Baccarat este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de noroc din toate timpurile. Popularitatea sa a crescut și mai mult odată cu dezvoltarea cazinourilor online. În momentul de față, nu există gambler care să nu fi auzit sau încercat măcar o dată acest joc.

Este un joc destul de complex, deși aparent pare simplu. Se prezintă în mai multe variante, disponibile în majoritatea cazinourilor online. Poți să pariezi pe Jucător (Player), Bancher (Banker) sau Egalitate (Tie), scopul jocului fiind acela de a forma o mână cu valoarea 9 sau cât mai aproape de 9 cu ajutorul celor 2 cărți pe care ți le distribuie dealerul.

Pentru că Baccarat este un joc bazat exclusiv pe noroc, strategii specifice jocului nu există și aici intră în calcul tehnici precum numărarea cărților la Blackjack sau tehnici folosite la Poker, acestea nefiind deloc de ajutor. Poți să ții cont totuși de anumite recomandări care te ajută să îți crești șansele de câștig.

Înainte să aplici sfaturile și recomandările specialiștilor în Baccarat, poți exersa regulile de joc pe variantele demo disponibile în cazinourile online. De asemenea poți profita de bonusurile de bun venit, bonusurile fără depunere, precum rotiri fără depunere la sloturi plus multe alte promoții oferite de platformele licențiate de jocuri de noroc.

Iată ce sfaturi poți urma pentru a evita pierderea unor sume mari de bani atunci când joci Baccarat și pentru a-ți spori șansele de câștig:

Trebuie să joci des

Te poți familiariza foarte bine cu regulile jocului Baccarat doar exersând cât mai des. Cu cât știi mai în detaliu cum trebuie să joci, cu atât vei putea face pariuri corecte, în cunoștință de cauză. Dacă cunoști vag regulamentul de joc, nu vei ști cum și cât să pariezi și riști să pierzi bani mulți.

Poți să joci pe sume mici în orice cazinou serios, licențiat. Cazinourile online nu stabilesc limite de pariere mari tocmai pentru a putea permite tuturor categoriilor de clienți să joace. Astfel, dacă ești jucător începător poți plasa mize mici pentru a te obișnui cu jocul. 

Cunoașterea modului în care se joacă Baccarat îți va permite să faci pariuri tot mai bune.

De asemenea, poate fi o idee bună să consulți părerile jucătorilor experimentați cu privire la joc. De obicei, le poți găsi pe forumuri legate de jocurile de cazinou online.

Alege cazinouri online renumite

Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi demne de urmat. Dacă te vei înscrie pe site-uri care nu sunt de încredere îți poți pune banii în mare pericol. Atunci când vrei să joci Baccarat, alege doar acele cazinouri online care sunt renumite și prezintă încredere pentru mulți pariori.

Înainte să joci într-un cazinou online, citește recenziile pe care le găsești la o simplă căutare pe internet. Dacă observi opinii negative numeroase cu privire la cerințele de pariere, depuneri și retrageri etc., dar și alte aspecte, atunci este recomandat să optezi pentru un alt cazinou.

De asemenea, un cazinou serios are afișate datele de identificare ale licenței. Dacă acestea lipsesc de pe site, este ideal să eviți să joci acolo.

Folosește bonusurile disponibile

Toate cazinourile serioase oferă bonusuri de bun venit de îndată ce ți-ai făcut cont de jucător nou. Este benefic să profiți de toate bonusurile disponibile, dar nu înainte de a te asigura că te avantajează și poți respecta toate condițiile solicitate de cazinou pentru a intra în posesia bonusurilor. Aproape de fiecare dată este necesar un rulaj pentru a putea intra în posesia sumelor câștigate cu ajutorul bonusurilor. Nu uita să citești cu atenție aceste informații și dacă consideri că nu este deloc în avantajul tău acel rulaj, atunci este mai bine să nu revendici bonusul respectiv.

Multe cazinouri online au bonusuri diferite în funcție de jocul pe care vrei să îl joci, așa că trebuie să verifici pentru ce jocuri se oferă bonusurile pe care ai pus ochii.

Toate informațiile despre bonus le găsești de obicei la secțiunea „Bonus” sau „Promoții”, la descrierea fiecărui bonus.

Nu plasa pariuri pe Egalitate (Tie)

Dintre cele 3 tipuri de pariuri pe care le are jocul Baccarat, cel mai dezavantajos este cel pe Egalitate (Tie) din cauza avantajului casei. În afară de Egalitate, mai poți miza pe Jucător (Player) sau Bancher (Banker).

Avantajul casei pentru pariul pe Jucător este de 1,29%, pentru cel pe Bancher este de 1,01% și pentru cel pe Egalitate este de 15,75%. După cum observi, există diferențe uriașe ale avantajului casei între cele 3 tipuri de pariuri. Este evident că sub nicio formă nu trebuie să alegi pariul pe Tie, doar în cazul în care dispui de foarte mulți bani și vrei să experimentezi ceva extravagant.

Întotdeauna când joci Baccarat este de preferat să faci pariuri pe Bancher datorită avantajului casei foarte redus în comparație cu miza pe Egalitate. Cu cât avantajul casei este mai mic cu atât este mai bine pentru jucător.

Concluzie

Iată că deși Baccarat este un joc bazat în exclusivitate pe noroc, dacă urmezi trucurile recomandate de jucătorii care cunosc bine acest joc, vei avea șanse mai mari să îți crești posibilitățile de câștig. Nu uita sa joci responsabil!

În primul rând, exersează cât mai des jucând pe sume mici sau chiar variante gratuite ale jocului, apoi joacă doar în cazinourile serioase, licențiate, profită doar de acele bonusuri care sunt avantajoase pentru tine și renunță la mizele pe Egalitate.