A cuceri o femeie, poate fi o misiune usoara pentru anumiti barbati, dar poate fi si o misiune aproape imposibila pentru altii. Totul depinde foarte mult de femeia pe care barbatii isi doresc sa o cucereasca, dar si de atitudinea acestora, aspectul fizic, etc.

Foarte multi barbati au o oarecare teama in a incerca sa cucereasca o femeie pentru ca au fost refuzati in trecut, iar acum isi indreapta atentia spre cautiubire.ro, pentru a cuceri o femeie online.

Cel putin, cei aflati in aceasta situatie, nu sunt fata in fata cu femeia respectiva, iar online pot discuta orice, fara retineri. Cei care ajung insa in situatia de a se intalni cu o femeie, fie ea cunoscuta pe cautiubire.ro sau in viata reala, trebuie sa tina cont de cateva detalii importante, pentru a fi pe placul femeilor. Iata despre ce este vorba.

Evitati marturisirea sentimentelor prea devreme

In timp ce este bine sa surprindeti in mod placut femeile cu complimente din cand in cand, marturisirea sentimentelor pentru acestea atunci cand inca este mult prea devreme ar fi un pas cu adevarat gresit. Trebuie sa va abtineti ceva timp in cazul in care vreti sa pastrati tensiunea si misterul cat mai mult timp posibil.

In plus, aceste sentimente ar putea sa dispara in cateva luni dupa ce iti dai seama ca nu ai absolut nimic in comun cu ea. Nimeni nu vrea sa grabeasca lucrurile – seductia de fractionare este un proces lent si este nevoie de timp. Asadar, evitati sa jucati cu inima unei femei si sa-i construiti sperantele pentru moment – cel putin pana cand sunteti de fapt 100% siguri despre cum va simtiti pentru ea.

Fiti atenti

Sigur ca adresati intrebarile potrivite pentru a o face interesata de voi, dar intr-adevar ascultati si acordati atentie? Indiferent cat de interesant este un spectacol de televiziune sau cat de multi oameni va scriu in timp ce sunteti cu o femeie, nu alegeti acea emisiune de televiziune care va place, ci lasati-o pe ea sa aleaga. Aratati-i ca este mai importanta decat gadget-urile sau emisiunile preferate. Daca este ceva important, atunci cereti-i politicos sa astepte mai intai.

Evitati gadget-urile dvs. in totalitate

Acestea fiind spuse, trebuie sa invatati ceea ce inseamna ignorarea telefonului mobil ori de cate ori scoateti o femeie afara. Indiferent daca mergeti la pranz sau la un film, incercati sa tineti telefonul in buzunar si pe modul silentios, daca nu asteptati un apel foarte important. Aratati-i ca va place compania ei si ca pretuiti timpul petrecut impreuna, dar si ca va implicati intr-o conversatie profunda cu ea ori de cate ori este posibil. Amintiti-va: calea catre inima unei femei este prin conversatii bune si implinitoare.

Faceti complimente dragute

Indiferent daca tocmai ati cunoscut o femeie sau v-ati intalnit o vreme indelungata cu aceasta, nu uitati niciodata sa-i spuneti cat de frumoasa este, cat de bine arata sau cat de talentata este, ori ca va plac foarte mult ochii ei. Sinceritatea si complimentele autentice va vor duce cu siguranta mai aproape de inima ei.

Nu aveti secrete fata de ea

Daca vreti cu adevarat sa stiti cum sa cuceriti inima unei femei, trebuie sa va deschideti sufletul in fata ei. Cu alte cuvinte, nu pastrati nici un secret despre locurile sau actiunile dvs. In timp ce nu trebuie sa impartasiti fiecare lucru despre viata dvs. cu ea, va trebui sa impartasesti lucrurile importante, mai ales daca vreti ca relatia sa dureze.

Evitati sa folositi limbajul de cartier

Cand vine vorba despre limbaj de cartier, ne referim la injuraturi. Cu siguranta o femeie decenta nu este incantata de barbatii care au un asemenea limbaj, asa ca evitati sa injurati atunci cand ea se afla in preajma.