Noile genti Le Voyage, cu o structura inspirata din calatorii, sunt un proiect responsabil al lui Fer Millan.

Modelul sau de creatie si productie se bazeaza pe o schema responsabila, folosind materiale obtinute intr-un mod durabilIntreband direct clientul ce prefera si apoi confectionand manual articolele personalizate comandate, deseurile, supraproductia, intermediarii si cheltuielile promotionale inutile sunt eliminate.

Gentile Le Voyage sunt piese unice care se caracterizeaza printr-un design exclusivist.

Acestea vor fi noul tau obiect de dorinta deoarece fiecare articol va fi produs la cerere si poate fi personalizat cu initialele tale. In plus, desi sunt inspirate din vremuri trecute, urmeaza tendintele gentilor actuale.

Cine este Fer Millan?

Fer Millan este un designer, stilist si blogger mexican cu o viziune deosebita asupra modei, ii place sa se mentina in miscare constanta creand noi proiecte.

Ea este creatorul noii linii de genti Le Voyage, create din materii prime durabile.

Cum si-a inceput Fer Millan cariera in moda?

Fer Millan a studiat design si mai tarziu a devenit stilist si blogger. Pasiunea ei pentru crearea de piese cu materii prime din Italia, pentru mestesuguri din Mexic si pentru procese durabile, a determinat-o sa se angajeze in moda pentru a crea piese unice care se caracterizeaza printr-un design exclusivist, deoarece colectia ei Le Voyage a avut la inceput 300 de piese care au fost disponibile in precomanda.

Noua linie de genti Le Voyage sunt create din materii prime durabile.

Din ce se inspira Fer Millan?

Stilul care il caracterizeaza pe Fer Millan a fost inspirat de feminitatea marilor icoane ale cinematografiei si de eleganta filmelor clasice.

Dragostea ei pentru moda, arta si arhitectura este mereu prezenta in creatiile ei. Marca ei de bijuterii Cefeida este un alt exemplu clar in acest sens, deoarece foloseste intotdeauna munca femeilor artizane.

Acest brand, ca si alte genti de design mexican, are grija de procesele pieselor sale pentru a nu cadea in productie excesiva.

Colectia Le Voyage avea doar 300 de piese.

Fer Millan are incredere in adevaratul sens al luxului, care cuprinde ceea ce este facut manual, bogatia minunatei noastre tari si ceea ce este personalizat. Asa a reusit sa vina cu cel mai recent proiect al sau: Le Voyage, o colectie de genti formata din patru modele atemporale inspirate din anii 1950.

Saci de tricotat binge

Le Voyage este prima colectie de genti creata de Fer Millan si este inspirata de arta calatoriei, iar cele patru tipuri de genti ale sale au o baza de inspiratie diferita:

  1.  Porte Chapeau: Este originea colectiei Le Voyage si reinterpreteaza clasica cutie de palarii pentru a calatori intr-un mod elegant si practic.

  2.  La Boite: Inspirat de gentile iconice din anii 1950 , revineaza glamourul vechiului Hollywood printr-un corp cilindric care combina eleganta si functionalitatea pentru a avea intotdeauna tot ce ai nevoie cu tine.

  3. La Petite Boite: Pentru ocaziile in care se doreste doar sa purtati esentialul intr-o piesa principala.

  4. La Lettre Ronde: Perfect pentru esenta sa circulara si versatilitatea sa, poate fi folosit in toate circumstantele , atat ziua cat si noaptea.

Cum este persoana care poarta piesele Fer Millan?

Geanta Le Voyage este inspirata din anii 50Un iubitor al anilor 50 este cel care poarta piesele Le Voyage , intrucat cea mai recenta colectie a lui Fer Millan recreeaza glamourul acestei epoci.

Persoana care poarta gentile Fer Millan este si un iubitor de filme clasice precum Two for the road de Audrey Hepburn si To Catch a Thief de Grace Kelly. Cadrele din sudul Frantei sunt fascinatia ei si ii place sa evoce deceniile trecute prin imbracamintea ei.

De unde puteti cumpara modelele lui Fer Millan?

Gentile Fer Millan sunt fabricate in Mexic si America Latina si sunt formate din patru modele: Le Porte Chapeau, La Boite, La Petite Boite si La Lettre Ronde, toate putand fi achizitionate de pe site-ul lor.