S-ar putea ca matematica sa nu fi fost subiectul nostru preferat in scoala, dar ceea ce nu ni s-a spus cand erau tineri studenti este faptul ca matematica si numerele sunt limbajul universului nostru. Toata creatia poate fi explicata in termeni matematici. Este un sistem complet continut, pur si consistent. De la modul in care planetele se misca, la modul in care lucrurile plutesc pe apa sau cad pe pamant cu gravitatia, matematica explica fiecare lucru din universul nostru.

Matematica este mistica spirituala in deghizare, iar numerologia este studiul mistic al semnificatiei numerelor si al efectului pe care il au asupra mediului nostru. Un filosof grec antic, numit Pitagora, a sustinut credinta ca numerele creeaza energii care alcatuiesc lumea fizica.

Ceea ce este atat de uimitor la matematica este ca nicio cantitate de transformare culturala, schimbare sociala sau noua tehnologie nu poate schimba faptul ca unul plus unu este egal cu doi! Este incoruptibil, neschimbat si ofera o baza coerenta de masurare, definind toate relatiile spatiale cu precizie divina. Matematica transpune lumea noastra spirituala in formule manifeste, fizice. El pune in legatura spiritul cu lumea vizibila, atinsa.

Care este semnificatia numerelor?

Numerele sunt literele acestui limbaj sacru. Sunt zece, iar acestea 10 alcatuiesc toate numerele din univers. Fiecare numar are o energie specifica care ii este atribuita si care ofera o perspectiva asupra scopului mai mare al vietii. . Fiecare este un element de constructie magic, mistic, care defineste logica divina intr-un mod usor de inteles – impreuna, relatiile lor intruchipeaza universul nostru colectiv, cumulativ si separat fiecare numar intruchipeaza universul nostru individual – calea vietii noastre, scopul sufletului nostru, viata noastra iubitoare si suflet pereche. Asa cum au spus misticii cu mult timp in urma, ca mai sus, atat mai jos – cat si fara, asa in interior.

Deci, ce este numerologia?

Numerologia este, asadar, modul in care simplificam numerele sacre si modul in care o aplicam pentru a intelege toate aspectele existentei noastre individuale. Viata noastra amoroasa, cariera / afacerea, sanatatea, viata de familie, prietenia, spiritualitatea, activitatile pe indelete si personalitatea pot fi explicate si intelese matematic.

Multi oameni presupun ca ziua si ora in care ne-am nascut ne determina soarta. Adevarul este opusul – am determinat cand ne vom naste, inainte de a ne naste, stiind adanc in sufletul nostru ziua si ora matematica potrivite pentru a veni pe aceasta lume. Ne-am stabilit soarta mai intai si apoi ziua si ora corespunzatoare. Acest lucru a determinat numerologia noastra personala, inclusiv numarul drumului nostru de viata si numarul destinului.

Suntem mai intelepti decat ne dam credit. Cand facturile se acumuleaza si suntem stresati, este foarte usor sa uitam ca suntem fiinte eterne, mai mari decat viata. Dar am ales aceasta viata, chiar si dificultatile pe care le intampinam in ea. Numerologia este aici pentru a ne reaminti calea noastra aleasa. Asa cum astrologia ne permite informatii despre personalitatile noastre si calea vietii in conformitate cu alinierea planetelor si a semnelor zodiacale, numerologia ne invata semnificatiile ascunse ale numerelor si semnificatia pe care o detin pentru viata noastra.

La ce foloseste numerologia?

Semnificatiile numerologice ne ajuta sa intelegem energia generala a vietii noastre si energia care inconjoara fiecare zona a vietii. Semnificatiile de ziua de nastere a numerologiei arunca lumina asupra sensurilor numarului de drumuri ale vietii noastre si semnificatiilor numarului destinului. Citirile dragostei numerologice sunt folosite pentru a vedea modul in care interactioneaza numerele dominante si proeminente gasite in viata a doi oameni si ce fel de relatie definesc.

Compatibilitatea numerologiei si numerologia casatoriei

Dupa cum sa mentionat mai sus, in timp ce fiecare persoana primeste propriul sau raport numerologic, putem, de asemenea, sa reunim numarul si rapoartele a doua persoane si sa vedem ce fel de relatie poate si va avea.

Este ca si cum ai masura miscarile planetelor – in timp ce Soarele si Luna se alearga reciproc intr-un joc etern si complet previzibil, stim cu totii cine este sursa de lumina in aceasta relatie! Asadar, poate si in relatia voastra, o persoana isi asuma responsabilitatea de a fi lumina, iar cealalta este un calaret emotional. Sau poate aveti un dans cosmic frumos, cu fiecare partener care isi face partea.

Numerologia va va ajuta sa determinati ce fel de relatie aveti, si puteti avea si multe altele. Partenerii pe care ii atrageti va pot ajuta sa va intelegeti mai bine si, folosind propriul raport numerologic, puteti vedea si acest lucru clar.

Numerologie pentru afaceri

Unele zile sunt mai bune decat altele pentru a semna contracte, a face noi investitii, a planifica proiecte sau a angaja oameni noi. Alte zile sunt mai bune pentru a pune capat relatiilor de munca, a pune capat unui proiect, a inchide usile. Unele luni sunt mai bune decat altele, iar alti ani totul merge foarte bine sau nu, oricat ai incerca. Motivul este ca fiecare zi, saptamana, luna si an vine cu propria energie; o energie pe care o putem decoda si intelege folosind cifre, pe baza cifrelor anului si a numerelor gasite in date.

Care este sensul numerelor?

Fiecare aspect al vietii noastre implica cifre. Fiecare data este alcatuita din numere diferite. Cand analizam datele nasterii si datele aniversare, tinem aceste date cu o importanta semnificativa. Ceea ce este interesant este ca aceste date au de fapt multe de spus. Unii numerologi aduna aceste numere pana ajung la un numar dintr-o cifra. De exemplu, 3 martie 2020 ar insuma: 3 + 3 + 2 + 0 + 2 + 0 = 10; apoi 1 + 0 = 1. Alti numerologi acorda atentie zilei, lunii si anului separat. Ambele sunt valide si toate rezultatele sunt conectate.