Se spune ca dragostea nu poate fi exprimata in cuvinte, dar unii autori au facut acest lucru cu povestile si personajele lor. Unii dintre ei au creat in romanele lor o lume in care va puteti vedea clar reflectat si ale caror pagini le puteti citi in avion, in tren sau in pat inainte de a dormi. Pe scurt, orice loc iti este bun pentru a profita de ocazie pentru a le citi povestile si a te entuziasma de magia lor, astfel incat fiecare dintre povestile lor sa te prinda complet.

Autori precum Elisabet Benavent, Megan Maxwell, Nora Roberts, Anne Jacobs sunt doar cativa dintre cei mai interesanti romancieri de pe scena literara nationala si internationala. Prin amintiri, povesti de pasiune si ani de experienta, ei sunt capabili sa ajunga in adancul inimii tale prin romane si genuri romantice. Vrei sa intri in acest univers?

Tot adevarul minciunilor mele, de Elisabet Benavent

Elisabet Benavent, cunoscuta si in retelele sale de socializare oficiale sub numele de @betacoqueta, este autoarea care a cucerit lumea romanelor romantice in ultima vreme. Desi in 2013 a inceput sa scrie povesti axate pe acest gen, in urma cu cativa ani autorul a capatat relevanta.

Sunt inca eu, de Jojo Moyes

Povestea spune viata lui Lou Clark , care se afla in situatia de a se desparti de iubitul sau Sam, deoarece ambele personaje trebuie sa supravietuiasca unei povesti de dragoste de la distanta dintre New York si Londra. Pentru Lou, acest nou mod de a iubi devine o provocare, deoarece departe de Sam, intalneste un barbat care ii va rasturna viata.

Baiatul vietii mele, de Jana Aston

Jana Auston, povesteste despre Chloe, o tanara foarte timida de 22 de ani, care este profesoara si, cand devine nervoasa, incepe sa spuna glume stupide. De-a lungul romanului, vom asista la schimbarea radicala din viata ei, deoarece Chloe se va regasi in afara zonei sale de confort si a rutinei datorita lui Boyd, un baiat oarecum special si misterios care lucreaza pentru FBI si are nevoie de o femeie ca partener la o nunta. Va reusi?

Intreaba-ma ce vrei, de Megan Maxwell

Megan Maxwell a devenit un autor de frunte in lumea fictiva si, mai exact, in genul romantic. Romanele sale romantice combinate cu un anumit erotism au patruns in lume si au facut ca milioane de oameni sa fie atenti la fiecare stire care anunta o noua transa pentru a merge si cumpara exemplarul respectiv.

Cand te gasesc din nou, de Mar Carrion

Daca ti-a placut Jurnalu lui Noa, atunci nu poti rata romanul lui Mar Carrion. Cand te intalneste din nou, spune povestea a doi oameni care sunt nevoiti sa se desparta. De fapt, este o poveste grea, dar plina de romantism si magie. Alice Mathews, este protagonista acestei povesti, care este nevoita sa calatoreasca la New York din cauza presiunii familiei pentru a deveni avocat. Acolo, in noul sau apartament comun, il intalneste pe Jake Mancini, un baiat oarecum ciudat, cu o personalitate diferita de Alice.

Mandrie si prejudecati, de Jane Austen

Intr-un orasel din mediul rural englez, un tanar frumos si bogat burlac starneste interesul familiilor din jur, care il considera un meci excelent pentru fiicele lor. Acest roman romantic a avut un impact puternic asupra diferitelor generatii care au avut aceasta carte in mainile lor si care au putut chiar sa se bucure de filmul cu Keira Knightley in rolul principal . Oricum, idealul este sa-i vezi adaptarea la film dupa ce ai citit aceasta bijuterie a literaturii.

Sunt Eric Zimmerman, Megan Maxwell

Dupa cum am vazut in titlul sau anterior, Megan Maxwell este experta in comploturi romantice si, in principal, erotice. In aceasta carte, o transa dupa Ask me what you want , scriitorul a surprins personalitatea protagonistului de atunci al romanului Eric Zimmerman si relatia sa cu Judith Flores.