Afacerile cu jocuri de noroc online formează o industrie de dimensiuni foarte mari, care cuprinde multe mărci rivale. Pentru proprietarii de cazinouri virtuale este vital să pună la punct strategii și planuri care să le aducă în mod constant tot mai mulți jucători astfel încât să depășească concurența sau măcar să se situeze la același nivel. Această bătălie pentru supremație pe piața jocurilor de noroc este dusă pe mai multe fronturi, de la selecția jocurilor până la designul general. Unul dintre cele mai frecvente elemente pentru care se luptă casinourile online este bonusul oferit jucătorilor noi.

Aceste gratuități sunt cunoscute sub mai multe denumiri: bonus de bun venit, bonus la înscriere, bonus la înregistrare și au ca scop adăugarea de fonduri suplimentare în contul clientului pentru a-l încuraja să joace. Unele bonusuri se activează doar când jucătorul depune o sumă minimă din banii proprii în contul său de jucător, iar altele intră în vigoare de îndată ce clientul și-a ales numele de utilizator și parola.

Dacă ești nou în lumea jocurilor de noroc online, atunci este posibil să nu cunoști prea multe informații despre bonusul de bun venit. Citește mai departe pentru a aflat tot ce este necesar să știi despre acest tip de bonus pentru a-l obține.

Cum intri în posesia bonusului la înregistrare

Pentru a primi un astfel de bonus, în primul rând trebuie să alegi un cazinou online la care nu ai cont de jucător și să te înscrii. Alegerea cazinoului este cea mai importantă sarcină în drumul tău spre obținerea bonusului, de aceea trebuie să optezi pentru un site de jocuri de noroc licențiat. Cum știi că are licență? Acest detaliu este scris pe prima pagină, în partea de jos.

Este important să te asiguri că intri pe un site de renume, care funcționează legal, înainte de a le oferi acces la datele tale bancare și personale.

Odată ce ai găsit un site de care ești mulțumit, următorul pas implică crearea unui cont cu un nume de utilizator și o parolă. Numai dacă ai cont de jucător poți revendica un bonus de bun venit, care de obicei vine sub formă de bani gratis pentru a juca și rotiri gratuite la anumite sloturi. Reține faptul că unele cazinouri online îți pot cere să depui o sumă minimă înainte de a revendica bonusul.

Trebuie să citești cu atenție secțiunea Termeni și Condiții pentru a afla care sunt condițiile de rulaj, acesta fiind un detaliu important al bonusurilor de bun venit.

Principalele tipuri de bonusuri

După cum știi deja, bonusurile pot fi revendicate într-un mod simplu. Acum este momentul să afli care sunt principalele tipuri de bonus destinate atât jucătorilor noi cât și celor existenți:

Bonus fără depunere

Este un tip de promoție foarte căutată de către jucătorii online, deoarece nu presupune depunerea unei sume prealabile de bani în contul de client al cazinoului respectiv. Deși sună bine în teorie, în practică nu este chiar atât de bun acest bonus. Este un bonus care este acordat jucătorului fără a-i cere să-și riște banii, dar este limitat din cauză că banii oferiți pentru a juca sunt foarte puțini, iar rotirile gratuite pot fi folosite doar la anumite jocuri.

Bonus sub formă de rotiri gratuite

Acest tip de promoție vine de regulă la pachet cu bonusul fără depunere ori cu bonusul cu depunere sau vine singură, fără să aibă vreo legătură cu alt tip de bonus. De obicei, jucătorul primește rotirile gratuite fie atunci când își creează contul de jucător, fie după ce l-a creat și îndeplinește anumite condiții. Uneori oferirea de rotiri gratis este condiționată de depunerea unei sume minime, alteori nu.

Și acest bonus are anumite limitări – rundele pot fi utilizate doar la acele jocuri stabilite de cazinou și într-o anumită perioadă de timp. De asemenea, este posibil să se ceară condiții de rulare a sumei câștigate pentru a putea retrage câștigul.

Bonus de bun venit

Acest bonus este oferit jucătorilor atunci când finanțează pentru prima dată un cont de client al cazinoului. Unele bonusuri de bun venit sunt împărțite în etape, jucătorii primind bani și pentru a doua sau a treia depunere.

Această sumă poate fi, de asemenea, atașată unui anumit tip de joc de cazinou.

Bonus pentru ziua de naștere

Unele platforme de gambling își răsplătesc clienții cu anumite bonusuri sub diferite forme la ziua de naștere. Tipurile de bonus pentru ziua de naștere variază de la un cazinou la altul.

Bonus de recomandare

Dacă trimiți pe cineva la un cazinou, este posibil să primești atât tu un bonus sub formă de bani pentru joc cât și persoana pe care ai recomandat-o. Noul client primește banii gratuit atunci când efectuează o depunere inițială și menționează persoana care i-a recomandat. Între timp, persoana care face trimitere primește adesea bonusul odată ce noul jucător a pariat o anumită sumă de bani.

Bonus la reîncărcarea contului

Unele cazinouri își răsplătesc jucătorii atunci când reîncarcă contul de client cu o anumită sumă de bani. Valoarea bonusului diferă de la un cazinou la altul.

Atenție la condițiile de rulaj

Când cazinoul îți oferă bani, nu poți pur și simplu să îi încasezi. Banii sunt destinați strict pentru a fi cheltuiți pe jocuri. Ca să poți retrage banii oferiți de cazinou sau câștigurile obținute de pe urma acelui bonus, trebuie să rulezi valoarea bonusului de un anumit număr de ori. Fiecare cazinou are propriul multiplu al sumei bonus inițiale care trebuie jucat.

În unele cazuri, poate fi impusă și o limită de timp. Acest lucru necesită ca jucătorul să îndeplinească cerințele de pariere într-un anumit interval de timp. Dacă nu reușește să facă acest lucru, atunci suma bonusului (și, uneori, câștigurile rezultate din sumă) sunt pierdute pentru totdeauna.

Concluzie

Cazinourile se întrec în oferirea de bonusuri, dar responsabilitatea ta ca jucător este să le studiezi cu atenție și să le revendici doar pe acelea care sunt convenabile. Dacă consideri că nu poți îndeplini condițiile de rulaj, atunci este mai bine să renunți la a solicita acel bonus. Nu uita sa joci responsabil!