Furnizorii de jocuri de noroc online lansează mereu pe piață produse noi, care sunt fie jocuri în premieră, fie update-uri ale celor existente. De exemplu, acele sloturi care au avut un succes uriaș la data lansării, în urmă cu 10-15 ani, au fost reeditate ulterior în diverse variante îmbunătățite, care, de asemenea, s-au bucurat și se bucură în continuare de o mare popularitate.

În cazinourile online din România găsești extrem de multe sloturi, acestea fiind sortate în funcție de criterii precum: tematică, popularitate, producător etc. Dacă ești un jucător experimentat, știi exact la ce categorie de sloturi să mergi, dar dacă ești începător, te poți pierde în multitudinea de jocuri de pe site-urile de gambling. Poți începe cu cele mai populare sau cu jocuri de păcănele gratis. Astfel, te poți obișnui mai repede cu regulile de joc, descoperi ce tematici ți se potrivesc și poți să îți faci propriul stil de joc prin stabilirea de limite de pariere și limite de timp în care să joci.

Calitatea sloturilor online este acum atât de bună încât ai senzația că joci într-un cazinou real. De altfel, intenția companiilor IT care fac jocuri de noroc este să redea cât mai fidel experiența de joc din viața reală. Vei observa că sloturile clasice, retro sunt exact ca în anii ‘80 – ‘90, iar cele moderne, lansate în ultimii 5-6 ani au o grafică și un sunet de cea mai înaltă calitate.

Dacă ai încercat deja sloturi clasice, este timpul să pui pe lista preferințelor tale și jocuri de păcănele noi, care sunt lansate recent. Cu siguranță îți vor da o stare de bucurie maximă. Citește în continuare pentru a afla care sunt sloturile de top care merită jucate în acest an.

Easter Island

Este un slot creat de compania Yggdrasil Malta, fondată în 2013, specializată pe crearea de sloturi online. Jocurile marca Yggdrasil sunt simple, dar deloc plictisitoare, potrivite pentru toate categoriile de jucători. Acest furnizor din Malta colaborează cu operatori de jocuri de noroc din 24 de țări.

Easter Island a fost lansat în 2018, are un grad de volatilitate scăzut, un RTP de 96,1%, poate fi jucat pe toate tipurile de telefoane mobile și pe PC, pe 4 tipuri de browsere web. Jocul are între 27 și 103 linii de plată, are o grilă de 5 role și 3 rânduri.

Jocul are loc pe Insula Paștelui (Easter Island) din Pacific, unde două dintre renumitele statui moai îi întâmpină pe jucători și îi îndeamnă să joace pentru a se distra și câștiga. Slotul este amuzant, are o animație modernă și un fundal sonor antrenant.

Simbolurile sunt reprezentate de animale misterioase, de diverse culori, care valorează între 320 (animalul albastru) și 4000 (animalul roșu). În Easter Island apare și simbolul Wild.

5 Lions Dance

Este un joc nou, marca Pragmatic Play, lansat în 2020. 5 Lions Dance este ideal pentru jucătorii cărora le plac tematicile asiatice. Acest slot are o animație deosebită, simboluri fantastice, foarte bine plasate pe un background care, cu ajutorul coloanei sonore, te face să te simți că trăiești o experiență unică într-un tărâm ireal.

5 Lions Dance are 5 role, 4 rânduri, un RTP de 96,5%, volatilitate de nivel mediu, valori ale pariurilor cuprinse între 0.20 – 100 și un câștig maxim de 2400x. Are și Jackpot, rotiri gratuite și funcția multiplicator.

Jocul are 10 simboluri: 5 cu plăți mici și 5 cu plăți mari. Simbolurile de cărți (A, K, Q, J și 10) sunt simbolurile cu plăți mici, în timp ce capetele de lei verzi, galben, roșu, alb și auriu sunt simbolurile cu plăți mari.

Simbolurile Wild și Scatter sunt, de asemenea, prezente în acest joc.

Redroo

Este un slot lansat pe piață în 2017, creat de Lightning Box Games, un producător de jocuri de cazino mai puțin cunoscut în România. În acest joc explorezi continentul australian, unde vei vedea animale exotice și vei putea câștiga bani. Grafica este simplă, dar interesantă și nu te plictisești deloc.

Redroo are un RTP de 95,3%, 5 role, 4 rânduri, pariuri mici care pornesc de la 0.01 și merg până la maxim 7.

Simbolurile de pe role includ A, K, Q, J, 10 și 9 cărți de joc (simboluri cu valoare mică), Redroo (cangurul) care are valoarea cea mai mare, o pereche de păsări, un surfer, o fată în bikini și un câine ciobănesc australian. Harta Australiei este simbolul bonus.

Redroo are și free spins, simbolurile Wild și Scatter.

Incinerator

Este un joc marca Yggdrasil, destul de nou, fiind lansat pe piață în 2016. Incinerator este ideal pentru jucătorii cărora le plac tematicile SF. Animația, simbolurile și muzica simulează perfect o lume din viitor.

Incinerator are un RTP de 96%, grad redus de volatilitate, 20 de linii de plată fixe, valori ale pariurilor între 0.01 și 10, câștiguri maxime 200x pe linie.

Jocul Yggdrasil are simboluri futuristice precum motor cu reacție (are valoarea cea mai mare: 200), aparat de aer condiționat, piramide, dopuri pneumatice, roată zimțată, cameră de vid. Incinerator are și simbolul Wild și Wild Pattern.

Concluzie

Iată că prin cele 4 sloturi care merită încercate anul acesta (Easter Island, 5 Lions Dance, Redroo, Incinerator) poți să călătorești virtual în locuri exotice precum Insula Paștelui, Asia și Australia și chiar într-o lume imaginară a viitorului.

Nu mai sta pe gânduri și “lansează-te” în oricare din aceste jocuri care îți vor aduce distracție și chiar câștiguri dacă norocul este de partea ta.