Astăzi fenomenul mamă-fiică devine din ce în ce mai popular, găsim pe rețelele de socializare, vedete sau chiar influencerii tăi preferați, care își îmbracă fetițele exact ca ei. Există magazine de specialitate online sau offline care oferă ținute asortate mamă-fiică la prețuri mici.

De la vârsta de 6 luni, poți găsi set mama fiică drăguț cu dungi, cu paiete, brodat, înflorat pentru copilul tău și pentru tine.

Un stil casual care îți permite să asortezi haine colorate, îmbrăcăminte sport sau o salopetă cu o rochie casual florală.

Un set mamă – fiică este oportunitatea mamei de a ieși cu fiica ei pe stradă în timp ce este îmbrăcată ca și copilul ei.

Un stil vestimentar care câștigă podiumurile de modă, dar și viața de zi cu zi

Același model, aceeași croială, aceleași culori, aceleași modele… Dungi fine sau carouri, accesorii sau haine: totul este acolo și designerii sunt mândri de asta. Doar dimensiunea face diferența! Rochii, paltoane, blugi, pantofi… fiecare articol merge!

Dacă pentru unii latura de „gemeni” este șocantă, pentru alții, plăcerea de a privi aceste ținute este acolo. Mamele se împodobesc apoi cu un aspect identic cu cel al fiicelor lor , uneori chiar invers!

În timp ce mamelor tinere le face plăcere să-și îmbrace fetițele la fel ca ele, întruchipând astfel „mini-eu-ul”, și adolescenții și mamele lor își găsesc logica în asta. Putem spune astfel că nu există o modalitate mai bună de a fi atât de complice! Mame și fiice, identice chiar și în dressing…

Și care sunt cele mai recente tendințe?

Conform ultimelor tendințe, nu doar colecția de îmbrăcăminte mamă-fiică este căutată pe internet, găsești și colecția de costume de baie asortate precum și colecția de pijamale identice cu mama și chiar și set mamă fiică bebe. După cum ai înțeles, pentru acest sezon de primăvară vară, îmbrăcămintea și accesoriile mamă-fiică au fost unanim acceptate de magazine online.

Ținute fiică-mamă – fenomenul momentului

Astăzi, „aspectul tineresc” este comun tuturor vârstelor.  Femeile din fiecare generație își însușesc cu ușurință trio-ul clasic de „blugi, jachetă și balerini sau pantofii”.

Din ce în ce mai mult, toată lumea se îmbracă la fel, indiferent de vârstă. Și pentru fiecare femeie, este esențial la orice vârstă să se simtă tânără și la modă. Astfel, barierele modei dintre epoci au dispărut…

Îmbrăcatul împreună cu o ținută de mamă-fiică are avantajele sale, mai ales în relația „mamă-fiică”, care le permite să se bucure de momente intime, de complicitate, să facă schimb de sfaturi, să se distreze și să râdă împreună.

A devenit virală moda ținutelor mamă-fiică?

Dacă rămânem la popularitatea acestor ținute, putem răspunde „da” la această întrebare. Într-adevăr, moda ținutelor mamă-fiică se găsește peste tot. Fie în Europa, Statele Unite sau Asia, putem vedea de la cei din jurul nostru că multe mame au o mică variantă a ei însăși. Și cu cât mămicile văd acest fenomen în creștere, cu atât alte mămici își doresc mai mult și caută magazine offline sau magazine online pentru a găsi ținuta care să se potrivească fiicei lor.