Starul supranatural Jensen Ackles a dezvaluit, fara indoiala, cu aplauze asurzitoare, ca se va intoarce ca Batman pentru un nou proiect misterios. Vorbind la Late Night cu Seth Meyers, Ackles a confirmat ca va relua rolul lui Bruce Wayne AKA Batman, dand vocea pictogramei benzilor desenate intr-o viitoare excursie.

„Da. De fapt, tocmai am petrecut vreo trei ore si jumatate in studio ieri, facand, uh, facand Batman. Asta a fost mare lucru.”

Jensen Ackles a fost o alegere preferata de fani pentru rolul lui Batman de ceva timp, actorul furnizand in sfarsit vocea personajului in adaptarea din 2021 a celebrei benzi desenate Batman: The Long Halloween. Nu a fost prima data cand Ackles a jucat intr-o aventura animata DC, actorul dandu-si glas lui Jason Todd in superbul Batman: Under the Red Hood inainte de a fi promovat in rolul lui Bruce Wayne insusi.

Desi Ackles nu dezvaluie care este viitorul proiect Batman, merita remarcat faptul ca nu stim inca cine va prelua rolul principal in serialul animat Batman: Caped Crusader. O reimaginare a mitologiei Batman, Batman: Caped Crusader ii vede pe oameni ca Bruce Timm, Matt Reeves si JJ Abrams la bord ca producatori executivi, Timm fiind si showrunner. Ed Brubaker a fost anuntat ca scriitor principal al serialului la inceputul acestui an, spectacolul fiind prezentat ca un succesor spiritual al serialului Batman: The Animated Series.

„In aceasta noua iteratie, este doar Batman”, a dezvaluit anterior Reeves despre Batman: Caped Crusader. „Liga Justitiei nu exista, nu exista alti super-eroi. Te uiti la aceasta silueta singuratica inotand prin fosa din Gotham. E singur Batman.”

Deci, ar putea Jensen Ackles sa preia conducerea in Batman: Caped Crusader? In timp ce multi spera ca Kevin Conroy va fi readus in lupta, Jensen Ackles este cu siguranta o a doua alegere aproape. Daca Ackles nu se refera la seria Caped Crusader, atunci fanii pot fi siguri ca vor auzi vocea lui Ackles emanand din nou de sub pelerina si capota in viitorul apropiat.

Batman: Caped Crusader va avea premiera pe HBO Max si Cartoon Network in 2023.

Jensen Ackles este in prezent in serviciu de supererou in The Boys

Inainte sa se intoarca in lumea DC ca The Dark Knight, Jensen Ackles poate fi vazut in prezent in serviciul de supererou (un fel de) ca Soldier Boy in The Boys de la Amazon. Bazat pe benzile desenate cu acelasi nume de Garth Ennis si Darick Robertson, Baietii are loc intr-un univers in care indivizii super-puteri sunt recunoscuti ca eroi de catre public si detinute de puternica corporatie Vought International. In afara personajelor lor eroice, majoritatea acestor asa-numiti „eroi” sunt aroganti si corupti, seria concentrandu-se pe baietii titulari, un grup de justitieri care cauta sa-i tina sub control pe supereroii corupti.

Ackles are un rol esential in The Boys Sezonul 3, care il gaseste pe Billy Butcher in cele din urma pe drumul drept si ingust. Homelander a fost supus, iar Butcher lucreaza acum pentru guvern, supravegheat de Hughie al tuturor oamenilor. Dar ambii barbati mancarime sa transforme aceasta pace si liniste in sange si oase. Asa ca, cand Baietii afla despre o arma misterioasa anti-Supe, ii trimite sa se prabuseasca in Cei Sapte, pornind un razboi si urmarind legenda primului Super-erou: Soldier Boy.