“Incidentul” a avut loc in anul 2000, pe cand Adriana era nemaritata, iar Stefan Banica Jr. era in plin divort cu Mihaela Radulescu. Soarta a facut ca artistul, mai mare cu 6 ani decat Adriana, sa vrea mai mult decat o relatie de prietenie cu aceasta, insa Adriana l-a refuzat.

“Totul s-a intamplat dupa despartirea lui de Mihaela Radulescu. Stefan trecea atunci printr-un divort si nu-i era deloc usor, chiar daca toti stiau ca el a fost cel care a dorit sa se separe de Mihaela. Suferea si probabil ca era mai vulnerabil in acea perioada. Desi eu voiam sa fim doar prieteni, insistentele lui m-au facut sa il indepartez de mine. Nu mi-a placut de Banica ca barbat, nu e genul meu. Eram mai inalta ca el, ce sa fac cu el? Ne vedeam zilnic, aveam ore similare de plecat de acasa. Am fost de cateva ori si in casa lui. Eu as fi vrut ca el sa fie ca fratiorul meu, iar el voia altceva. Si in plus, eu eram si sunt si acum prietena cu fosta lui sotie, Mihaela, si daca as fi avut o relatie cu el, nu m-as mai fi putut uita in ochii Mihaelei” a povestit Adriana Bahmuteanu.

Stiu sigur ca este adevarat, doar eram vecine la vremea aceea si chiar Adriana mi-a marturisit totul. Adriana era tare frumusica si arata bine, arata bine si astazi, de altfel, iar Stefan tocmai era in divort. Era dreptul lui de barbat sa incerce, era libertatea ei de femeie sa accepte sau nu… Adriana nu minte, asta stiu sigur” a declarat si Mihaela Radulescu, care i-a sustinut povestea Adrianei.