Barbatii si femeile tind sa aiba doua motive diferite pentru a insela. Barbatii cauta sa faca sex, in timp ce femeile cauta conexiunea emotionala. Un studiu arata ca femeile inseala cand sunt nefericite in relatie. Pe de alta parte barbatii, majoritatea celor care inseala, sunt declarati ca si fericiti in relatie. sexfete.ro a realizat un sondaj pentru a vedea motivele pentru care femeile isi inseala partenerii. Sa vedem ce au aflat!

Totusi, aici este vorba despre infidelitatea femeilor. Este oare mai usor sa afli daca o femeie inseala, analizandu-i comportamentul in relatie? Aici veti vedea punctele dupa care va puteti ghida.

Centrul universului

Unele femei vor intra intr-o relatie cu speranta ca esti dornic sa-i indeplinesti fiecare capriciu. Poate ca te va face sa esuezi, sau poate ca isi va forta norocul. Oricum, daca asteptarile ei nu sunt indeplinite, isi va lua asteptarile si visele si va cauta alta persoana pentru a-i indeplini capriciile.

Este nesatisfacuta in pat

Probabil ca nici nu ti-a cerut ceea ce-si doreste cu adevarat in timpul unei partide de sex. Va fi ingrijorata de ce parere va avea partenerul despre asta, deoarece nu poate vedea in acelasi timp si tatal copiilor ei si barbatul care ii indeplineste fanteziile.

Deci, daca partenerul primar nu o satisface, va cauta satiscactie in alta parte. De asemenea, si barbatii au optiuni de unde alege. Multi apeleaza la agentii de escorte si curve bucuresti pentru a suplini lipsurile care lipsesc in relatia de cuplu.

Ego-ul fragil

Femeile cu un simt scazut al stimei de sine pot cauta dovezi ale valorii lor, in avansurile romantice ale altor barbati. Este mai probabil sa faca asta decat sa caute validarea in relatia lor existenta.

”Jucatorii/Jucatoarele” adesea au lipsa de incredere in sine. Nevoia constanta de a fi dorita de o alta persoana dezvaluie faptul ca nu sunt foarte sigure pe ele. Vor cauta mereu sa primeze in ochii a cat mai multor persoane de sex opus.

Devine cu adevarat distanta sau experientele anterioare te-au facut sa sari la concluzia ca oamenii inevitabil te vor rani? Daca ea a inselat o data va crede ca este in regula sa o faca si a doua oara.

Amintiti-va ca daca trebuie sa o intrebati daca a fost fidela, increderea deja sta sa pice. Oricum, nicio relatie nu e perfecta. Daca incercati sa fiti impreuna si lucrati la a face lucrurile sa mearga sunteti pe drumul cel bun.

Pentru a repara relatia trebuie sa fii pregatit sa intelegi si sa analizezi de ce a facut asta. Iertand pe cineva nu te va face niciodata o persoana naiva. Este nevoie de multa putere, rabdare si incredere de sine pentru a vedea dincolo de tradare.

Alte motive

Este foarte greu sa iti poti da seama cu exactitate de ce inseala o femeie. Ele adesea se simt singure, neapreciate, duc lipsa de intimitate, iar lista poate continua. La fel ca si in cazul barbatilor, este posibil sa fi suferit unele traume in copilarie.

De asemenea, daca nu fac suficient sex, daca partenerul nu este disponibil pentru ele 24/7, 365 de zile pe an, este foarte probabil ca ele sa insele. Singuratatea o poate face sa insele. Sa zicem ca sotul isi petrece toata ziua la munca, sau este plecat intr-o calatorie de afaceri. Cine va satisface nevoile ei daca nu o alta persoana?