Esti in cautarea celui mai bun kit pentru aplicarea unghiilor false? In magazinul virtual Amalia vei gasi diferite tipuri de echipamente folositoare. Acestea sunt recomandate atat pentru profesioniste, cat si pentru uzul personal in propria locuinta. Daca doresti sa economisesti banii si totusi, sa realizezi cele mai frumoase unghii, ai nevoie de ustensile si accesorii potrivite.

 Unul dintre cele mai bune seturi este kitul Gel UV Amalia cu lampa de 36 W si freza. Pachetul se gaseste la un pret redus de la 200 lei la 155 de lei. Setul contine lampa UV cu puterea de 36 W si 4 neoane. Freza electrica inclusa este eficienta atat pentru realizarea manichiurii, cat si a pedichiurii. Pentru unghii frumoase ai la dispozitie o serie de geluri fundamentale: gelul UV Sina French White, gelul UV de constructie Sina, top coat Sina, primer cu pensula Sina si degresant Sina pentru unghii tehnice. Setul iti mai ofera si tipsuri stralucitoare pentru unghii minunate: 100 de bucati transparente, 100 de tipsuri albe si 100 naturale. Pentru ca vei avea nevoie de accesorii, in pachet vei gasi o pensula pentru aplicarea gelului, lipici cu pensula pentru tipsuri, 2 pile buffer, 2 pile pentru unghii, un deget pentru practica, o rola cu sabloane pentru constructie si un cleste de tip ghilotina pentru aplicarea tipsurilor. 

Daca doresti kit-uri mai complexe, poti opta pentru pachete care contin si aspirator. Acesta te va ajuta sa inlaturi praful si sa intretii mediul curat. Spre exemplu, poti incerca kitul Gel UV Amalia cu lampa, freza si aspirator la numai 311 lei. Setul prezinta in plus o freza profesionala cu 20.000 de rotatii pe minut si un aspirator eficient de praf. Totodata, vei primi si 3 geluri UV colore. La partea de accesorii, vei beneficia de un set de 4 pensule utile atat pentru aplicarea gelului, cat si pentru realizarea picturilor pe unghie. 

Daca te intereseaza un set pentru realizarea unghiilor cu pudra acrilica, atunci produsul potrivit pentru tine este kit-ul Acryl Amalia cu freza si aspirator. Setul se gaseste pe site la numai 185 de lei si este recomandat atat pentru uz profesional, cat si personal. In principal, pachetul iti pune la dispozitie o freza profesionala, un aspirator pentru inlaturarea prafului si 3 pudre acrilice pe nuantele white, clear si pink. In plus, ca si accesorii vei primi o rola cu 500 de sabloane utile pentru constructie, o pensula pentru gel, un deget pentru exersarea aplicarii tipsurilor, 2 pile buffer, 2 pile unghii si perie de praf pentru unghii. 

Acum este mai usor sa ai unghiile mult dorite. Fie ca vrei sa iti faci propria afacere sau doresti sa economisesti bani si sa iti realizezi unghiile la tine acasa, incearca produsele Amalia si nu vei fi regreta.