Este timpul sa va amintiti unele dintre cele mai bune marci de sandale pentru a va mentine picioarele racoroase in sezonul cald. Totusi, cand ne gandim la unele, practic nu sunt „marci de sandale”, ci magazine si case care au design perfect pentru ceea ce cautam, desi altele se concentreaza complet pe acest tip de incaltaminte. 

Daca sunteti aici, sunt sanse sa cautati marci de sandale pentru a gasi un design bun care sa va tina cool. Inainte de a face acest lucru, iti recomandam sa citesti ghidul nostru despre cum sa porti sandale si cum sa profiti de ele in acest sezon, odata ce ai acoperit acest lucru, in urmatoarele magazine vei gasi piese excelente pe care ti le vei dori chiar in dulapul tau. 

Dolce si Gabbana

Brandul de lux Dolce & Gabbana are o selectie excelenta de sandale in magazinul sau online si fizic, cu diferite tipuri de sandale , de la stilul roman pana la panteonul de baza . In mod similar, exista sandale care variaza de la cele pentru un context de plaja la cele pe care le adaugam la hainele noastre de lounge .

Valentino

La Valentino putem gasi si o selectie larga de sandale de ultima generatie, care variaza de la cele simple la cele conceptuale si la cele confortabile. Casa se caracterizeaza prin design-urile sale puternice si indraznete, dar are si cateva mai simple care integreaza mai subtil sentimentul casei. Va recomandam cu siguranta sa vedeti ce au. 

Gucci 

Desigur, nu am putea continua lista fara a aminti casa Gucci cu unele dintre cele mai atractive sandale pentru barbati pe care le putem gasi cu modele interesante care ies din comun si isi creeaza propriul stil unic. La fel, ele variaza de la cele pe care le putem purta pentru o dupa-amiaza la plaja pana la espadrilele ideale pentru haine de lounge acasa. Sunt chiar piese care amesteca luxul cu designul excelent pe care orice barbat isi va dori sa le aiba.

Saint Laurent

Continuam cu brandurile de ultima generatie si este timpul sa ii oferim lui Saint Laurent un spatiu , cu modele care variaza de la cele cu adevarat simple, cu sandale de baza din piele impletita, pana la albiri de vedere care au un aspect mult mai confortabil pentru interior. Stilul lui este putin mai sofisticat si concentrat mai degraba pe detalii decat pe tipul de design, asa ca piesele merita fiecare banut. 

Balenciaga

Balenciaga are si o selectie buna de sandale cu un stil propriu. Experimental, mereu in cautarea unor noi modalitati de a reinventa ceea ce stim deja, are piese care ies din simplu prin aceste transformari si merita sa-si revizuiasca catalogul.

Crocs

Am iesit complet din linia high-end pentru a face loc celui mai important brand de sandale de astazi care a trecut de la crearea unora dintre piesele care erau considerate cele mai proaste la a fi una dintre cele mai cautate datorita acelui design ciudat si confortului sau. Desi brandul are din ce in ce mai multe piese streetwear in catalogul sau, accentul se pune pe crocosii clasici cu designul lor larg, respirabil si confortabil, care poate merge de la piscina pana in casa. Nu exista nimic ca Crocs. Si-au castigat un loc ca elemente esentiale si refuza sa se demodeze.

Birkenstock

Birkenstock este un brand complet axat pe sandale si pe acel tip de incaltaminte, asa ca are un catalog imens, destul de accesibil, care are de toate pentru noi. Design-urile lor sunt destul de conventionale si merg mai mult spre clasic, ceea ce este apreciat deoarece clasicul este etern si de multe ori preferam o sandale nu atat de experimentala si mai serioasa pentru unele evenimente.