Este ingrozitor sa ceri una dintre tunsorile la moda din cauza efectului pe care il poate avea asupra fetei, a intretinerii pe care o reprezinta si a timpului care poate dura sa creasca daca nu ne place. Dar, daca exista vreodata un moment sa-ti asumi riscuri cu parul tau, acum este.

Stilista si specialista in taierea suvitelor care incadreaza fata ca o rama dintr-un film cu Brigitte Bardot, este o mare sustinatoare a bretonului cortina. Bretonul de perdele ii maguleste pe aproape toata lumea, pentru ca este o rama peste fata ta”, imi spune ea despre tunsoarea care este in tendinte astazi, datorita fetelor lui Daisy Edgar-Jones si Dakota Johnson .

Lungimea bretonului este ceea ce se va schimba in functie de forma fetei. Daca ai o fata foarte rotunda sau foarte mare, poti face un breton mai mic.

Bretonul drept arata grozav pe fetele lungi, bretonle laterale arata foarte bine pe fetele mai rotunde , iar fetele ovale pot avea chiar si un mini breton si arata grozav, dar daca vrei sa mergi pe ceva sigur: bretonul cortina este locul de inceput.

Daca tot nu crezi ca acest stil este pentru tine, din cauza formei fetei tale, a texturii parului tau sau pentru ca crezi ca este un look exagerat de dominator, iata sapte tunsori pentru breton de perdele de astazi care te vor elibera. din toate temerile tale:

Bretonul perdea care insoteste parul lung cu valuri de sirena

Valurile de sirena continua sa fie una dintre cele mai populare explozii de par din saloane, a confirmat Wendy, daca vrei sa le dai un pic de caracter si sa ai un diferentiere important in timp ce porti valurile pe care le iubesti atat de mult, breton de perdea se potriveste perfect.

Bretonul perdea pe tunsori texturate

Am crescut alaturi de prieteni care aveau coame de leoaica spectaculoase, cu care s-au luptat de-a lungul adolescentei si de la inceputul varstei adulte cu caldura, fieruri de calcat si cheratina. Daca le-as fi spus sa incerce cu breton in trecut, mi-ar fi aruncat uscatorul in fata. Bretonul tip perdea este perfect pentru tunsori lungi cu multa textura, este doar o chestiune de a sti sa o accepti asa cum este si sa o repari astfel incat sa straluceasca.

Bretonul perdea care nu arata ca breton 

Am inteles, nu vrei sa fii intotdeauna femeia cu breton. De aceea bretonului cortinei sunt atat de perfecte. Asa ne-a spus Cisneros in ianuarie, cand am vorbit cu ea despre cum sa stim daca ar trebui sau nu sa ne taiem breton – azi zicem, oricand ne putem taia breton , problema este cum – ma intreaba mult. a le taia breton [breton] fara sa aiba breton’, iar asta se traduce prin breton de cortina. Cea care este suficient de tocita, lunga si suficient de usoara, incat intr-o zi sa-l poti camufla cu restul parului , facandu-l aproape imperceptibil, adaugand doar ceva volum cadrului fetei tale.

Bretonul perdea cu o tunsoare pixie

Micro breton nu este singurul tip de breton care suporta o tunsoare pixie . Daca vrei sa-ti asumi angajamentul suprem de a-ti tunde parul ca Mia Farrow la sfarsitul lui Rosemary’s Baby , fara acel breton care este aproape la egalitate cu fruntea ta, incearca mai intai un breton de perdea.

Bretonul clasic perdea intr-o lungime modesta

Putem sa-i multumim actritei Oamenii Normali pentru obsesia ei recenta cu breton. Despartit lejer in doua, bretonului cortinei incadreaza fata si lasa cerceii tai sa fie in centrul atentiei atunci cand este nevoie sau atrage atentia asupra fetei atunci cand este tot ceea ce conteaza.

Cu un coc inalt

Complementul perfect pentru un coc inalt, breton pentru perdea adauga un aspect tineresc unui aspect care ar putea parea dur si mortal.

Bretonul perdea cu un lob

Imi place parul cret cu breton, totul depinde de forma pe care i-o dai si de cantitatea de par pe care o iei, dar ar trebui sa arate bine oricui, in timp ce se pregateste sa faca urmatorul ei lot de valuri de sirena…