Numele si prenumele nostru aduc informatii extrem de valoroase care, prin numerologie, dezvaluie mult mai multe decat credem ca stim despre noi insine. Pe langa faptul ca ne descrie energia interna, cea mai subtila si tacuta, si energia externa, cea pe care o aratam fata de ceilalti, ne explica ce am ajuns sa invatam si sa transcendem in cadrul familiei noastre de origine.

Din momentul in care ne nastem incepem sa purtam o energie care „nu ne apartine deloc”, spre deosebire de ziua in care ne nastem, care este un numar „ales” de noi. Numele nostru va muta frecventele determinate de parintii nostri intr-un mod karmic (pentru ca parintii si copiii au o istorie anterioara, dinainte de a se intalni).

Exista un moment in fiecare dintre vietile noastre in care din punct de vedere matematic suntem gata sa lasam in urma acele modele numerice care „nu ne apartin” si sa incepem sa ne cream pe ale noastre; Parca ne-am emancipat de acele frecvente care nu ne reprezinta.

Acum, numele complet pe care il avem este separat in doua numere diferite . Primul este „numarul impulsului sufletesc” si este suma vocalelor numelui complet; Acesta este un numar care este exprimat intr-un mod ascuns. Nu se manifesta, ci reprezinta o lume interioara care trebuie sa iasa la lumina. Este adevarata energie a persoanei. Aceasta frecventa ascunsa nu este, in general, usor accesibila altora .

Acest numar trebuie sa actioneze in actele vietii prezente, deoarece are o dezvoltare trunchiata fata de vietile anterioare. Daca acest impuls ramane reprimat de circumstante externe, iar sufletul esueaza in evolutia sa, va fi o frecventa care va fi folosita in urmatoarea incarnare.

Al doilea numar pe care il are numele este „numarul personalitatii” si provine din suma consoanelor. Reprezinta imaginea pe care o proiectam in exterior. Este modul in care ne vad ceilalti si modul in care ne manifestam in actiunea noastra.

De obicei, reprezinta modul comportamental pe care l-am invatat in copilarie. Aceasta frecventa nu este in general congruenta cu numarul sufletului nostru si adesea disociem intre ceea ce suntem si ceea ce facem.

Cum sa calculezi numarul numelui tau?

Numerologia numelui: Semnificatiile numerelor

In functie de locul in care se afla numarul, inseamna ceea ce trebuie sa scoti la lumina (in cazul impulsului sufletesc ), sau ceea ce actionezi si manifesti (in cazul personalitatii ). Se poate intampla sa existe multa opozitie intre o frecventa si alta.

In functie de locul in care se afla numarul, inseamna ceea ce trebuie sa scoti la lumina (in cazul impulsului sufletesc), sau ceea ce actionezi si manifesti (in cazul personalitatii). Se poate intampla sa existe multa opozitie intre o frecventa si alta. Fotografie: Shutterstock.

In acest caz, atunci cand este investigata intreaga diagrama numerologica, se intelege mai bine cum ar trebui ordonate aceste diferente. In orice caz, numarul Soul Urge este adevaratul motiv al incarnarii noastre. Prin urmare, este frecventa cu care trebuie sa lucrati!

Semnificatia numarului 1 dupa numerologie

Reprezinta actiune , cel care avanseaza doar cautand experientele care ii vor da identitatea. Incercati sa va dezvoltati capacitatile. Pozitiv, original si creativ. Acest numar este cautarea adevaratului „eu sunt”.

Trebuie sa gestionati intotdeauna actiunea pentru a va duce la indeplinire ideile de avangarda. Lider prin natura sa, dominant, ambitios si de obicei individual. Este numarul egoului.

Profesii: inventator, designer, analist, management, business CEO, proprietar al propriului proiect in general.

Semnificatia numarului 2 dupa numerologie

Mediator, diplomatic, adaptabil, iubitor si receptiv. Aceasta frecventa ar trebui sa functioneze intotdeauna la nivel emotional . Ea aduce cu sine munca de a da forma ideilor si de a rematiza aspectele emotionale invatate. Energia sa este una a cooperarii, solidaritatii si parteneriatelor. De asemenea, trebuie sa lucrati la dualitatea si ambivalente tipice acestui numar foarte polar.

Singuratatea le este dificila si trebuie sa invete sa nu confunde aspectele celorlalti cu ale lor. Nesiguranta va trebui temperata pentru a evita caderea in gelozie si manipulare.

Profesii: pictor, profesor, asistent medical, asistenti executivi, vanzatori, insotitori terapeutici.

Semnificatia numarului 3 dupa numerologie

Aici calitatile numerelor 1 (creativitate) si 2 (forma) sunt combinate pentru a se manifesta la frecventa 3, care este adevarata expansiune .

Nevoia de interactiune sociala . Cauta sa comunice si sa se exprime. Exista bucurie si entuziasm, genereaza o unda de soc care, impreuna cu creativitatea ta, face totul posibil.

Va cauta sa socializeze. Latura sa artistica si histrionica il va face mereu sclipitor si nelinistit, generand proiecte mari.

Aceasta frecventa poate deveni extrem de dezordonata si iresponsabila, asa ca fii constient de prioritatile tale.

Profesii: sarcini de comunicare, scriitor, muzician, avocat, bucatar, actor, management de grup in general, sport.

Semnificatia numarului 4 dupa numerologie

Sub un 4 se va cauta ordinea , fermitatea si stabilitatea. Acolo unde se gaseste acest numar, mandatul este de a crea lucruri pamantesti unde predomina forma si substanta. Disciplina ii insoteste, putand construi ceea ce isi propun.

Cel mai important lucru pentru aceasta energie este sa incurajeze schimbarea si restructurarea, pentru ca altfel nu se poate concretiza in mod corespunzator, deoarece incapatanarea le cristalizeaza in cea mai proasta versiune a lor. Reprimarea care caracterizeaza acest numar trebuie diluata pentru a nu genera simptome.

Profesii: sarcini guvernamentale generale, administrative, constructii, manager, contabil, militar, comert.

Semnificatia numarului 5 dupa numerologie

Aceasta este o vibratie care cauta libertate si miscare. Reprezinta liberul arbitru al fiintei umane, motiv pentru care exista multa versatilitate si schimbari permanente. Este legat de sexualitate si erotism, deoarece este o frecventa foarte fizica.

Comunicarea este darul lui si de obicei este un mediator prin natura . Curiozitatea lor determina acest numar sa se adanceasca in necunoscut in cautarea noutatii.

Lucrul important aici va fi sa evitati iresponsabilitatea si excesele, deoarece acestea pot deveni poftioase si superficiale si nu reusesc sa genereze angajamente profunde.

Profesii: agenti de vanzari, comunicatori si jurnalisti, tot ce are legatura cu calatorii si turism, marketing si publicitate.

Semnificatia numarului 6 dupa numerologie

Aceasta frecventa incearca sa raspandeasca armonie , adevar si dreptate. In cei 6 predomina iubirea si compasiunea. El cauta sa se angajeze fata de cei dragi acceptand responsabilitatile sociale si familiale. Aceasta vibratie te atrage spre casa, casnicie si casa.

Dotat in arta si muzica, ceea ce canta il face armonios. Intotdeauna va cauta echilibrul si consensul, putand sa se amane de mai multe ori.

Aici provocarea va fi sa stii cum sa stabilesti limite. Si mai presus de toate, cautati feedback in diferitele voastre roluri. Ai tendinta sa dai mai mult decat primesti, pentru ca esti ingrozit sa nu fii iubit sau validat de altii. Va trebui sa inveti sa depasesti dependentele emotionale.

Profesii: domenii de sanatate si frumusete, psihologie, servicii sociale, arte, muzicieni, decoratori.

Semnificatia numarului 7 dupa numerologie

Acest numar urmareste sa stabileasca o filozofie a vietii incercand sa descopere misterele care sunt ascunse in aceasta viata. El este in mod natural profund si dedicat cunoasterii ; Curiozitatea lui pentru mistic il va duce intotdeauna pe cai foarte inalte.

Mintea este aliatul tau, deoarece capacitatea ta de analiza si intuitie este caruciorul care te impinge. Gandeste dincolo de orice structura.

Singuratatea si natura sunt bastioanele lui. Il ajuta sa se organizeze si sa plece la tarm pentru o vreme. Meditatia, contemplatia si reflectia le contin.

Aceasta frecventa poate deveni putin aroganta si egocentrica. Ei pot deveni deprimati si confuzi pe masura ce gandirea excesiva ii epuizeaza. Ei trebuie sa invete sa se integreze.

Profesii: oameni de stiinta, medici, chirurgi, scriitori, profesori, filozofi, conducatori de institutii caritabile.

Semnificatia numarului 8 dupa numerologie

Acest numar va cauta intotdeauna sa-si asume puterea . Controalele situatiei sunt esentiale pentru siguranta dumneavoastra. Datorita nivelului tau de tenacitate si efort, vei obtine realizari oriunde ti-ai propus.

Lider din fire, va conduce mereu orice piramida, obtinand realizari financiare si materiale.

Dreptul si justitia sunt axe fundamentale. Pentru acest numar, karma este fundamentala, ceea ce semeni culegi, prin urmare, trebuie sa fii foarte atent la actiunile tale.

Ei tind sa se simta proprietari ai adevarului, devenind foarte autoritari. Ei devin rigizi si inflexibili cu ceilalti si mai ales cu ei insisi, suferind din cauza cererii lor de sine.

Profesii: lumea afacerilor si a politicii, sportivi de varf, justitie in general, bancheri, contabili, notari, coaching.

Semnificatia numarului 9 dupa numerologie

Lepadarea de sine si compasiunea sunt evidentiate aici . La aceasta frecventa, iubirea cuprinde totul, prestand un serviciu permanent. El vine sa-si impartaseasca cunostintele universului. Calatoria lui existentiala l-a determinat sa caute inchiderea intregii sale, invitand acest numar sa efectueze curatarea de tot ceea ce nu-i mai este de folos. Trebuie sa te luminezi pentru a nu cara ceea ce nu-ti apartine.

Este o implinire pe aproape toate nivelurile: fizic, mental si spiritual. Este o frecventa care se inmulteste in intreaga companie. Ele sunt fundamental legate de misticul si transcendental.

Cei 9 pot gresi pe partea de a deveni confuzi si incoerenti. Vor deveni pustnici daca nu suporta criticile, deoarece sunt incapatanati si perfectionisti.

Profesii: invatatura, literatura, activitati religioase, slujire de orice fel, medici.

Ce sunt acestea si cum sa stiti daca aveti un numar principal

Numerele principale pot aparea sub numarul sufletului si numarul personalitatii . Aceasta inseamna ca trebuie sa lucreze in masura in care contractele lor o cer. Fie pentru ca trebuie sa scoata la lumina aceasta vibratie ascunsa , fie pentru ca o manifesta deja in exterior, aceste numere vor cere un anumit angajament existential, pe care celelalte frecvente il pot trece cu vederea.

Semnificatia numarului 11 dupa numerologie

Aici se lucreaza la stapanirea cunostintelor . Mai presus de toate, ei vor fi ghiduri si invatatori pe calea spiritualitatii. Pentru acest angajament, ei vor lucra anterior la propria lor stapanire emotionala.

Lupta ta va fi sa-ti afirmi propriile convingeri, sa pierzi fricile si sa dai nastere unei noi matrice emotionale pentru a fi apoi un ghid. Aceasta va fi o intruchipare a incercarilor si provocarilor. Trebuie sa actionezi cu multa spiritualitate, toleranta si rabdare.

Semnificatia numarului 22 dupa numerologie

Serviciul aici va fi prin comunitate . El are darul de a se materializa si de a da forma scopului colectiv. Ei sunt mesageri ai sfarsiturilor si noilor inceputuri.

Ei trebuie sa aiba incredere in capacitatea lor de a-si asuma responsabilitati majore pentru obiectivele civice sau comunitare. Ei gestioneaza eficient banii, oferind rezultate benefice celor care au mai putini.

Provocarea va fi sa nu te sperii atunci cand orice obiectiv sau proiect care necesita o noua forma trebuie restructurat.

Semnificatia numarului 33 dupa numerologie

El va fi intotdeauna dispus sa se sacrifice pentru altul. Va actiona cu mare generozitate , chiar daca nu i se cere nimic. Iti vei indeplini idealurile cu optimism si speranta. Misiunea ta va fi sa-ti protejezi aproapele.

Va trebui sa va controlati emotiile pentru a mentine echilibrul in fata situatiilor dificile pe care va trebui sa le abordati.

Semnificatia numarului 44 dupa numerologie

Veti dori sa uniti practicul cu filozoficul . El aduce cu el capacitatea de a rezolva orice i se cere. Disciplina si perseverenta vor fi necesare. Numarul 44 trebuie sa obtina un control complet asupra mintii si corpului sau, deoarece de obicei isi foloseste propria materie pentru a executa invatarea evolutiva.

Se va asigura ca fiintele din jurul sau se bucura de prosperitatea si abundenta pe care stie sa le obtina cooperand la maximum, astfel incat sa fie indeplinite conditiile ideale pentru realizare.

In numele nostru se ascund punctele forte , talentele si obiectivele pe care sufletul nostru le angajeaza pentru propria evolutie. In multe cazuri, cand energia numelui are o pondere foarte negativa care ne ameninta beneficiul existential, va fi prudent sa facem o schimbare pentru a usura povara karmica pe care o aduce individul.