Cautand relatia perfecta, s-ar putea sa strici totul. Gandeste-te mai mult decat este necesar, acordand o importanta extrema comentariilor nesemnificative sau parerii prietenilor care nu fac decat sa-ti intunece mai mult mintea.

Prin urmare, iata 8 secrete care te vor ajuta sa obtii o relatie perfecta cu partenerul tau.

1. Iubeste-te pe tine insuti

Pe masura ce stai, asa te vor vedea. Ce este usor?

Daca te iubesti pe tine insuti si iti spui asa (sau ti-o arati tie), vei vedea cum iubirea pe care o proiectezi, o vei simti fata de tine, fata de oamenii din jurul tau.

2. Nu fi o persoana mandra

O relatie are 3 piloni fundamentali: angajament, sacrificiu si rezistenta. Pentru ca acesti stalpi sa ramana fermi, mandria ta trebuie sa treaca pe bancheta din spate.

Pentru ca intr-o chestiune de relatii, mandru fiind, NU FOLOSESTE ABSOLUT NIMIC.

3. Scapa de toxicitate

Indeparteaza-te de gandurile rele, de emotiile care te ranesc, de amintirile care te fac sa suferi , de ranchiuni din trecut… Pentru ca toate acestea creeaza o sfera de tensiune si raceala, in cuplu, care face ca relatia sa nu functioneze.

4. Tine departe influentele exterioare

Uneori, comentariile mamei tale, ale prietenilor sau ale colegilor tai pot incetosa un gand sau pot transforma un graunte de nisip intr-un munte si ca „au vrut doar ce e mai bun pentru tine”.

Toata lumea are o parere , si nu numai aceasta, dar cred ca a lor este cea corecta. Nu intreba, toate raspunsurile sunt in tine.

5. Nu incerca sa-ti schimbi partenerul

Marea majoritate a oamenilor cred ca persoana cu care impartim viata si caminul va schimba intr-o zi pentru noi acele mici defecte care ne fac nervii pe cap si care i se par cel mai normal lucru din lume. Va spun chiar acum: Uita!

Nu poti astepta toata viata ca o alta persoana sa se schimbe pentru tine, lucruri pe care poate nu le-ai schimba pentru el/ea ; si da, ai schimba anumite lucruri, pacat pentru tine.

Trebuie sa te adaptezi cat mai mult cu cealalta persoana si sa o iubesti asa cum este , cu defectele si virtutile lor, asa cum iti place sa faca cu tine, nu?

6. Lucrati impreuna la relatia voastra

Pe masura ce trece timpul, entuziasmul relatiei se poate risipi si plictiseala poate incepe sa se strecoare in fundatie, dar daca o iubesti pe cealalta persoana, trebuie sa lucrezi la asta in fiecare zi.

Stati cu el/ea, vorbiti, intelegeti-va cu ochii, invatati modul lor de a actiona… Asa vei sti cand are nevoie de o imbratisare, un cuvant de sprijin sau un sarut de incurajare.

7. Nu criticati defectele

Pentru ca nimanui nu-i place sa i se aminteasca de ele, asa ca gandeste-te ca nici partenerul tau nu va fi prea fericit daca o faci. Si cu atat mai putin in public.

Punctele slabe sunt intotdeauna mai vizibile decat cele puternice, asa ca daca le evidentiezi, il faci sa inteleaga ca acorzi mai multa importanta celor rai decat celor buni si asta il poate face sa se simta mai rau decat ti-ar putea da el/ea. a intelege.

8. Apreciati lucrurile simple

Pentru ca desi cu totii dorim sa ne transformam relatia intr-un imperiu, trebuie sa mergem pas cu pas, incetul cu incetul.

Concentrati-va pe simplitate si mergeti in liniste. Pretuieste tacerile, saruturile, zambetele, imbratisarile…

Cuplul perfect este cel care are o multitudine de greseli si inca se respecta, se iubeste si se intelege.