Am crezut întotdeauna că moda înseamnă să arăți și să te simți cel mai bine în ceea ce porți – pe scurt, exprimare de sine și încredere. Corpul feminin vine în multe forme și dimensiuni diferite, toate fiind minunate. Învățarea modului de a-ți îmbrăca forma corpului este crucială pentru a găsi cea mai măgulitoare tinuta pentru silueta ta (așa cum consideri potrivit!). Nu este întotdeauna vorba de a purta cea mai trendy ținută, ci de a alege îmbrăcăminte care ți se potrivește cel mai bine și care te face să te simți încrezătoare.

Rochiile de pe Foxfashion.ro pot fi cu siguranță cel mai bun prieten al unei fete, de la rochii pentru o formă de măr până la o formă de clepsidră. Nici un corp nu este creat în mod egal și aproape nimic nu se poate potrivi perfect tuturor tipurilor individuale de corp. Ca femei, de multe ori ne criticam dacă hainele noastre nu se potrivesc perfect și ne învinovățim pe noi înșine. Cu toate acestea, corpurile noastre sunt atât de unice încât trebuie să le înțelegem înainte să le putem îmbrăca

Rochii pentru corpul in forma de par

Forma corpului perei este caracterizată de obicei prin prezența șoldurilor și coapselor mai mari. Formele corpului de pere au adesea umeri mai îngustați, ceea ce înseamnă că șoldurile lor sunt, de multe ori, mai largi decât umerii lor. Formele de pere au în mod obișnuit o talie mai definită și o curbă definită la șold, cu un fund mai mare, mai rotunjit. Unele vedete cu acest tip de corp sunt Kim Kardashian, Rhianna și Kate Winslet.

Ce să cauți într-o rochie:

Cu siguranță, consideră-ți talia un punct focal atunci când vine vorba de alegerea unei rochii pentru orice ocazie. Aveți deja curbe uimitoare, așa că doriți să le accentuați și să le definiți. Un decolteu deschis sau în V vă va ajuta să vă alungiți aspectul general. Dacă doriți, puteți crea, de asemenea, iluzia unei figuri de clepsidră adăugând mai mult volum (cum ar fi un volan sau un manșon pufos) în partea superioară a corpului, astfel încât să se echilibreze cu corpul inferior relativ mai larg. În plus, puteți încerca o rochie în două nuanțe, cu culori mai strălucitoare sau topuri pentru a vă atrage atenția asupra trunchiului și a vă echilibra silueta.

Iată câteva stiluri de rochie care se pot potrivi perfect cu figura ta de para:

1. Rochie maxi

2. Rochie cu volane in jurul bustului

3. Rochie in forma de A

Rochii pentru corpul in forma de clepsidră

Forma corpului clepsidră este adesea descrisă ca si curbată. Femeile cu această formă au adesea măsurători ale bustului și șoldului care sunt aproximativ uniforme. Au tendința de a avea bustul, șoldurile și coapsele mai pline, cu fundul rotunjit. Sunt simetrice (adică picioarele și trunchiul au aproximativ aceeași lungime), iar figura lor poate fi descrisă ca echilibrată. Exemple de vedete cu acest tip de corp includ JLo, Christina Hendricks și Beyonce!

Ce să cauți într-o rochie:

Etalează-ți curbele !!! Deoarece aveți deja o siluetă bine echilibrată, rochiile dvs. pot reflecta același lucru. Îmbrățișarea figurilor și adaptarea la formă ar trebui să fie cu siguranță considerente de top – veți putea accentua acele curbe frumoase și vă puteți urmări linia corpului. Rochiile cu curele, sau chiar salopetele, îți completează curbele și îți accentuează talia. În ceea ce privește decolteurile, ia în considerare un decolteu cu gât în ​​V.

Decolteurile înguste îți slăbesc bustul, menținându-ți aspectul echilibrat, iar decolteurile joase atrag privirea mai aproape de talia îngustă, ceea ce îți va evidentia în mod natural unele dintre cele mai bune caracteristici. Puteți chiar să adăugați un colier de bază pentru a vă arăta umărul și decolteul. Acest lucru va ajuta cu adevărat la echilibrarea corpului superior și inferior. Acceseaza acum mdlpl.ro pentru a invata trucuri utile care te vor ajuta sa alegi o rochie in functie de forma corpului tau.

Iată câteva stiluri de rochie care ar trebui să se potrivească perfect pe corpul in forma de clepsidra:

1. Rochie bodycon

2. Rochie dreapta

3. Rochie sirena