Sa te indragostesti este ca un instinct pentru o astfel de persoana, ceva cu care s-a nascut. Nu este ceva ce alege ea, este ceva care ii vine in mod natural, cum ar fi respiratia. Ea lasa emotiile sa o inconjoare si respira indragostita.

Ea este cea care cade prea puternic, prea tare si prea repede. Se simte norocoasa ca este in viata dupa toate acele dureri de inima prin care a trecut. Nu stie de unde isi ia puterea, dar nu renunta niciodata la ideea iubirii adevarate.

Este un lucru dificil sa-ti dai inima atat de usor. Nu este ceva ce isi doreste, este ceva ce face pur si simplu. Ofera oamenilor mai multe sanse sa o distruga, sa profite de acel suflet pur pe care il poseda. Nu are intentii rele, asa ca nu poate intelege ca alti oameni le-ar putea avea.

Oamenii o privesc adesea cu ochii lor judecatori, numind-o disperata dupa dragoste, strigand-o si spunand ca forteaza lucrurile si ca ar trebui sa astepte ceva real, ca nu orice iubire este iubirea vietii ei.

Ceea ce nu inteleg ei este ca ea stie asta. Ea stie ca nu orice barbat care ii atrage atentia este acela. Ea spera ca cei care ajung cu adevarat la inima ei sunt.

Asa ca ea le da o sansa. Isi incruciseaza degetele si spera ca aceasta este adevarata afacere. Ca nu mai trebuie sa faca parte din acel roller coaster emotional prin care a trecut toata viata amoroasa.

Ea stie totul si isi risca inima din nou si din nou pentru dragoste. Ii este frica sa nu i se rupa inima, dar ceea ce o sperie si mai mult este sa nu-i dea deloc o sansa inimii.

Ii este frica sa nu piarda dragostea. Ii este frica sa renunte prea devreme la ceva care ar putea fi real. Deci, ea incearca si da tot ce e mai bun. Ea pune fericirea persoanei iubite inaintea ei. Il face sa vada cat de important si uimitor este.

Dezavantajul acestui lucru este ca, iubindu-l, ea uita de propria ei importanta. Ea uita cat de valoroasa este. Ea uita ca are o viata care nu-l implica. Ea isi uita planurile si obiectivele viitoare. Ea isi amana visele pentru ca el sa-si poata urmari pe ale lui.

Acolo esueaza de fiecare data.

Ea nu realizeaza ca este indragostita „de a fi indragostita”. Ea este prinsa de acel sentiment. O consuma si o controleaza. Asa ca ea pune intotdeauna mai mult accent sentimentului decat persoanei.

Ea nu acorda atentie sa-si recapete dragostea. Ea nu vede ca eforturile si investitiile ei nu sunt reciproce. Ea nu vede ca da tot ce e mai bun pentru cineva care o esueaza din toate punctele de vedere. Cineva care nu ar ridica un deget pentru o astfel de persoana.

Ea stie ca este timpul sa se schimbe.

Ea stie ca trebuie sa nu mai repete tiparul. Ca trebuie sa inceteze sa aleaga sa-si dea inima barbatului nepotrivit. Trebuie sa inceteze sa-i mai iubeasca pe cei care nu o merita atat de usor.

Ea stie ca trebuie sa se uite bine la persoana de care se indragosteste. Ea stie ca a astepta tot ceea ce da in schimb nu este egoist – este normal si necesar.

Ea stie ca trebuie sa-si dea mai multa dragoste. Trebuie sa inceteze sa se neglijeze si sa-si amane visele. Trebuie sa gaseasca o modalitate de a trai viata pe care o merita.

Ea trebuie sa se puna pe ea insasi pe primul loc, astfel incat acel sentiment deplasat sa poata gasi calea cea buna.

Ea stie totul in teorie, dar cand vine vorba de asta, este foarte greu sa renunti la vechile obiceiuri. Este greu cand acel sentiment de a fi indragostita este ca o dependenta pentru o astfel de persoana si este constienta ca trebuie sa se schimbe, ca are nevoie de dezintoxicare.

Cumva, ea stie si ca va reusi. Stie pentru ca si-a dat seama ca ar trebui sa se indragosteasca mai intai de ea insasi, la fel de usor pe cat s-a indragostit de cei care nu erau demni de ea.

Ceea ce are nevoie si mai mult este rabdare. Rabdare sa invete sa se iubeasca si sa se refaca intr-o versiune mai buna. Versiunea pe care stie ca o are, dar pur si simplu a scapat de ea cumva.

Rabdare sa realizeze ca vrea pentru totdeauna cu cineva. Rabdare sa-l astept. Rabdare pentru ca poate grabi totul, dar nu se poate grabi niciodata pentru totdeauna.