Fie ca ne place sau nu, sunt multe gesturi pe care cei mai multi dintre noi le consideram romantice si, prin urmare, captivante. Dar, in realitate, barbatii nu sunt amuzati, mai degraba respinsi. Care dintre aceste lucruri faci pentru a-i arata partenerului tau sau oricarui tip cat de mult il place? In acest articol va vom spune cateva dintre lucrurile pe care le urasc cel mai mult .

Index

1. „Mi-e frig, vrei sa ma imbratisezi?”

2. Sarutari constante pe maini si obraji

3. Diminutive

4. Distribuie totul

5. Cheesy cheesy in ureche tot timpul

6. Fotografii tot timpul

7. Intrebari inutile

8. Uniformat

9. Detalii excesive

E frig, ma imbratisezi?

Ai putea crede ca este scuza perfecta pentru a fi in preajma lui, dar pe termen lung, este o cerere care ii oboseste cu siguranta. Imbracati-va in functie de vremea in care veti fi pentru a evita acest lucru. Desi uneori vremea ne ia prin surprindere, incearca sa eviti sa-i ceri sa te imbratiseze „din cauza” frigului.

Sarutari constante pe maini si obraji

Bineinteles ca nu este nimic rau in a-ti arata afectiunea, dar trebuie sa intelegi ca exista un timp si un loc pentru toate. Daca petreci prea mult timp sarutandu-l cu sarutari, in special pe maini, el nu va putea sa nu se simta ca si cum ar fi intr-un loc de idol. Nu vrea un subiect, vrea un partener.

Diminutive

Iubito, iubito, micuto. Este in regula daca le folosesti din cand in cand, dar nu exagera. Cel pe care cu siguranta il urasc cel mai mult este atunci cand il pui cu numele lor. NU-i folosi NICIODATA numele sub forma diminutiv. Ultimul lucru pe care si-l doresc este sa se simta ca si cum esti mama lor.

Impartaseste totul

Daca esti unul dintre acei oameni care merg la un restaurant si insista sa comande un singur articol de impartit, opreste-te. Nu numai ca il faceti sa se simta limitat, dar va veti lasa si pe amandoi infometati. Evident, daca situatia economica este complicata, aceasta este o optiune. Dar daca nu este cazul, ar trebui sa-l evitati. La desert este locul in care de obicei este mai acceptat de baieti, dar mereu intreaba daca prefera sa imparta.

Cheesy cheesy in ureche tot timpul

Mai ales daca este in fata altora. Intelegeti ca, daca este o situatie in care sunt inconjurati de prieteni sau familie, nu puteti face acest lucru. Iti faci pe iubitul tau si pe cei din jur sa se simta inconfortabil. In plus, vei face doar sa para ca vrei sa le captezi atentia.

Fotografii tot timpul

Traim intr-o perioada in care retelele de socializare sunt cel mai important lucru. Multi dintre noi ne place sa incarcam fotografii pe Instagram cu iubitul nostru sau sa facem un videoclip amuzant. Dar este important sa intelegeti ca nu puteti petrece tot timpul in care sunteti cu el incarcand lucruri pe internet. Este FOARTE enervant pentru ei ca doriti sa incarcati in mod constant fotografii cu unul pe altul sarutandu-se sau imbratisand. Sunt momente pentru orice.

Intrebari inutile

„Ma iubesti?” Pentru un barbat, poate fi super enervant si obositor ca il ineci cu intrebari despre cat de mult te iubeste sau daca te iubeste. Poate ca intrebi pentru ca iti place sa-i auzi raspunsul, dar dupa ce o faci de cateva ori, va fi obositor si frustrant. Ca sa nu mai vorbim ca pare ca esti o fata nesigura.

In uniforma

Primele ori poate fi amuzant, dar daca vrei sa-ti faci un obicei din asta, fii atent. Mai ales daca intentionati sa o faceti in situatii speciale. Este foarte diferit de daca se imbina din punct de vedere al culorilor la o petrecere, dar daca vrei sa mearga exact la fel, te asigur ca o sa urasca.

Detalii in exces

Da, este foarte frumos ca ii scrii scrisori sau ii lasi din cand in cand o ciocolata sau ceva surpriza, dar nici nu abuzati. Este o linie foarte subtire care poate fi depasita cu usurinta, asa ca aveti grija. Daca o faci prea des, vei ajunge sa iei partea frumoasa din orice detaliu viitor. Ca sfat personal, evita complet sa-ti umpli masina cu post-it-uri cu mesaje de dragoste, nu cunosc niciun barbat care sa aprecieze asta.

Pot parea detalii simple si romantice, dar toate aceste actiuni fac parte din lista lucrurilor pe care barbatii le urasc. Facand acest lucru din cand in cand, vei adauga o nota speciala relatiei tale; cu toate acestea, repetarea fiecarui punct in fiecare zi nu va face decat sa oboseasca persoana cu tine. Pur si simplu sa-ti asculti sau sa-ti sustii partenerul intr-o perioada dificila arata afectiunea ta pentru el, asa ca nu trebuie sa exagerezi fiecare gest sau comportament pentru a-i arata ca il iubesti. Fara indoiala, barbatii sunt de pe Venus si femeile sunt de pe Marte.