erdem, Bora Aksu, JW Anderson, Christopher Kane, iar inchiderea cu castigatorul Premiului Regina Elisabeta a II-a pentru Design Britanic , o distinctie care urmareste sa sustina talentul local in moda, precum si vedetele in devenire.

Unde are loc Saptamana Modei de la Londra?

Numele lui spune totul. Acest eveniment are loc in diferite etape ale Londrei care, in functie de viziunea brandului, sunt chiar selectate cu luni inainte. Unele site-uri sunt selectate pentru valoarea lor istorica, in timp ce alti designeri cauta sa creeze decoruri de la zero, cu scopul de a unifica ideea a ceea ce vor sa arate lumii.

Fiecare director creativ si echipa respectiva cauta sa creeze o experienta unica si de neuitat pentru spectacolul lor; Ei inteleg ca uneori o imagine spune mai mult decat o mie de cuvinte, de aceea cauta sa se surprinda in memorie, lucru care se va intampla, fara indoiala, cu podiumurile acestei editii.