Indiferent de ceea ce porți, cel mai important este să te simți confortabil în propriul corp. Dar de cele mai multe ori îmbrăcămintea pe care o porți zilnic îți definește stilul și silueta. De aceea trebuie să alegi întotdeauna articole vestimentare care să îți pună în valoare trăsăturile. Aceeași regulă se aplică și în cazul costumelor de baie de damă, mai ales că vara așteaptă chiar după colț.

Pregătirea garderobei pentru sezonul cald este în plină desfășurare, iar costumele de baie nu sunt o excepție. Fie că preferi să te relaxezi pe marginea piscinei, fie că adori sesiunile de înot în apa mării, alege cele mai potrivite costume de baie de damă pentru stilul tău.

Fiecare model de costum de baie pentru femei are anumite caracteristici ce îl recomandă fie pentru un sport anume, fie pentru un anumit stil și nivel de confort. Tot ce trebuie să faci este citești în continuare și vei afla toate detaliile de care ai nevoie ca să alegi costumul de baie de damă potrivit pentru tine.

COSTUMUL DE BAIE DE DAMĂ ÎNTREG, SUSȚINERE LA FIECARE MIȘCARE  

Dacă ai probat măcar odată un costum de baie de damă întreg, ai observat că acesta se mulează pe forma corpului pentru a susține musculatura la fiecare mișcare amplă. Costumele de baie pentru femei dintr-o piesă sunt recomandate pasionatelor de înot sau surfing datorită croielii ample. Astfel, corpul tău este susținut la fiecare mișcare, în timp ce eviți arsurile solare și disconfortul. În funcție de intensitatea sportului pe care îl practici în apă, alege dintre un costum de baie pentru femei cu spatele gol și șnur sau un costum întreg de baie pentru damă cu spatele acoperit și închidere cu fermoar. Costumul de baie de damă întreg poate fi purtat în orice moment al anului, atât la mare, cât și în bazinele de înot acoperite.

COSTUME DE BAIE DE FEMEI DIN DOUĂ PIESE

Costumele de baie de damă din două piese sunt cele mai des întâlnite, probabil și datorită versatilității lor. Sutienul de baie și slipul sunt disponibile într-o varietate de modele, ușor de integrat în ținuta ta de vară. Iar atunci când vrei să ieși din tipare, poți combina sutienul de baie multicolor preferat cu un slip într-o singură culoare și obții un costum de baie pentru femei cu totul special. Tot ce îți rămâne de făcut este să alegi modul de fixare al sutienului și slipului, cât și forma care te avantajează cel mai bine. Principalul avantaj al costumelor de baie pentru femei din două piese este că îți oferă un bronz mult mai uniform, expunând corpul la razele soarelui.

ȘORT DE BAIE DE DAMĂ ȘI BUSTIERĂ, O ALTERNATIVĂ CONFORTABILĂ

Vrei confort și susținere medie? Șortul de baie de damă și bustiera de înot sunt o alternativă la costumele de baie clasice pentru femei. Recomandate dacă practici diverse sporturi în apă, cum sunt surfing, snorkeling și paddleboarding, acest model de costum de baie pentru femei îmbină susținerea în timpul mișcărilor cu lejeritatea. Astfel, obții un costum de înot care să îți ofere libertate de mișcare și o acoperire medie a corpului pentru un bronz natural. Încearcă acest model de costum de baie de damă dacă practici sporturi în apă la nivel de începător sau mediu pentru a-ți perfecționa mișcările.

Îți place să te relaxezi pe nisipul plajei sau ești o persoană energică? Indiferent de stilul tău, alege costume de baie de damă care să țină pasul cu tine și să îți ofere confortul și încredere de care ai nevoie pentru a te bucura de activitatea preferată din sezonul cald.