Chiar dacă nu este vreo ocazie specială, gen Ziua Îndrăgostiților, ziua ei, 1 sau 8 martie, Paște sau Crăciun, vă puteți surprinde plăcut partenera cu un cadou surpriză, care să-i reamintească încă o dată cât de mult o iubiți.

Dar, știm cu toții, alegerea unui cadou pentru reprezentantele sexului frumos nu este o treabă tocmai ușoară, de aceea am decis să vă oferim câteva sugestii, care să vă scoată din încurcătură.

Flori

Ce femeie nu apreciază un  buchet frumos de flori, cu atât mai mult cât nu este o ocazie specială! Florile îi oferă acesteia sentimentul că este iubită și apreciată, și de aceea nu veți da greș niciodată. Și dacă vreți să mergeți la sigur, atunci oferiți-i florile preferate, sau dacă nu se poate, atunci chiar și un singur trandafir face minuni. Dacă mai și strecurați în buchet un mesaj de dragoste, atunci puteți fi sigur că ați dat lovitura.

Lenjerie sexy

Orice femeie visează la momente romantice precum cele din filme, în care ele sunt îmbrăcate într-o lenjerie sexy, iar partenerul este la picioarele lor, gata să le satisfacă orice dorință. De aceea, îi puteți oferi un astfel de dar, o lenjerie sexy, iar dacă vreți o ofertă mai diversificată, atunci puteți merge la un sex-shop pentru a o alege. De pe placereshop.ro puteți cumpără ceva jucării drăguțe, gen cătușe cu blăniță, care vă pot ajuta să vă condimentați viața intimă.

Aveți grijă însă, dacă partenera nu apreciază astfel de lucruri, mai bine renunțați la ideea de a-i cumpra un cadou de la un sex-shop și rămâneți la variantele clasice, care nu dau greș.

Bomboane de ciocolată

Dacă nu este la dietă, atunci partenera va aprecia această supriză dulce. Puteți cumpăra o cutie cu bomboanele ei preferate sau puteți comanda ceva special, la cofetărie, în formă de inimă de exemplu, și calea spre inima ei va fi mult mai largă.

Parfum

Femeile adoră parfumurile, așa că un cadou indicat ar fi și o sticluță din parfumul ei preferat. Chiar dacă este sau nu ocazie specială, atunci când îl va primi, iubita nu va ezita să îl folosească, iar un zâmbet larg i se va așterne pe față, iar răsplata va fi pe măsură!

Bijuterii

Da, femeile adoră bijuteriile. Este probabil ceva în gene, pentru că oricât de multe ar avea, o femeie se va plânge întotdeauna că nu are suficiente pandantive, brățări, cercei, ca să nu mai vorbim de inele. Așadar, un cadou constând dintr-o bijuterie finuță, de bun gust, este unul care va fi mai mereu pe placul femeilor și cu care aproape că nu puteți da greș.

O escapadă romantică

Femeile iubesc să viziteze, să descopere locuri, așa că o puteți surprinde plăcut cu o călătorie surpriză, mai ales dacă tocmai a încheiat o perioadă dificilă la serviciu. Dar nu numai cu acest prilej îi puteți oferi acest cadou. Vă puteți reaprinde pasiunea în cuplu, vă veți reaminti de clipele care v-au făcut să vă îndrăgostiți unul de altul. Toate acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru o escapadă romantic, în care să fiți doar voi doi.

Alegeți o destinație care știți că-i este pe plac, faceți toate aranjamentele, și apoi… treceți la treabă! Și mai ales, nu uitați că iubirea este cel mai mare cadou pe care și-l dorește partenera, așa că nu uitați să-i amintiți cât mai des cât de importantă este pentru dumneavoastră!