Emilia Clarke nu are nicio legatura cu DCEU si de fapt, de la rolul ei din Game of Thrones, actrita nu a mai facut parte dintr-un alt univers fantastic. Cu toate acestea, asta nu i-a impiedicat pe fani sa o vada drept urmatoarea Meera din lumea Aquaman, inlocuind-o astfel pe Amber Heard. Cererea este ca actrita care a participat la primul film sa fie retrasa si inlocuita din cauza controversei sale cu Johnny Depp.

In momentul de fata, au existat mai multe zvonuri ca Amber Heard ar fi indepartata din Universul DC din cauza reactiei negative a fanilor (la care vom ajunge in curand), cu toate acestea, nimic din toate acestea nu a fost confirmat si, conform rapoartelor, nu exista. este o intentie ca acest lucru sa se intample si ea este inca semnat sa participe la continuarea revenind cu Jason Momoa , care va fi regizat de James Wan si va fi lansata in 2022. 

Adevarul este ca un raport recent de la We Got This Covered afirma ca regizorul se lupta pentru a mentine actrita in distributie, ceea ce i-a facut pe fani sa promoveze din ce in ce mai mult numele Emilia Clarke ca inlocuitor al ei, creand chiar si niste fanart-uri care arata ca ar arata. destul de asemanator cu Heard (desi poate mai scurt). 

Aceste fanart-uri iau tinuta originala a lui Heard si pun fata lui Clarke pe ea, aratand ca ea ar putea fi o alegere buna daca ar fi necesara o reformare. 

Afacerea Amber Heard

Totul s-a intamplat dupa ce o instanta a decis in favoarea The Sun, un ziar tabloid care l-a descris intr-un titlu pe Johnny Depp drept o femeie batatoare, intr-un dosar de defaimare adus de actor. La scurt timp, s-a anuntat ca barbatul va parasi franciza Animale fantastice pe cont propriu , unde a fost semnat pentru a interpreta raufacatorul Grindelwald pe mai multe casete, pe care unii le-au vazut ca urmare a hotararii, starnind furie impotriva sotiei sale, Amber Heard ., care a fost cheie in dosarul defaimarii, vorbind despre experienta sa cu actorul, prezentand dovezi ale presupuselor abuzuri fizice si psihologice (care vor fi abordate in continuare intr-un alt proces intre fostul cuplu). 

In timp ce in alte cazuri, actorii care erau responsabili pentru acest tip de abuz si alte tipuri au inceput sa fie exclusi, cazul lui Johnny Depp a fost vazut diferit de la inceput, asa ca ar putea fi statutul lui de actor si legatura pe care o are. generate cu publicul. Spre deosebire de alte cazuri in care a existat o reactie imediata de furie, chiar si atunci cand cazul a fost destul de slab impotriva unui actor (cum ar fi afacerea Aziz Ansari, care a starnit o intreaga conversatie despre ceea ce era considerat abuz de putere), problema lui Johnny Depp a fost privit mereu cu scepticism de fani si chiar de presa care a inceput sa prezinte o viziune mai negativa asupra lui Amber Heard , punand la indoiala acuzatiile sale. 

Si tocmai aceasta viziune negativa (care a fost replicata si in unele declaratii din proces) i-a determinat pe fani sa ceara ca – la fel cum Depp a fost indepartat din Fantastic Beasts – Heard sa fie eliminat din universul DC si inlocuit de altcineva (Mads). Mikkelsen va prelua rolul actorului in franciza Harry Potter. 

Adevarul este ca cel mai recent reportaj al regizorului „luptandu-se” pentru a-l tine pe Heard ar putea dezvalui ca -de fapt- perspectiva lui fata de public nu este cea mai pozitiva si in Hollywood-ul de astazi, este un risc.