Pentru a realiza manichiuri foarte complexe aveți nevoie de produse profesionale de cea mai bună calitate! Magazinul online Everin.ro este un foarte important magazin care comercializează o gamă completă de produse profesionale și semiprofesionale pentru saloanele moderne de manichiuri și pedichiuri.

Într-un singur loc veți găsi o mulțime de tipuri de geluri profesionale pentru construcție, o mulțime de oje semipermanente, geluri color, accesorii și ustensile, soluții pregătitoare de cea mai bună calitate, aparatură modernă, decoruri unghii, tatuaje, etc.

Aproape toate produsele din această ofertă sunt produse de către compania EVERIN. Este o companie renumită în foarte multe țări din lume pentru diversitatea și complexitatea produselor sale.

Un alt avantaj important al magazinului Everin din România, este acela că puteți comanda și folosi la realizarea unei singure manichiuri și pedichiuri produse variate fabricate de același producător. Stiliștii profesioniști cunosc deja acest lucru!

O mulțime de tipuri de geluri profesionale pentru construcție

Gelurile profesionale sunt unele dintre cele mai importante produse, fără de care nu veți putea realiza o manichiură complexă rezistentă și foarte frumoasă.

Gel construcție Everin – Blush Peach, 15 gr

Este unul din cele mai apreciate geluri de acest tip, incluse în oferta Everin.ro. Acest produs îmbină foarte bine calitățile unui gel de tip Cover cu calitățile unui gel de tip Builder. Produsul poate fi folosit pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru unghiile de tip French. Este un foarte bun autonivelant și are și o densitate medie, motiv pentru care se lucrează foarte ușor cu el.

Deoarece este un produs profesional, nu curge în cuticule, se va usca foarte repede și se va pili destul de ușor. Este flexibil, poate fi aplicat și în cantități mici pe unghii. Rețineți faptul că acest produs poate fi folosit și în manichiurile persoanelor care au probleme cu unghiile, deoarece nu afectează structura lor biologică.

Datorită substanțelor din compoziția sa, produsul va hrăni foarte bine unghia și va întări placa unghială.

Poate fi folosit la realizarea extensiei pe șablon, la formarea curbei C și pentru corectarea și modelarea unghiilor.

În aceeași ofertă interesantă veți mai descoperi foarte multe categorii de produse unghii la fel de importante: ojele semipermanente și soluțiile de tip Primer, Bază sau cele de tip Top. Foarte multe dintre ele au, de asemenea, proprietăți hrănitoare și de întărire a unghiilor, ceea ce le face preferate de foarte multă lume. Comenzile online se pot face și pentru cantități mari de produse. De asemenea, orice produs marca Everin poate fi comandat inclusiv de către persoanele care preferă să își îngrijească singure unghiile acasă.

Merită să începeți să testați produsele și este avantajos să analizați cu atenție oferta aceasta, deoarece perioada sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Clientele dumneavoastră vor fi foarte încântate să descopere produse noi și foarte frumoase în saloanele de înfrumusețare.