Jupiter este planeta care ne vorbeste despre expansiune, despre acel loc unde avem noroc si unde putem profita de toata energia noastra.

Desi Jupiter este o planeta foarte favorabila si ne poate indica unde sunt instrumentele noastre cele mai importante pentru a ne dezvolta calea, trebuie sa tinem cont si de aspectele in care se regaseste in harta natala si, mai presus de toate, sa fim foarte constienti de faptul ca Jupiter extinde tot ceea ce atinge.

Jupiter in semnele zodiacale

Jupiter in Berbec

Cu aceasta pozitie vedem oameni care au o energie mare si, prin urmare, au si capacitatea de a realiza tot ceea ce si-au propus, deoarece intotdeauna exista ceva in calea lor care ii conduce, chiar si in cele mai dificile momente pot iesi oricand din orice situatie. .

Jupiter in Taur

Cand Jupiter este in Taur, avem oameni cu potential mare de a crea nu numai abundenta materiala, ci si conexiuni si munca care le permit sa navigheze prin lume intr-un mod mai confortabil, dar din acest motiv beneficiaza si daca impart acea abundenta cu ceilalti.

Jupiter in Gemeni

Jupiter in Gemeni ne vorbeste despre oameni care au idei grozave, care stiu intotdeauna sa le exprime si, de asemenea, pot crea ceva nou si important cu aceasta abilitate. In plus, sunt foarte priceputi cu cuvintele, stiu mereu ce sa spuna si cum sa faca aceasta.

Jupiter in Rac

Cu aceasta pozitie avem oameni cu o mare capacitate de a creste din emotiile lor si ale celorlalti, de fapt daca se conecteaza cu acest aspect isi pot schimba viata si pe cea a oamenilor din jurul lor intr-un mod important care ii va face sa conduca foarte mult. calma

Jupiter in Leu

Cand Jupiter este in Leu, avem oameni cu mare carisma si capacitatea de a straluci din propria fiinta pentru a-si lumina viata si a celorlalti, au si o mare capacitate de a crea si de a realiza proiecte care au un mare impact asupra lumii.

Jupiter in Fecioara

Jupiter in Fecioara ne vorbeste despre oameni foarte realisti care folosesc acea viziune asupra vietii pentru a crea oportunitati foarte importante care ii vor duce foarte departe, in plus, onestitatea lor ii face de incredere si de aceea toata lumea vrea sa lucreze cu ei.

Jupiter in Balanta

Cu Jupiter in Balanta avem oameni care isi gasesc averea intrand in contact cu echilibrul lor natural, pot face multe si pentru altii daca isi folosesc simtul diplomatic pentru a rezolva conflicte care par foarte greu de rezolvat.

Jupiter in Scorpion

Cu aceasta pozitie avem oameni care au un mare magnetism personal care ii ajuta sa creeze legaturi importante care ii vor ajuta in proiectele lor si in viata lor personala, in plus sunt foarte pasionati de viata lor si de aceea sunt mereu in cautarea unor modalitati de a cresc din ce in ce mai mult.

Jupiter in Sagetator

Cand Jupiter este in Sagetator, este acasa si de aceea vedem oameni cu o energie foarte mare care ii ajuta tocmai sa extinda tot ceea ce ating, le place mult aventura, calatoriile si extinderea orizontului pentru a crea noi paradigme.

Jupiter in Capricorn

Jupiter in Capricorn ne vorbeste despre oameni care pot creste prin munca lor, stabilindu-si obiective specifice care ii pot duce si foarte departe in viata, au si o mare capacitate de a organiza echipe care lucreaza cu ei pe un scop comun.

Jupiter in Varsator

Cu Jupiter in Varsator avem oameni care cresc prin generarea de idei inovatoare care se concentreaza si pe imbunatatirea comunitatii, deoarece se descurca mai bine atunci cand au scopuri care implica bunastarea multor oameni, deoarece astfel pot genera un impact social mare.

Jupiter in Pesti

Cu aceasta pozitie avem oameni care se conecteaza rapid cu nevoile celorlalti si isi gasesc norocul atunci cand ii ajuta pe acei altii, dar fara a-si neglija propriile nevoi de a creste si de a se extinde, sunt si oameni foarte plini de compasiune care inteleg importanta acelei valori in lume.