Viata nu este mereu roz, mai ales in ceea ce priveste dragostea. De obicei, barbatii nu isi impartasesc sentimentele de a nu te mai iubi. Nu va vor spune direct ca nu mai au aceleasi sentimente la fel ca inainte. Prezinta in schimb cateva semne comportamentale pentru a-ti oferi indicii despre dragostea pe care o aveau pentru tine, disparandu-se treptat.

Este foarte greu sa accepti realitatea ca persoana care te-a iubit candva, nu mai pare interesata. Ar trebui sa incetati sa evitati semnele pe care vi le arata.

Urmatoarele sunt semnele ca nu vrea o relatie cu tine:

1. Te ignora des

Cand dragostea lui pentru tine dispare, el ar incepe intentionat sa te ignore. Nici macar nu va observa ca esti in preajma lui.

Nu se va deranja indiferent cat de pretioase i-ai primit. Incepe sa uite evenimente importante, cum ar fi ziua ta de nastere. Nu va mai impartaseste planurile sale si ramane tacut de cele mai multe ori.

2. Nu comunica cu tine

Semnele ca nu doreste o relatie cu tine pot include, de asemenea, faptul ca nu comunica cu tine sau comunica foarte putin. Cand isi pierde interesul pentru tine, nu simte nevoia sa fie in contact cu tine.

Fie ca este vorba de contact verbal, fizic sau orice alta forma de contact, el evita sa comunice cu tine. Chiar daca planuiesti o intalnire, el nu va aparea de cele mai multe ori.

3. Devine nepoliticos

Semnele ca nu te mai iubeste includ si comportamentul lui fata de tine, care se schimba dramatic. Se enerveaza din cauza lucrurilor marunte si se comporta nepoliticos. Dupa cum am mentionat mai devreme, el nu isi va exprima lipsa de interes pentru tine.

Isi schimba comportamentul pentru a va lasa sa aveti ideea despre ceea ce isi doreste. Trebuie sa intelegi ce incearca el sa transmita si sa mergi mai departe. Elibereaza-l daca chiar vrea sa fie.

4. Incepe sa pastreze o multime de secrete

El incearca sa-ti ascunda totul, iar acesta ar putea fi unul dintre semnele ca nu mai este interesat de tine. De exemplu, daca il vezi avand telefonul blocat si nu iti permite sa-l atingi sau se enerveaza cand ii ceri sa deblocheze telefonul. Nu mai simte nevoia sa-ti spuna secretele lui.

Acest lucru ar putea fi, de asemenea, posibil ca el sa fie interesat de altcineva si, prin urmare, incearca sa dea cateva semne pentru a va anunta ca vrea sa puna capat relatiei.

5. Incepe sa minta mult

Semnele ca nu mai vrea o relatie cu tine pot include si faptul ca incepe sa minta mult. De exemplu, l-ai surprins luand cina cu prietenii lui intr-un restaurant, dar cu cateva ore inainte ti-a trimis mesaje despre boala lui si spunand ca nu poate aparea.

El inceteaza sa te mai respecte. Acesta este momentul in care trebuie sa-l dai drumul si sa incepi o noua viata amoroasa. Este intr-adevar un semn clar de cristal; un semn ca te mai iubeste.

6. Nu mai depune efort pentru a te face fericita

Acesta se numara si printre semnele ca nu doreste o relatie cu tine. Nu-i pasa de ceea ce te face fericit. Nu-l deranjeaza daca esti ranit de comentariile sau actiunile lui. El uita ceea ce iti place.

Semnele ca nu mai este interesat de tine trebuie luate in considerare cu seriozitate. Ar trebui sa incetezi sa traiesti in conceptii gresite despre a fi iubit pentru totdeauna. Dragostea nu dureaza neaparat pentru totdeauna. Accepta adevarul si mergi mai departe.

7. Iti da ca exemplu alte femei

Acesta este unul dintre cele mai alarmante semne ca nu vrea o relatie cu tine. Este punctul in care trebuie sa-ti pui o intrebare „ma iubeste cu adevarat sau ma joaca ? ” Este intr-adevar un steag rosu.

El incearca sa demonstreze comparandu-te cu o femeie care merge pe strada spunand „ar trebui sa te imbraci ca ea sau ar trebui sa-ti colorezi parul asa” si asa mai departe.

A fi comparat cu o femeie este posibil un indiciu ca el este interesat de altcineva acum.

Iti arata aceste semne de a nu mai fi indragostit. Nu ignora aceste semne inseamna a trai intr-adevar in intuneric. Nu te pacali, doar fii curajos si pleaca.

Acestea sunt cateva dintre semnele ca nu doreste o relatie cu tine. Fii cu ochii pe aceste semne si scuteste-te de durerea de a fi parasit. S-ar putea sa nu spuna deschis ca nu vrea sa fie cu tine, dar chiar daca da semne ca nu vrea o relatie cu tine, ar trebui sa iei un indiciu si sa faci ceea ce trebuie.