Prietenia cu un Sagetator nu este ca orice alta prietenie. In prietenia cu Sagetator, vei gasi argumente pro si dezavantaje. Sagetatorii sunt prieteni grozavi chiar daca mai mult cu cuvintele decat cu faptele, asta pentru ca deseori traiesc in goana, intre angajamente si calatorii interminabile.

Sagetatorii sunt maestri in a da sfaturi intelepte, dar nu si in ​​a le primi. Daca ar reusi sa-si limiteze excesele verbale, poate ca ar fi si mai iubiti, desi sunt adesea apreciati de toti.

Sagetatorii reusesc sa faca o seara vesela si plina de viata datorita optimismului lor proverbial si a increderii pe care o pot transmite.

Este Sagetatorul loial si iubitor?

Sagetatorul este, de asemenea, genul de persoana pe care o poate conta oricine pentru a obtine sprijin, chiar daca sunt cunoscuti doar de cateva zile. De obicei, Sagetatorul nu gaseste niciun interes sa asculte drama altora. Nici el nu are rabdare pentru prietenii care spun una si fac alta.

Cu toate acestea, Sagetatorul este incredibil de loial, dar nu va ezita sa spuna altora despre defectele lor. Sagetatorul este o persoana simpla si le va spune prietenilor sai ceva pozitiv pentru a-i face sa se simta mai bine. Sagetatorul isi poate face multi prieteni de-a lungul vietii.

Dar, in acelasi timp, s-ar putea sa nu le poata pastra pe toate. Se pricep sa revina la aceeasi prietenie chiar si dupa o lunga perioada de despartire si nu se supara din cauza lucrurilor marunte. In mintea lor, o discutie lunga este mult mai buna decat un simplu „Buna ziua”!

Care este cel mai bun prieten al unui Sagetator?

Sagetatorul este un semn de ardere care stie sa incalzeasca o prietenie. Sagetatorul are o energie mare care tinde sa tina capul sus. Datorita acestui fapt, el este intotdeauna gata sa intreprinda o aventura. A fi prieten cu Sagetatorul inseamna sa te ridici la nivelul lor de calitate a vietii. Cei nascuti sub acest semn trebuie sa transcende si sa reuseasca sa-si aduca prietenii in lumi noi si necunoscute.

Aparent, Sagetatorii, ca toate semnele de foc, sunt veseli, fericiti si adesea activi, dar in realitate, in comparatie cu Berbecul si Leul, sunt modesti si greu de abordat. Sagetatorii vor fi atrasi de prietenii „ciudate”, poate personaje emotionante din cele mai diverse sociale, culturale si uneori bizare.

Sagetatorii au multi prieteni?

Sagetatorului ii place sa fie mereu inconjurat de tovarasi si prieteni. Daca exista cineva caruia nu ii plac prajiturile in fata, acesta este intr-adevar Sagetator. Sagetatorul este lacom sa aiba totul si pe toti in jurul lui. Este intrigant de intelectual si de natura aventuroasa. Adesea, cand se comporta ca un clovn, isi foloseste simtul umorului pentru a atrage oamenii la sine.

Ca un bonus, experienta sa de calatorie, filosofia si cultura il fac un conversator fascinant. Un Sagetator adevarat poate fi vazut cu un rucsac pe umeri in timp ce urca munti. Acei prieteni carora le place genul de aventura vor fi cel mai bun partener cu Sagetatorul. Sagetatorii cauta mereu tot ceea ce ii inconjoara. Cand un Sagetator ofera un cadou, ganditi-va ca inseamna cu adevarat ceva.

Sagetatorii isi ajuta prietenii?

Sagetatorul se poate imprieteni cu oameni din toata lumea si de toate varstele. Prietenii pot conta pe loialitatea prieteniei Sagetator. Chiar si un apel telefonic in miezul noptii, prietenii il vor gasi pe Sagetator pregatit si eficient. Sa pastrezi prietenia cu Sagetatorul nu este usor. De obicei, Sagetatorul nu poate fi multumit si sa-si exprime dezaprobarea sau sa ridice o spranceana.

Acesta pare modul in care isi traiesc viata, mai ales daca ceea ce fac este pentru ca traiesc doar in afara cutiei si le vor scapa rapid. Sagetatorii vor impartasi informatii doar atunci cand sunt gata, dar grila sau gradul trei ii vor face sa alerge doar prin dealuri.

In cele din urma, este important sa spunem ca un Sagetator nu face niciodata lucruri „doar pentru ca”. Multi nu vor fi amintiti sa le treaca macar prin minte si nu pentru ca un Sagetator nu este chibzuit, ci pentru ca nu cred in gesturi.