Numerologia este studiul descrierii calitative a vibratiilor energetice ale numerelor, aplicata fiintei umane si mediului sau.

Pentru a-ti descifra codurile numerice si a putea cunoaste informatiile cheie care te vor ajuta sa atingi cu succes misiunea vietii tale, ai nevoie de: data nasterii si numele tau complet asa cum apare pe certificatul tau de nastere.

In acest exercitiu vom invata sa obtinem informatiile care sunt codificate in data noastra de nastere .

Cum se calculeaza numerele tale personale?

Metoda folosita  pentru a descifra intregul puzzle al unei persoane pe baza datei sale de nastere se numeste: Personal Pinnacle , asta nu se va schimba niciodata, va fi la fel pentru toata viata, deoarece este calculata pe baza datei tale de nastere. . Cu toate acestea, odata cu trecerea anilor, diferite zone ale acesteia vor fi potentate, unde unele dintre numere vor fi mai importante decat altele si vor marca astfel energiile si testele cu care te vei confrunta in fiecare dintre ciclurile tale de viata, acesta ar fi echivalenta de a se maturiza si a evolua intr-o fiinta umana mai buna ca urmare a lectiilor invatate.

Pinacul numerologic

„Pitagora a spus ca sufletul ajunge sa se transcende si sa se transmute intr-o calatorie care este descrisa in data nasterii si ca aceasta stabileste gradul de evolutie pe care il poseda fiecare suflet.”

Primul cod care stocheaza informatii despre Cine ai ajuns sa fii? Si care este calea ta de viata? este: data ta de nastere , este zona claustrala in care intelegem ca am ajuns sa fac „eu” pentru a evolua toate invatarea cu legaturile in care este implicata afectiunea, si care sunt realizarile de viata prin care va trebui sa trec pentru a finaliza aceasta invatare cu succes.

A fi capabil sa intelegi in mod obiectiv si individual procesele cu care te-ai confruntat pe parcursul vietii ajuta in general sa dai sens si o directie perfecta situatiilor care apar de zi cu zi. Cu acest instrument vei putea descoperi lectiile pe care trebuie sa le depasesti in tot ce tine de familia ta de origine si legaturile pe care le vei crea de-a lungul vietii (partener, copii, prieteni etc.), provocarea va fi sa sa poti cuceri ceea ce Este contrar mandatelor predate in caminul in care te-ai nascut, adica ceea ce te determina sa construiesti unicitatea fiintei tale.

Descifreaza ce inseamna data ta de nastere:

  • Definiti lectiile pe care trebuie sa le depasiti in casa dvs. si in mediul in care ati crescut
  • Stabiliti-va clar abilitatile si abilitatile si invatati sa le imbunatatiti
  • Recunoaste-ti slabiciunile si obstacolele de depasit pentru a le face constienti
  • Defineste calea si testele de viata cu care te vei confrunta pentru a le putea tranzita cu succes
  • Descopera care este umbra care te impiedica cel mai mult sa-ti atingi obiectivele.

Incepand de la data nasterii, efectuati urmatoarea schema de operatii matematice:

Scrieti detaliile zilei de nastere in casetele de mai jos:

NUMERE ASCUNSATE: Daca in numerele negative, exista 3 numere egale, acestea trebuie adunate si trebuie convertite intr-o cifra, CU EXCEPTIA cifrelor 11 si 22 , acest numar suplimentar este cunoscut si sub numele de NUMAR SUPER-ASCUNS si va fi plasat. langa P.

EXPLICATIA FIECARARII VIBRATII IN PINACCUL DVS. PERSONAL:

A. Numar karmic: Luna nasterii tale

Luna in care ne-am nascut marcheaza vibratia numerologica a karmei.

B. Numar personal: Ziua nasterii

Este ceea ce defineste o persoana, esenta ei, adevarata lui personalitate, este motorul actiunilor sale, acele caracteristici pe care doar oamenii care ii sunt foarte apropiati le cunosc.

C. Numarul vietii anterioare: Anul nasterii

Ne vorbeste despre viata noastra trecuta. „Intelegeti cine am fost, pentru a imbunatati cine suntem.”

D. Numar de personalitate:

Este partea persoanei care este in lumina pentru toata lumea, este primul lucru pe care il observam la cineva si asta chiar si atunci cand nu il cunoastem profund.

I. Numarul subconstient: Al saselea nostru simt

Subconstientul nu gandeste, nu rationeaza, nu delibereaza. Actioneaza instinctiv ca raspuns la emotiile de baza. SEntiMENTUL INVOLUNTAR AL MINTEI ESTE CARE VA CONDUCE LA SA TE CUNOASTI.

In subconstientul nostru se afla ceea ce stim ca „al saselea simt” , banuiala, revelatia sau intuitia, care este ceea ce ne alerteaza asupra pericolului si ne sfatuieste unde si cum sa gasim succesul.

Cunoasterea numarului subconstientului nostru ne ofera o multime de informatii despre acesta pentru ca ajungem sa facem anumite lucruri iar si iar, cand spunem constient ca vrem sa facem altele, subconstientul ne ghideaza cumva fara sa ne dam seama unde trebuie sa mergem cu adevarat. 

Acest numar de la apogeul nostru il recunoastem si in oamenii pe care ii admiram sau pe care ii pretuim, deoarece cu greu il consideram parte a personalitatii noastre.

Calculul numarului de subconstient:

Este rezultatul sumei numerelor celui de-al doilea nivel al varfului plus numarul celui de-al treilea nivel, toate sunt convertite intr-o cifra, cu exceptia 11 si 22 .

J. Numarul inconstientului sau numarul cuplului.

Este zona „scufundata” a personalitatii noastre, de care nu suntem in mod direct constienti, se numeste inconstient, este locul in care sunt stocate toate informatiile de cand ne nastem, chiar si acele lucruri pe care nu le amintim sau cu despre care credem ca nu avem nicio relatie sau afinitate; inconstientul ne indruma intr-un fel sa desfasuram activitati sau comportamente pe care constient le negam sau nu le acordam importanta cuvenita, intuitia este cea care ne atrage sau ne indeparteaza de ceva sau de cineva.

Aceste trasaturi sau comportamente ne sunt prezente zilnic atunci cand le vedem sau le detectam la alti oameni, ceea ce ne face sa ne place sa fim alaturi de ei, sa le admiram sau sa le recunoastem felul de a fi sau de a actiona ca ceva superior sau ideal. perceptia, ceea ce se intampla cu adevarat este ca, din moment ce este ceva ce credem ca nu detinem sau care este absent in personalitatea noastra, atunci cand il recunoastem la o alta persoana ne atrage si ne orbieste.

Numarul inconstientului din varf, este locul in care putem descoperi ce caracteristici va avea partenerul nostru ideal, cel care ne completeaza, cine ne vor fi cei mai buni prieteni si care vor fi cele mai mari provocari sau vise ale noastre de implinire etc.

Nu spun neaparat ca trebuie sa te nasti cu acel numar personal, ci ca sunt oameni care au multe dintre caracteristicile acelei vibratii.

Calculul numarului inconstientului sau al cuplului:

Este rezultatul sumei numarului personalitatii + numarului destinului, ca si in celelalte sume, toate sunt convertite intr-o cifra, cu exceptia 11 si 22 .

Exemplu: Persoana care s-a nascut la 16/iulie/1968

Numar de personalitate = 1+ 6 + 7 + 1 + 9 + 6 + 8 = 38 Descrestere la o cifra = 3 + 8 = 11

Numarul destinului = (Luna Nasterii + Anul Nasterii)Luna Iulie / Anul 1968 = 7 + 1 + 9 + 6 + 8 = 31 = 4Suma Numarul Personalitatii + Numarul Destinului = 11 + 4 = 15Numarul inconstientului sau al cuplului = 6

H. Numarul destinatiei:

Fiecare individ s-a nascut cu un scop anume, numarul destinului ne arata care va fi rezultatul muncii si/sau invatarii noastre de-a lungul vietii noastre. 

Numerele negative: K, L, M, N, Y, O

Vibratiile negative care rezulta din data nasterii ne vorbesc despre fragilitatile, vulnerabilitatile, slabiciunile si obstacolele noastre pe care va trebui sa le depasim de-a lungul vietii pentru a realiza in sfarsit toata vibratia pozitiva a numerelor noastre.Numerele negative sunt cele mari. ancore sau autosabotaj care nu ne permit sa ne atingem obiectivele si sa ne realizam visele.

Numerele negative din Pinnacle vor fi energiile de care va trebui sa devenim constienti si sa invatam sa le controlam pentru a ne realiza fericirea.

Numere ascunse: Q, R, Y, S

Numerele ascunse exprima probleme de rezolvat, care sunt foarte ascunse in personalitatea noastra, este in general chipul pe care il ascundem celorlalti, de care ne este rusine intr-un anumit fel sau pe care consideram ca ne devalorizeaza in fata altora.

Sunt acele actiuni, comportamente sau atitudini care ies la iveala, la ocazii de mare tensiune sau instabilitate si care pot scapa de sub control in situatii conflictuale.

Numere super ascunse: P

Numerele super ascunse exprima probleme care ne ranesc, ne violeaza sau ne devalorizeaza, aceste vibratii sunt foarte ascunse in personalitatea noastra si de multe ori vor fi ascunse si de vederea si constiinta noastra, asa ca in general vor reprezenta cea mai mare dintre ancorele noastre. sau siruri de rezolvat.

Este rezultatul sumei a 3 numere negative egale, prin urmare, daca oricare dintre numerele negative din varful nostru apare de 3 ori, indica faptul ca este una dintre cele mai puternice energii de depasit, aceasta vibratie va trebui adaugata la numar. Rezultatul acestei operatiuni se numeste un numar super ascuns.