Un barbat Pesti si o femeie Leu sunt combinatii dificile dupa semn zodiacal. Sunt foarte diferiti unul de celalalt. Din aceasta cauza, au dificultati sa se inteleaga. Spre deosebire de un barbat Leu, partener de femeie Pesti, acesti doi vor fi probabil constienti de diferentele lor inca de la inceput.

Acest lucru scade sansa de a se intalni in primul rand. Pe de alta parte, creste probabilitatea unei relatii de succes daca o fac. La fel ca majoritatea cuplurilor nepotrivite, daca se intalnesc si raman impreuna, va fi o decizie constienta din partea lor. Se vor iubi unul pe celalalt in ciuda diferentelor lor.

Compatibilitate totala: 35/100

Barbat Pesti, femeie Leu: cele mai puternice puncte de compatibilitate

  • Flexibilitatea ta
  • Loialitatea ta
  • Devotament pentru familia lui
  • O dorinta de a face relatia sa functioneze.
  • Echilibru
  • O dragoste profunda unul pentru celalalt

Trasaturi importante ale unui barbat Pesti in relatie cu o femeie Leu

Un barbat Pesti este un visator. Pestii sunt semnul cel mai putin atasat de lumea materiala, iar un barbat Pesti are o calitate eterica pentru el. In multe cazuri, el nu se potriveste notiunilor conventionale de masculinitate.

Multi artisti, poeti, actori si chiar astrologi sunt barbati Pesti. Desi sunt adesea geniali, barbatii Pesti tind sa aiba multe probleme cu detaliile practice ale vietii. Un stereotip comun pentru un barbat Pesti este cel al „profesorului absent”. Un om celebru Pesti care se potrivea acestui stereotip a fost Albert Einstein.

Un barbat Pesti este sensibil si poate fi chiar psihic. Acest lucru il face un partener iubitor si dragalas cand vine vorba de dragoste. Este amabil si este adesea foarte bun cu copiii si animalele. Datorita naturii de alta lume a unui barbat Pesti, deseori ii este greu sa se adapteze si poate parea destul de excentric.

Cand se indragosteste, o face pe deplin si complet. Cu toate acestea, este posibil sa aveti o serie surprinzator de critica in ceea ce priveste partenerul dvs. Acest lucru se datoreaza faptului ca a fi indragostit te aduce cu picioarele pe pamant, iar oamenii deseori nu ajung la imaginea ta idealizata despre ei.

Trasaturi importante ale unei femei Leu in relatie cu un barbat Pesti

O femeie Leu este un semn de foc si, ca toate semnele de foc, este indrazneata, curajoasa si increzatoare. Bucurati-va de provocari si respectati puterea celorlalti. Viziunea lui despre forta este ca este de natura destul de masculina. Ii este greu sa vada cand se prezinta intr-un mod mai bland si mai bland.

O femeie Leu are un aer de regalitate si stie sa faca un spectacol bun. Ea pare deseori sa tina la curte cu admiratorii in jurul ei, dar rareori se indragosteste de cineva care este prea generos in laudele lor. O femeie Leu ar prefera sa lucreze pentru afectiunea unui barbat.

O femeie Leu poate fi complicata cand vine vorba de dragoste. Vrei sa fii la conducere cand vine vorba de relatiile tale si este rar sa cedezi cuiva. Pe de alta parte, ea nu va respecta niciodata un barbat care pare slab in ochii ei sau pe care il poate birui prea usor. La fel ca toate semnele de foc, ai tendinta de a face judecati rapide si ai dificultati sa vezi nuanta.

Barbat Pesti, Femeie Leu: Stadii de intalnire si relatii timpurii

Va fi dificil pentru un barbat Pesti si o femeie Leu sa fie impreuna. Exista adesea o putere linistita la un barbat Pesti, dar va fi dificil pentru o femeie Leu sa vada asta in el. Din aceasta cauza, este foarte posibil ca ea sa-l dispretuiasca.

Barbatii Pesti sunt adesea artistici intr-un fel si asta poate fi ceea ce iti atrage atentia. Acesta va fi mai ales cazul daca esti actor sau comedian. O femeie Leu are un excelent simt al umorului si se bucura de oamenii care o fac sa rada.

Daca se vor aduna, le va fi inca greu sa se inteleaga. Mai exact, te va costa sa-l intelegi. Exista o fluiditate in legatura cu un barbat Pesti, care ii face usor sa inteleaga alti oameni, chiar si oameni care sunt foarte diferiti de el.

Din acest motiv, barbatii Pesti sunt de obicei actori foarte buni. O femeie Leu, pe de alta parte, are o viziune foarte taiata si uscata asupra lumii, ceea ce ii face greu sa accepte ceea ce nu intelege.

Daca o femeie Leu are de gand sa ia in considerare in mod serios o relatie cu un barbat Pesti, va trebui sa vada marca lui speciala de putere. Daca o face, va incepe sa te respecte, ceea ce va face posibila o relatie.

Compatibilitate pentru intalniri: 25/100

Barbat Pesti, femeie Leu: Compatibilitate sexuala

Nu exista prea multa chimie naturala intre un barbat Pesti si o femeie Leu. In ciuda acestui fapt, se vor bucura de sex impreuna, cel putin la inceput. Un barbat Pesti este un amant tandru, dar are un simt al dramei si al romantismului care va face o femeie Leu fericita.

De asemenea, va fi multumit de pasiunea si energia ta. Cu toate acestea, odata cu trecerea timpului, amandoi vor incepe sa realizeze ca ceva lipseste. El va dori o conexiune emotionala mai profunda in dormitor, iar ea va dori mai multa caldura.

Compatibilitate sexuala: 55/100

Barbatul Pesti, Femeia Leu: Casatoria si viata de familie

Pentru ca relatia dintre un barbat Pesti si o femeie Leu sa dureze suficient de mult pentru ca ei sa se casatoreasca, va trebui sa fi vazut puterea lor unica. Acest lucru o va face sa te respecte si te va ajuta in mare masura sa te intelegi ca cuplu casatorit.

Cu toate acestea, ei se vor confrunta in continuare cu multe provocari. Lucrurile care sunt atat de importante pentru o femeie Leu, cum ar fi lauda, ​​faima si respectul, conteaza putin pentru un barbat Pesti. De asemenea, raspunsul ei la stres si presiune o va deruta total. Un barbat Pesti tinde sa se retraga atunci cand lucrurile devin grele.

Pestii au o reputatie de tendinte de evadare si este adevarat ca aceste tendinte se pot manifesta uneori in probleme precum dependentele. Cu toate acestea, chiar si in cel mai sanatos moment al sau, un barbat Pesti trebuie sa scape de „lumea reala” in mod regulat. Va fi dificil pentru o femeie Leu sa inteleaga si sa accepte acest lucru despre el.

Va fi nevoie de multa comunicare si compromis pentru a depasi aceste dificultati. Cu toate acestea, el este devotat familiei sale, iar ea este statornica si loiala. Aceste trasaturi ii vor ajuta sa conduca daca aleg.

Capacitatea lor de a fi coparinti va depinde si de faptul ca sunt capabili sa invete sa comunice in ciuda diferentelor lor. Daca da, se pot echilibra unul pe altul foarte bine. O mama Leu va fi energica si distractiva. De asemenea, vei putea oferi structura si disciplina copiilor.

Pe de alta parte, iti va fi greu sa-ti intelegi emotiile, mai ales daca acestea sunt mai sensibile. Un barbat Pesti va avea unele probleme cu aspectele practice ale paternitatii, dar va fi foarte intelegator si grijuliu.

Compatibilitate casatorie: 40/100

Barbat Pesti, Femeie Leu: Cum lucreaza impreuna

Va fi extrem de dificil pentru un barbat Pesti si o femeie Leu sa lucreze impreuna. Ei opereaza in lumi foarte diferite. El opereaza in lumea viziunilor, iar ea in lumea competitiei si fizicii.

Daca incearca sa lucreze impreuna, se vor afla mergand in directii foarte diferite si este probabil sa se dezvolte intr-o situatie de „mana stanga nu stie ce face mana dreapta”.

Se vor descurca mult mai bine daca sunt impreuna intr-o echipa cu alti oameni, mai ales daca altcineva este liderul echipei. Un lider de echipa din exterior va putea scoate in evidenta darurile si talentele ambilor intr-un mod armonios.

Compatibilitate de lucru: 15/100

Lupte tipice intre un barbat Pesti si o femeie Leu si cum sa le rezolvi

Exista un potential de volatilitate in relatia dintre un barbat Pesti si o femeie Leu. Cu toate acestea, aceasta volatilitate va fi destul de unilaterala. Problema va fi ca el nu se va ridica la inaltimea ideii ei despre ceea ce ar trebui sa fie un barbat.

Exista multe moduri de a fi masculin si nu toate implica a fi dur, dar unei femei Leu ii va fi foarte greu sa realizeze asta. Leul, ca toate semnele de foc, tinde sa vada lumea intr-un mod scurt si sec. Cand un barbat Pesti isi manifesta natura emotionala sau sensibila, ea va dori ca el sa devina barbat.

Raspunsul tipic al unui barbat Pesti la frustrarea lui va fi sa rataceasca emotional si psihic. Oricum nu este foarte atasat de lumea fizica, asa ca acest tip de presiune ii va ingreuna sa ramana pe pamant. Retragerea lui din „realitate” o va enerva si mai mult, ceea ce ar putea duce la un cerc vicios.

Daca doriti sa depasiti acest lucru, va fi nevoie de multa comunicare si intelegere. El va trebui sa faca tot posibilul pentru a ramane prezent emotional, iar ea va trebui sa vada ca el are o forma unica de forta si curaj si sa invete sa-l respecte pentru asta.

Concluzie

Un barbat Pesti si o femeie Leu este o combinatie foarte dificila. Cu toate acestea, la fel ca in orice alt cuplu, comunicarea si angajamentul fata de relatie pot depasi incompatibilitatea naturala. Ambii sunt dedicati unui partener si sunt capabili sa faca munca necesara pentru a avea o relatie de succes.