Chirurgia estetica se pare ca nu cunoaste limite! Asa se face ca noi proceduri chirurgicale sunt inventate peste noapte. Sa descoperim insa care sunt cele mai ciudate operatii estetice din lume!

Schimbarea liniilor din palma. In Japonia, tara cu locuitori foarte superstitiosi si care cred ca destinul le este scris in palma, au inventat o procedura simpla, prin care ti se modifica liniile din palma, dupa preferinte. In acest fel, oamenii de acolo cred ca isi pot schimba destinul.

Implant de mustata. Avand in vedere ca deja exista si se practica de foarte mult timp implantul de par, iata ca medicii au venit cu o noua idee. In aproximativ 5 ore, barbatii pot avea o mustata de invidiat. Procedura costa in jur de 5.000 euro si se practica in special in Turcia, tara “mustaciosilor”.

Schimbarea culorii ochilor. Daca vrei sa scapi de chinul lentilelor, operatia de inlocuire a irisului este floare la ureche. Sau cel putin pentru doctorul Kenneth Rosenthal, care a inventat aceasta procedura. Practic, medicul plaseaza deasupra irisului natural unul artificial, in culoarea aleasa de pacient. Initial aceasta procedura se adresa pacientilor cu probleme de vedere, insa acum este deja considerata o operatie estetica la alegere.

Gropite in obraji. Cei mai putin norocosi, carora mama natura nu le-a oferit si o pereche de gropite in obraji pot schimba si acest aspect. Procedura consta in efectuarea unei mici incizii in interiorul obrazului, iar dupa numai 2 zile de recuperare, vei avea gropite noi si frumoase.

Poker face. Un chirurg din New York isi ajuta clientii care joaca poker sa aiba o expresie de necitit (poker face). De fapt, totul se bazeaza pe cateva injectii cu botox, care paralizeaza muschii fetei. Din fericire, efectul botoxului este trecator.

Degetele de la picioare. Si degetele de la picioare pot fi usor modificate, mai ales in cazul femeilor care isi doresc sa poarte pantofi mai ingusti. Astfel, exista proceduri ca subtierea degetului mare, ingustarea labei piciorului sau taierea monturilor.