Dacă îți dorești un anumit model Mercedes și ai un buget pe care trebuie să îl respecți, o soluție excelentă sunt autovehiculele second hand.

La Auto Schunn Arad ai posibilitatea să alegi modelul dorit din gama de mașini rulate cu valoarea de maxim 30.000 euro, în cele mai avantajoase condiții.

Iată trei dintre cele mai căutate autoturisme Mercedes-Benz pe care le poți achiziționa acum la prețuri speciale.

Mercedes-Benz CLA 220 Shooting Brake d-SPORT AMG-Pano-Camera

Acest model din 2016 are un motor cu capacitate cilindrică de 2143 cmc, 4 cilindri și are 128.000 km rulaj.

La Auto Schunn este disponibil la un preț de doar 22900 euro fără TVA, redus de la 27. 251 euro.

Elegant și robust, modelul Mercedes CLA 220 are ca dotări opționale pachetul AMG Sport, sistem de climatizare automat, trapă panoramică, camera pentru deplasarea în marșarier, sistem de direcție sport DIRECT STERR.

Sistemele de asistență activă la frânare și parcare asigură un plus de siguranță pentru orice situație.

Mercedes-Benz GLC 250 d 4Matic DISTRONIC Panorama Camera Park

Dacă îți dorești un vehicul de teren puternic, cu motorizare Diesel, acest model de la Auto Schunn este acum la ofertă, la un preț sub 30.000 euro, mai precis la 28.900 euro fără TVA , redus de la 34.391 euro.

Fabricat în 2017, acest SUV are motor cu capacitate cilindrică de 2143 cmc, 4 cilindri și un rulaj real de 130000 km.

Excelent ca stare tehnică și estetică, acest model Mercedes GLC are ca dotări opționale asistența activî la parcare, cu cameră video pentru marșarier, sistem de păstrare a distanței între vehicule, cutie de viteze automată cu 9 trepte și trapă panoramică culisantă.

Scaunele încălzite, sistemul de climatizare și cel audio completează atmosfera confortabilă a unui vehicul de excepție prin dotările tehnice.

Mercedes-Benz CLS 350 BlueTEC 4M Coupe SPORT Comand Park

Modelul Mercedes CLS350 vopsit într-o nuanță metalizată atrage toate privirile.

Îl poți achiziționa la prețul de doar 23.600 euro fără TVA, de la Auto Schunn, în secțiunea de mașini rulate.

Redus de la 28.084 euro, acest vehicul e acum accesibil, la un preț sub 30.000 euro, iar calitățile sale depășesc orice așteptări.

Fabricat în 2016 și cu un rulaj real de 103.500 km, Mercedes CLS 350  se mândrește cu un motor de 2987 cmc și putere de 258 cp.

Interiorul elegant decorat cu piele neagră și ornamente lemn nuc este completat de pachetul optional de dotări : DVD player, scaune încălzite, iluminare ambientală, modul de comunicații pentru serviciile Mercedes connect me, integrare smartphone.

Asistența la parcare cu pilot automat Parktronic și sistemul de avertizare contra coliziunilor fac mai simple manevrele de parcare, chiar în spații înguste.

Tracțiunea integrală 4 Matic și cutia de viteze automată sunt alte avantaje ale acestui model cu adevărat superb, de la Mercedes.

Oricare dintre aceste modele de auto rulate reprezintă o alegere excelentă pentru oricine își dorește un autoturism de calitate, întreținut perfect, cu revizii la zi și stare tehnică ireproșabilă.

Gama de autoturisme de la Auto Schunn cuprinde cele mai căutate modele second hand si noi ale brandului Mercedes-Benz.