Atunci cand o Fecioara decide sa-si traiasca viata cu o alta Fecioara, exista anumite intrebari despre compatibilitatea barbatului Fecioara cu femeia Fecioara care pot aparea.

Indiferent de toate aceste preocupari, un barbat Fecioara si o femeie Fecioara pot face o potrivire grozava.

Daca esti un barbat sau o femeie Fecioara care se gandeste sa iasa cu cineva care impartaseste acelasi semn zodiacal, atunci probabil ca vor exista intrebari cu privire la diferenta dintre barbatul Fecioara si femeia Fecioara.

Fie ca este vorba intr-o relatie, fie ca sunt doar prieteni, un barbat Fecioara si o femeie Fecioara au dovedit ca cei doi pot face o potrivire grozava in ciuda faptului ca au acelasi semn zodiacal.

Cea mai buna parte a impartasirii unui semn zodiacal reciproc, in cazul Fecioarelor, este ca au aceleasi calitati.

Relatia de prietenie dintre Barbatul Fecioara si Femeia Fecioara 

Fiind tipul serios, Fecioarele tind sa para ca judecatoare sau excesiv de critice. Ai putea crede ca aceasta ar putea fi cauza multor discutii intre barbati Fecioare si femei Fecioare.

Adevarul este ca, atunci cand o prietenie dintre Fecioare si Fecioare incepe sa infloreasca, cele doua Fecioare se inteleg aproape intuitiv. Acest lucru se intampla in principal pentru ca cei doi impartasesc deja aceleasi trasaturi zodiacale.

Deoarece Fecioarele tind sa fie critice din cauza atitudinii lor fara sens, uneori pot fi considerate insensibile. Acesta este motivul pentru care Fecioarele tind sa aiba un cerc strans de prieteni.

Insa, doar o tovarasa Fecioare va recunoaste ca atitudinea fara prostii a unei Fecioare este doar pentru ca Fecioarele sunt corecte si sincere in ceea ce priveste opiniile lor.

Si in timp ce alte semne ar putea lua acest lucru ca pe o trasatura negativa, exista multi care respecta acest nivel de onestitate pe care il afiseaza o Fecioara si graviteaza in mod natural catre ei.

Cand doua Fecioare decid ca vor sa fie prietene una cu cealalta, de obicei realizeaza ca a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-au luat vreodata.

Motivul pentru aceasta este simplu. Fecioarele tind sa aiba un set ridicat de valori. Acest lucru le face mai greu sa se imprieteneasca cu multe alte semne ale zodiacului, care s-ar putea sa nu fie atat de seriosi cu morala.

Nu Fecioare. Fecioara se refera la a lua un teren mai inalt si, mai important, a fi corecta. De fapt, aceasta trasatura ii atrage pe altii catre ei, chiar daca Fecioara nu arata acelasi nivel de interes fata de ei.

Un alt motiv excelent pentru care nu ar trebui sa existe ingrijorari atunci cand vine vorba de compatibilitatea barbatului Fecioara cu femeia Fecioara este ca o Fecioara este in mod inerent buna si grijulie.

Cand sunteti prieten cu o alta persoana Fecioara, veti descoperi ca va fi cel mai grijuliu si grijuliu si va va oferi o experienta completa de barbat Fecioara, femeie Fecioara.

Pe langa faptul ca sunt amabili si grijulii fata de semenii lor Fecioare, ei sunt in mod natural de sustinere, ceea ce inseamna ca vor avea mereu spatele tau ca prieten.

Fa-ti barbatul Fecioara sa uite de orice alta femeie si sa innebuneasca absolut dupa tine.

Relatia de cuplu dintre  Barbatul Fecioara si Femeia Fecioara 

Cand vine vorba de intrebarea ce cauta un barbat Fecioara la o femeie, raspunsul rapid ar fi sa fii cu o alta Fecioara, si exista un motiv bun pentru asta.

Poti oricand sa vezi Fecioara si sufletele pereche ale Fecioarei intr-o multime. Asta pentru ca, cand vine vorba de relatii, o Fecioara stie exact ce isi doreste.

Acesta este motivul pentru care rar intalniti probleme de relatie cu Fecioara si Fecioara. Acest lucru se datoreaza faptului ca, atunci cand doua Fecioare sunt intr-o relatie, ele impartasesc o legatura practica.

Daca ati fost vreodata cu o Fecioara, ati sti ca Fecioarele tind sa munceasca din greu in relatia lor si nu-si cer scuze. O Fecioara va face intotdeauna eforturi suplimentare pentru a se asigura ca partenerul lor este fericit si multumit.

Asadar, atunci cand doua Fecioare decid sa iasa, te poti astepta la acelasi nivel de afectiune de doua ori, si acesta este un lucru bun.

De cate ori se plang cuplurile ca partenerii lor nu le acorda suficient timp? Desi acesti oameni ar putea avea motive foarte intemeiate pentru asta, poti oricand sa te bazezi pe o Fecioara care sa-si faca timp pentru tine.

Acesta este motivul pentru care Fecioarele fac suflete pereche atat de bune. Daca te gandesti la compatibilitatea unui barbat Fecioara si a unei femei Fecioare atunci cand vine vorba de relatii, atunci cu siguranta nu vei fi dezamagit.

In relatiile lor, Fecioarele tind sa se bucure de curtarea traditionala si se grabesc sa decida daca vor sa fie cu o persoana sau nu.

In timp ce Fecioarei nu ii deranjeaza curtarea traditionala, nu le place neaparat sa iasa la intalniri. In schimb, barbatul sau femeia Fecioara vor gasi de obicei alte modalitati de a arata ca sunt interesati de tine.

Desi acest lucru poate duce la probleme atunci cand o Fecioara este intr-o relatie cu un membru al unui alt semn zodiacal, ea nu va fi nevoita sa se explice unei alte fecioare.

Asta pentru ca doar o fecioara va sti ca nu este atat de interesata sa iasa la intalniri sau sa se tina de mana in public. Ceea ce conteaza pentru orice Fecioara este o conexiune intima.

Barbatul Fecioara si Femeia Fecioara in casatorie

Rareori, sau vreodata, vei auzi cand un barbat Fecioara si o femeie Fecioara se despart. Asta pentru ca Fecioarele sunt ciudat de rationale cand vine vorba de relatii, cu atat mai mult atunci cand sunt intr-o relatie cu o alta Fecioara.

Acestea fiind spuse, cand vine vorba de casatorie, nimic nu bate nivelul de compatibilitate al unui barbat Fecioara Fecioara. Asta pentru ca, in timp ce Fecioarele sunt cunoscute ca tipuri fara prostii, ele nu se sfiesc sa-si lase parul din cand in cand.

Una dintre trasaturile majore ale Fecioarelor este simtul umorului. Deci, atunci cand o Fecioara este intr-o casatorie cu o alta Fecioara, te poti astepta ca ea sa incerce totul si orice pentru ca casatoria lor sa functioneze.

O mare parte a acestui lucru este sa ai simtul umorului. Fecioarele sunt la curent cu faptul ca este important sa se completeze umorul celuilalt atunci cand sunt intr-o casatorie si este ceea ce face ca Fecioarele sa fie distractive.

Cand esti casatorit cu o alta Fecioara, poti fi intotdeauna sigur ca partenerul tau va avea ceva nou si interesant pentru a incerca sa faca seara speciala.

Pe scurt, nu exista niciodata o zi plictisitoare in viata a doua Fecioare care au decis sa se casatoreasca. Deoarece Fecioarele sunt analitice si au stapanit arta glumei, ele pot continua sa continue vremurile bune.

Ceea ce face ca doua Fecioare sa fie grozave intr-o relatie este ca ambele ajung sa se bucure de acel umor sarcastic pe care il au Fecioarele.

Fecioarele sunt, de asemenea, incredibil de observatoare si se grabesc sa faca o gluma sau o remarca sarcastica despre ceea ce observa in imprejurimile lor.

Niciodata unul care sa nu se fereasca de un ras bun, o Fecioara se va grabi sa rada, chiar daca vine pe cheltuiala lor.

Deoarece ambii parteneri vor impartasi trasaturi similare (a fi Fecioara), le creste semnificativ sansele de a fi intr-o relatie pe termen lung.

Acest lucru se datoreaza faptului ca ambele Fecioare vor avea nevoi similare si vor acorda intotdeauna o atentie deosebita dorintelor si nevoilor partenerului lor, care este secretul fericirii conjugale.

Barbatul Fecioara si Femeia Fecioara in pat

Cand vine vorba de un barbat Fecioara si o femeie Fecioara, nu trebuie sa-si faca griji cu privire la intimitate.

Asta pentru ca nimeni nu este capabil sa inteleaga nevoia de intimitate intr-o relatie ca o tovara Fecioara.

De fapt, ar fi hilar sa credem ca doua Fecioare care sunt intr-o relatie au probleme in a-si da seama ce vrea partenerul lor cand vine vorba de intimitate.

Deoarece Fecioarele sunt comunicatoare excelente atunci cand vine vorba de intimitate si sex, aceasta inseamna ca vor putea comunica eficient in chestiuni de intimitate.

Este un lucru bun ca abilitatea de a-si impartasi gandurile cu privire la chestiuni legate de intimitate ii poate ajuta sa-si dezvolte relatia sexuala.

Si din moment ce cei doi vor impartasi trasaturi similare masculine si feminine ale Fecioarei, va avea ca rezultat o satisfactie emotionala mai mare. Fecioarele alapteaza, de asemenea, o parte perversa atunci cand vine vorba de intimitate sexuala, ceea ce ajuta, de asemenea, sa mentina flacara arzatoare vie.

Ori de cate ori doua Fecioare sunt intr-o relatie romantica, pot ajunge sa exploreze mai deschis aceasta latura a personalitatii lor, intr-un mod care nu ar fi posibil daca ar fi cu un alt semn zodiacal.

Dar, cel mai bun lucru despre a fi intr-o relatie cu o alta Fecioara este ca voi doi veti impartasi acelasi respect unul fata de celalalt in ceea ce priveste ritmul relatiei.

Fecioarele sunt incredibil de intelegatoare cand vine vorba de relatii si sunt constiente ca persoana pe care o vad ar putea sa nu vrea sa ia relatia in acelasi ritm, atat in ​​pat, cat si in afara patului.

Adaptabilitatea mutabila a Fecioarelor le permite sa se adapteze pana cand ambele sunt capabile sa atinga un nivel de satisfactie, fara a simti nicio presiune.

Cand vine vorba de intimitate in dormitor, creativitatea va juca intotdeauna un rol important. Vestea buna este ca Fecioarele sunt una dintre cele mai creative semne zodiacale in ceea ce priveste creativitatea in dormitor.

Fie ca e vorba de joc de rol sau de vorbire de perna, Fecioarele sunt asi in toate aceste departamente, ceea ce le face grozave in pat.