Despartirea de un iubit poate fi o etapa grea si adesea te face sa te intrebi daca ai facut cu adevarat ceea ce trebuie. Poate ca era „alesul” sau poate ca ai fi putut face ceva mai bun pentru a-i mentine interesul, nu? Gresit. In timp, s-ar putea sa descoperi ca ai ocolit multe situatii neplacute eliminandu-l din viata ta.

Iata 20 de momente care te fac sa realizezi ca iti este mult mai bine fara el:

 1. Incearca sa te faca sa te culci cu el dupa despartire cand are o relatie cu altcineva. Da, asta inseamna ca tocmai ai evitat sa fii cel care va fi inselat. Fa-i o favoare actualei lui fete si spune-i ca sa poata eschiva si ea de acel glont.
 2. Afli ca a fost arestat. Aminteste-ti, ai fi putut sa te intalnesti cu tipul asta, sa fii ocupat de interogatorii politiei sau chiar sa fii victima comportamentului sau violent. Daca ai aflat asa ceva, nu ai ocolit doar un glont, ci ai tras un  Matrix!
 3. Cinci ani mai tarziu, s-a schimbat. Gandeste-te astfel: ai fi putut ajunge sa fii nevoit sa-i joci Sugar Mama.
 4. Te contacteaza pentru ca are nevoie de o referinta de job. Acest lucru este doar patetic la atat de multe niveluri, iar daca el este intr-o pozitie suficient de proasta pentru a face asta, poti sa te asiguri ca esti mult mai bine fara el.
 5. El te loveste, tipa la tine sau te ameninta. In momentul in care incepi sa te indepartezi de barbati care sunt suficient de indreptatiti, de violenti si de ura pentru a face asta, este momentul in care incepi cu adevarat sa-ti iei viata inapoi. Barbatii care incep sa se loveasca dupa o despartire sunt baieti care nu ar trebui sa fie niciodata langa femei.
 6. Mai tarziu afli ca a luat-o razna. Daca ajunge la stiri pentru ceva nebunesc pe care l-a facut, este sigur sa spui ca ai ocolit o ghiulea de tun.
 7. Cineva care se intalneste cu el mai tarziu recunoaste ca lucrurile nu sunt atat de fericite pe cat par. De cele mai multe ori, obiceiurile proaste in relatii nu se termina doar dupa ce relatia initiala se termina. Daca ceva, obiceiurile proaste de relatii se inrautatesc. Daca observi ca prietenele lui ulterioare sunt nefericite, este un semn bun ca ai avut noroc scapand.
 8. Iti dai seama ca el nu avea niciun interes, DOAR TU. La inceput pare un lucru destul de bun… pana cand realizezi cat de sufocant poate fi a fi intr-o relatie cu el. Respira si bucura-te de noua ta libertate.
 9. Te-a parasit pentru altcineva. Exista o zicala veche care acopera cu adevarat acest lucru: „Daca te va insela, o va insela si pe ea”.
 10. Intr-un mod ciudat, te simti mai bine si mai calm acum ca a iesit din viata ta. Acesta este un semn ca ar fi trebuit sa te desparti de mult timp si ca ai fost destul de nefericit cu el. Acel calm si fericire pe care le simti este un semn ca el chiar nu era potrivit pentru tine si ca prelungirea acelei relatii ar fi provocat doar durere.
 11. Prietenii lui sunt inca cool cu ​​tine. De obicei, acest lucru nu se intampla. Daca da, inseamna ca baietii lui probabil te-au placut mai mult decat le-a placut ei. Ce spune asta despre fostul tau?
 12. Oricum nu ai nimic in comun cu el. Uneori este un tip grozav, dar pur si simplu nu merge. Este inca un glont eschivat. Despre ce ati putea vorbi voi doi peste 10 ani de acum inainte? Probabil nimic.
 13. Nu ai fost prioritatea lui pana cand ai plecat. Cand se intampla acest lucru, este clar ca ai fi petrecut o viata intreaga de singuratate si neglijenta cu acest ratat. Glont. Eschivat.
 14. Parintii lui v-au indepartat pe voi doi. Daca acesta a fost motivul pentru care v-ati despartit, atunci este clar ca nu veti avea niciodata respectul pe care il meritati intr-o relatie. Daca nu ai fi fost de acord ca parintii lui sa dicteze fiecare parte a vietii tale, ai ocolit un glont.
 15. Ai intrerupt-o pentru ca se misca mult prea repede. Acesta este de obicei un semn rau pe mai multe fronturi. Este sigur sa presupunem ca este mai bine sa fii singur decat sa fii cu cineva care cel mai probabil a avut motive ascunse sau probleme emotionale.
 16. Dintr-o data ai mult mai multi bani. In general, sanatatea ta financiara poate spune multe despre viata ta. Daca te descurci bine, vei avea mai multi bani. Daca ai mult mai multi bani dupa ce s-a despartit de tine, poti spune ca nu a fost bun pentru tine.
 17. Prietenii tai sunt fericiti ca v-ati despartit. Uneori, este intelept sa asculti intelepciunea prietenilor tai. Acesta este unul dintre acele vremuri.
 18. Te-ai simtit cu adevarat luat de la sine inteles sau folositAi incredere in instinctul tau pentru aceasta. Meriti mai bine decat sa traiesti viata fiind portofelul / servitoarea / servitorul altcuiva.
 19. Sexul era nasol. Am mai spus-o si o voi spune din nou: viata este prea scurta pentru sex prost.
 20. Singura data cand a incercat cu adevarat sa te tina a fost cand si-a dat seama ca vrei sa pleci. Nu asa functioneaza relatiile sanatoase. Daca i-ar fi pasat doar ca esti nefericit dupa ce ai plecat, meriti mult mai mult decat acest idiot.