Fiecare semn al zodiacului reuneste anumite caracteristici particulare, care fac ca unele profesii, cariere si locuri de munca sa fie „ideale” pentru fiecare. Acest lucru se datoreaza faptului ca anumite activitati va permit sa va imbunatatiti calitatile originale. Cum afecteaza semnul zodiacal calea profesionala?

Cele patru elemente reprezinta patru moduri de a vedea viata, de a se dezvolta:

  • Focul acorda prioritate celor pasionati si se dezvolta intr-un mod stralucit si izbitor .
  • Pamantul prioritizeaza betonul si se misca cu un stil stabil si sigur .
  • Aerul acorda prioritate mintii si dezvolta un mare talent pentru relatii.
  • Apa acorda prioritate emotiilor si se misca cu moduri foarte empatice .
Cele patru elemente reprezinta patru moduri de a vedea viata, de a se dezvolta. Fotografie: ilustratie Shutterstock.

Lucia spune ca aceste 4 elemente au un mod de a actiona in functie de modalitatea careia ii apartin:

  • Modalitatea cardinala isi activeaza elementul prin impingere, initiere , actionare, direct si cu putine ture, actionand cu precizie si decizie .
  • Cele fixe au o modalitate perseverenta, mai linistita ; Ei stiu sa sustina calitatile pe care le ofera elementul lor.
  • Iar cele mutabile sunt cele mai schimbatoare si mai usoare ; Ei cauta sa modifice si sa investigheze diferite moduri de a trai elementul lor.

„Fiecare dintre semne ia nastere dintr-o combinatie particulara a unui element cu o modalitate, formand astfel cele douasprezece calitati zodiacale.”

Profesii si locuri de munca ideale pentru fiecare semn zodiacal

Profesii ideale pentru Berbec

Este primul semn si combina focul cu cardinalul ; Este deosebit de dornic si activator. Isi intreprinde proiectele personale intr-un mod foarte impulsiv si hotarat, chiar nechibzuit. Berbecul „nu te decoreaza”, asa ca uneori pot fi prea directi si ranitori.

Se asociaza cu domenii ale vietii care implica riscuri , noi provocari, care duc la a fi un pionier, la a avea curajul de a deschide usi acolo unde restul nu indrazneste. Cu cat mai multa adrenalina, cu atat mai bine.

Poate fi asociat cu urmatoarele activitati: sporturi individuale, soferi de curse auto, motociclisti, sportivi. Tot ceea ce este ascutit , care merge direct la obiect fara prea multa rasucire, este Arian. De exemplu, profesii care au legatura cu taierea, care necesita decizia si actionarea cu o singura miscare ferma si definitiva. Chirurgi, de asemenea macelari.

Profesii ideale pentru Taur

Acest semn imbina pamant si fix , adica vine sa fixeze materia, sa sustina betonul, sa dea forma dorintei ariene si o concretizeaza in timpurile necesare pentru ca acest lucru sa se intample.

Este legat de domenii ale vietii care implica alimente, nutritie si procese. Zonele asociate cu hrana, pamantul, Pachamama, lent, timpurile naturale, calmul , linistea si siguranta. De asemenea, acelor activitati care scot in evidenta fizicul, ceea ce este perceput prin simturi.

Poate fi asociat cu urmatoarele activitati: bucatar, proprietar, fermier, orice profesie asociata naturii si hranei. De asemenea o maseuza, sau una care lucreaza in lumea afacerilor estetice, senzoriale, creme sau parfumuri, avand un interes si o atentie deosebita pentru mirosurile si senzatiile corpului.

Cand este asociat cu materialul, acesta va avea de-a face cu generarea de resurse , cu tot ce tine de bani, bancherul, cel care stie sa investeasca si sa economiseasca.

Profesii ideale pentru Gemeni

Este semnul care combina aerul cu mutabil . Este rational, sociabil si curios . Stie sa se conecteze, sa circule idei si ganduri. Ele sunt asociate cu sarlatani si barfe. Este semnul punte, care leaga lumi, se asociaza si comunica, nu sta cu un singur adevar si nu este interesat sa stea nemiscat pentru ca functia sa este de a misca si pune la indoiala adevarurile altora.

Este legat de domenii ale vietii care implica viclenie si cuvinte , scris sau orice forma de comunicare.

Poate fi asociat cu urmatoarele activitati: scriitor, crainic, comerciant, sofer de autobuz sau taximetrist. Cel care poarta si aduce, cel care da. De asemenea, cantaret, comedian, vanzator sau comerciant. Cel care stie sa miste lucrurile, sa le schimbe locul, sa le mute si sa le lege.

Profesii ideale pentru Rac

Este semnul care imbina apa si cardinalul . Emotie pura care cauta si are nevoie sa se activeze, sa inteleaga si sa se defineasca.

El este cel care stie sa se conecteze cu cea mai intima parte a vietii sale personale cu istoria familiei sale, cel care se conecteaza cu trecutul si radacinile sale. El este sensibil si protector.

Este legat de domenii ale vietii care duc la recunoasterea trecutului, a memoriei : istoricul, scriitorul, scribul, ingrijitorul a ceea ce este mostenit. Se poate asocia cu activitati care ingrijesc si insotesc din dragoste, un ingrijitor de batrani sau copii, un profesor de gradinita, o dadaca, un insotitor terapeutic. Obstetricianul sau pediatrul, doula.

De asemenea, cel care se conecteaza cu mostenirea emotionala , constelatorul, psihologul sau psihopedagogul. El nu fuge de trecut, ci gaseste in el bogatie.

Profesii ideale pentru Leu

Este semnul care imbina focul cu fix . Fixeaza creativitatea, identitatea si dorinta. Este cel mai frapant semn al zodiacului, conducatorul Soarelui, care este centrul sistemului nostru solar.Este asociat cu profesii care necesita stralucire personala si curaj vital, nu trec neobservate. Sunt expresivi si sinceri mai presus de toate.

Este legat de domenii de expresie si creativitate : artisti, actori, pictori. Cei care ies in evidenta in ceea ce fac pentru ca sunt ridicoli, dar si pentru ca isi pun propriul stil in asta, nu arata ca un altul din multime, stiu sa se arate in felul lor.

Liderul sau seful oricarui grup sau companie . Ei stiu sa dea ordine, sunt motivatori pentru a-i incuraja pe altii sa-si urmeze ideile. Ei exprima clar ceea ce doresc.

Profesii ideale pentru Fecioara

Este semnul care combina pamantul cu mutabil . Misca realitatea, cautand sa o imbunatateasca, oferind eficienta si caracter practic.

Este semnul care inregistreaza ca individul trebuie sa fie functional la ceva mai mare , intrucat suntem parte dintr-un intreg, aceasta captura particulara il face util sistemului. Este asociat cu profesii care necesita analiza si cercetare pentru a ajunge la cel mai bun rezultat posibil. Este un semn legat de orice studiu care necesita multa observatie , metoda si analiza zilnica. Cercetatori, chimisti, biologi.

Oricine este atent si la sanatate si alimentatie, la rutina. Medici, asistente, nutritionisti. Medicii veterinari, animalele de companie, animalele sunt strans legate de Fecioara, deoarece au fost mereu in slujba sanatatii si alimentatiei noastre.

Profesii ideale pentru Balanta

Este semnul care imbina aerul cu cardinalul . Actioneaza pe baza altora, acorda prioritate conexiunii. Acest semn cauta sa ne echilibreze, ne propune sa fim alaturi de ceilalti, sa invatam sa negociem si sa ne miscam cu ceilalti. Inregistreaza ca in lume cineva nu este singur si intotdeauna exista altul cu care sa mediati.

Este asociat cu profesii care necesita viclenie si bun tratament : lumea diplomatica, echilibrul si justitia, profesia de avocat, drepturi care au de-a face cu ceea ce corespunde pentru a gasi armonie si stabilitate. Tot cu armonios si estetic.

Deoarece privirea celuilalt este fundamentala pentru Balanta, acestea ar putea fi profesii asociate cu seductia, infrumusetarea , valorizarea imaginii: frizer, cosmetician sau decorator. Sau design vestimentar si modeling.

Profesii ideale pentru Scorpion

Este semnul care combina apa cu fix . Sustine ceea ce este sensibil, nu lasa lucrurile pe jumatate, merge mai adanc pana ajunge la radacina faptelor.

Acest semn pune sub semnul intrebarii superficialul , pentru ca stie ca in spatele a tot ce se ascunde, ceva ce nu se spune. El este interesat sa se scufunde in inconstient, in ceea ce este acolo, dar nu poate fi vazut cu ochiul liber. Este interesat de ceea ce neaga pentru ca doare sau doare. Bolile, ocultismul si chiar tot ce tine de moarte.

Este legat de profesii asociate acestor subiecte: mortisti, medici de terapie intensiva sau medici oncologi. Ei stiu sa sustina durerea, sa insoteasca procesele de transformare profunda . De asemenea terapeuti, vindecatori, vindecatori. Sau poate cei care se conecteaza cu mortii, mediumii sau vrajitoarele.

Profesii ideale pentru Sagetator

Este semnul care combina focul cu mutabil . Misca si activeaza dorinta altora, precum si a ta.

Acest semn vine sa puna lumina si sens a ceea ce poate nu exista. Sunt optimisti, fericiti, vitali, energici, exagerati. Sunt fascinati sa iasa din ceea ce te prinde, cauta sa exploreze liber noi frontiere, culturi, limbi. In incercarea lor de a creste, ei stiu, de asemenea, sa-i stimuleze si sa-i incurajeze pe altii.

Este legat de profesii asociate cu imbunatatirea si cresterea ca profesori, ghizi, guru. De asemenea, cauta indepartatul, sa se relationeze cu alte culturi: calatori, sau stewards, piloti de avioane, ghizi turistici, orice ii scoate din locul lor inchis de origine, motiv pentru care au mai mult de-a face cu calatoriile lungi.

Orice profesie care ii determina sa se recunoasca in alte spatii, in alte culturi, in ideologii sau credinte. Acele activitati care ii scot din viata de zi cu zi si din gandirea de baza.

Profesii ideale pentru Capricorn

Este semnul care combina pamantul cu cardinalul . Se activeaza pentru a preciza, cauta obiective lungi la care sa lupte pana cand sunt atinse.

Este semnul numarul zece, este cel mai inalt, cel mai intelept si corect semn. Cauta in mod constant sa lucreze, sa construiasca si sa sustina realizarile. El este seful companiei, cel care comanda si limiteaza. Cel care este respectat de inalta lui ierarhie.

Este legat de profesii asociate cu lucrari solide si constructii, care necesita efort pentru a sustine proiecte sau structuri mari.

Tot un alpinist, deoarece muntele este asociat si cu Capricornul, deoarece este o materie si o energie solida, austera si asemanatoare unui pustnic. Desi totul in jurul lui se poate muta, muntele ramane, este mereu acolo ferm. Urcarea, urcarea, urcarea in sus este esenta Capricornului, gasirea unor obiective sociale pentru care sa lupti este o parte esentiala a acestui semn.

Profesii ideale pentru Varsator

Este semnul care imbina aerul cu fix , sustine insuportul si volatilul aerului, inconstantul si spontan. Prin urmare, este contradictoriu, cauta ceea ce nimeni nu realizeaza, este original si diferit de a comunica si de a lega.

Acest semn vine sa rupa de structurile rigide ale Capricornului, de aceea este rebelul, cel care se schimba pe neasteptate. Cauta sa relationeze cu colegii, retelele, grupurile, este interesat de solidaritate si probleme sociale. Este atent cu toata lumea, dand valoare celor ramasi afara, exilatilor.

Este legat de activitati care au legatura cu revoltele sociale, cu grupurile care ii apara pe cei care nu sunt in limitele legilor. Ei lucreaza cu cei care se simt diferiti . Ar putea fi profesii avansate, se deplaseaza in grupuri care cauta sa inoveze societatea, astrologii ar putea fi in cadrul acestui grup. Cei care lucreaza si cu tehnologii avansate, cu retele.

Este asociata si cu locuri de munca care nu exista inca astazi si despre care nici nu ne imaginam ca ar putea exista. Din cauza inconstantei lor, au tendinta de a avea nevoie de joburi care sa ofere libertate de program si sa aiba reguli flexibile, acele profesii care pot fi cat mai libere, creandu-si propria rutina zilnica fara a depinde de nimeni.

Profesii ideale pentru Pesti

Este semnul care combina apa cu mutabil . Este o sensibilitate care muta, care se schimba si de aceea ii este greu sa-si delimiteze forma concreta.

Este ultimul semn si ca atare vine sa se dezintegreze, sa elibereze toate energiile zodiacului. Poate fi cel mai confuz si uituc, dar si cel mai sensibil si empatic. Au un nivel ridicat de emotivitate, foarte rezonanti, fantezisti, visatori si creativi.

Este legat de activitati care au legatura cu muzica, arta, fotografia, simbolurile, spirituale si intuitive. Lucrul cu energie cu ceea ce este dincolo de forma sau dincolo de logica rationala, poate medicamente alternative.

Profesii asociate cu solidaritatea, in care trebuie sa te pui in pielea nevoilor altora. De asemenea, marketing, publicitate, a sti sa vanda, hipnotizarea celorlalti.