Esti o captura uimitoare si ar trebui sa fii cu un tip care stie cat de norocos este sa fii in viata lui. Nu numai atat, dar ar trebui sa fie mandru ca te are alaturi.

Iata cum poti sa-ti dai seama ca iubitul tau este mandru de tine si de relatia voastra:

 1. Imaginile cu voi doi sunt peste tot pe Instagramul lui. Nu este o cerinta sa fii pe Instagramul lui, dar este destul de dragut. Daca este incantat sa fie cu tine, fata ta va fi pe retelele lui de socializare undeva. Fie ca posteaza aleatoriu o poza cu tine doar pentru „Woman Crush Wednesday” sau are o multime de poze cu voi doi impreuna, el vrea ca lumea sa stie cine este iubita lui minunata.
 2. Esti oficial si pe Facebook. Din nou, a fi oficial Facebook nu este o cerinta pentru un iubit mandru, dar cu siguranta este un semn ca vrea ca lumea sa stie cat de norocos este. A fi oficial Facebook trimite un mesaj oricarei alte doamne ca este interzis si ca s-a angajat cu minunata lui iubita. De asemenea, stie ca prietenii sai pot accesa sa se strecoare pe tine si nu-l deranjeaza deloc pentru ca esti minunat.
 3. I-ai intalnit cei mai apropiati prieteni ai lui. Amplasarile ocazionale chiar nu sunt luate pentru a-i intalni pe prieteni, dar stiti ca voi doi sunteti adevarata afacere. Te adora si vrea ca prietenii sai sa te cunoasca pentru ca ei sa stie de cine este atat de innebunit. Ati mers inainte si ati intalnit cei mai apropiati prieteni ai sai, asa ca nu este nevoie sa ghiciti cat de serios este in privinta dvs.
 4. Intalnesti pe cineva in viata lui si iti spune „Am auzit atat de multe despre tine”. Nu numai ca i-ai intalnit pe prietenii lui si pe cei care sunt importanti pentru el, dar cand ii intalnesc, acestia rostesc aceste cuvinte: „Am auzit atat de multe despre tine”. Acesta este un semn grozav ca iubitul tau este incredibil de mandru ca este alaturi de tine. A tasnit despre tine prietenilor sai atat de mult incat au impresia ca te cunosc inainte de a te intalni. Nu e dulce?
 5. El vorbeste pozitiv despre tine cand nu esti prin preajma. Poti spune despre cum vorbeste despre tine atunci cand intalnesti oameni in viata lui. Daca par sa aiba o impresie pozitiva despre tine, sunt sanse ca el sa-ti laude. Este un indicator clar ca este mandru sa fie alaturi de tine atunci cand tot ceea ce spune altora despre tine este super pozitiv. Evident, acesta este cazul – el crede ca tu esti bomba.
 6. Iti spune numele cand vorbeste la telefon. Cand esti cu iubitul tau mandru si primeste un telefon, nu este vag cu privire la ceea ce face. Nu raspunde la telefon spunand: „Sunt cu cineva”. In schimb, el spune intotdeauna numele tau, pentru ca cei care il cheama stiu deja totul despre tine. De ce ar fi vag? Ar prefera sa se laude cu discretie ca este cu tine.
 7. El se comporta la fel oriunde te afli. Este super dragalas cand sunteti doar voi doi si este, de asemenea, foarte dragut cand sunteti in public sau in preajma altora. Nu se teme de PDA pentru ca te adora absolut si nu-i pasa cine stie. De fapt, el afiseaza bucuros manifestari publice de afectiune pentru ca esti o captura – el vrea sa arate lumii ca esti a lui.
 8. Mandria este evidenta prin zambetul de pe chipul lui. Oricine si-ar putea da seama cat de mandru este sa fie alaturi de tine, dupa ranjetul urias care i se lipeste pe fata cand sunteti impreuna. El crede ca esti absolut minunat si este incantat sa fie intr-o relatie cu tine; este scris pe toata fata lui.
 9. Isi aminteste lucruri pe care i le spui. Vorbesti cu el despre lucruri care conteaza pentru tine pentru ca ai incredere in el si il iubesti. Voi doi vorbiti despre chestiuni mari si mici. Dupa ce i-ai spus despre o ingrijorare relativ mica pe care ai avut-o, te astepti sa uite, dar te intreaba despre asta mai tarziu sau stie exact despre ce vorbesti cand o aduce in discutie. Este ganditor pentru ca te adora.
 10. El este cel mai mare sustinator al tau. El stie dedesubturile a ceea ce se intampla in viata ta. Impartasesti luptele cu care te confrunti si triumfurile tale. Iubitul tau mandru este primul care te incurajeaza. Are cele mai mari pompoane metaforice din jur. El crede cu adevarat in capacitatea ta de a reusi si te sprijina la fiecare pas.
 11. El este constient de defectele tale, dar ramane oricum. Iubitul tau nu este prost, el stie ca esti o fiinta umana cu imperfectiuni. A vazut defectele tale iesind la joc si nu l-au facut sa fuga in sens invers. In schimb, alege in fiecare zi sa ramana pentru ca este mandru de tine si te iubeste in ciuda defectelor tale.