Vrei ca baiatul acela sa se indragosteasca de tine pentru totdeauna? Simti ca el este barbatul visurilor tale si il vrei langa tine chiar acum. Dar esti dispus sa faci tot ce este necesar pentru a-l atrage?

Nu poti forta un barbat sa te iubeasca, dar poti actiona subtil pentru a se indragosti de tine. Acum iti voi arata cum sa faci un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine. Daca chiar crezi ca el este baiatul vietii tale, nu vei ezita sa aplici urmatoarele sfaturi.

Daca un barbat se indragosteste de tine doar privindu-te, depinde in intregime de schimbarile pe care le faci in tine. Totul este sa devii fata pe care un barbat nu poate sa nu o admire .

Cum sa faci un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine in cel mai scurt timp?

1. Gandeste-te ca esti o femeie capabila sa faca un barbat sa se indragosteasca

Pentru a atrage un barbat trebuie sa pastrezi intotdeauna speranta ca poti sa o atingi. Dar acea speranta trebuie sa te hranesti cu fericirea ta si acea fericire trebuie hranita cu ceea ce faci in fiecare zi.

De fapt, speranta ta ar trebui sa se concentreze pe ceea ce te face fericit. Nu spera doar la ce este mai bun, ci fa ce e mai bun. Invata sa-ti imbunatatesti stima de sine, sa ai grija de mai multe lucruri pe care le iubesti etc.

2. Arata-ti personalitatea asa cum este, fara sa te prefaci pentru a-i fi pe plac

Daca esti indragostit, sa nu crezi ca a face ceva pentru a-i face pe plac baiatului care iti place este calea. Pentru a face un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine, trebuie sa fii autentic, mereu.

Cand exista iubire, aparentele sunt de prisos. Daca incerci sa fii altcineva inseamna ca nu stii sa te iubesti pe tine insuti. Si daca nu stii sa-ti dai dragoste tie, nu poti sa-i dai dragoste altei persoane.

3. Acordati mai multa atentie aspectului si starii voastre emotionale

Cum sa faci un barbat sa se indragosteasca nebuneste de mine? Retineti ca un barbat este foarte vizual, adica atractia vine prin ochii lui. Felul in care te imbraci si modul in care te simti influenteaza.

Poti fi foarte bine imbracat, dar si starea ta emotionala trebuie sa fie cea mai buna. Sa arati atractiv in aspectul tau inseamna sa te simti confortabil si relaxat in ceea ce porti.

4. Cand vorbeste, fii atenta la ceea ce spune

Daca vrei sa faci un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine, trebuie sa-l faci sa simta ca il admiri si il pretuiesti. Cand iti vorbeste, asculta-l, cand iti spune ceva, razi, sarbatoreste momentul alaturi de el.

Unei fete ii place sa vorbeasca, dar daca vrei sa te observe mai mult, asculta-l. Cand cineva ne asculta, ne simtim flatati, credem ca avem mai multa valoare.

5. Ofera-i incredere, fa-l sa se simta confortabil cu tine

Mai ales cand iesi cu baiatul pe care il iubesti, ai grija sa generezi un climat de maxima incredere. Nu conteaza daca greseste sau face lucruri ridicole, incurajeaza-l in loc sa critice.

La urma urmei, daca il iubesti pe acel barbat, trebuie sa-l accepti asa cum este. Fara incredere, dragostea moare. Increderea face loc fericirii, se relaxeaza si face sa fii spontan sa fie cel mai distractiv.

6. Zambetul tau este cea mai buna atractie pentru a face un barbat sa se indragosteasca

Un zambet si iti activezi puterea de a atrage un barbat chiar daca nu il cunosti. Adica, pentru a face un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine, trebuie doar sa fii deschis spre fericire.

Optimismul tau pentru viata si celebrarea momentului sunt mesaje directe catre instinctul de a face o familie a unui barbat. Te va vedea ca fiind femeia perfecta pentru mama copiilor sai.

7. Nu ai nevoie de el in viata ta, pur si simplu il alegi pentru ca iti place

Multe femei cauta un barbat ca solutie pentru viata lor . Acesta este un fenomen instinctiv de cautare a celui mai puternic barbat, dar cel mai puternic alege cu cine sa fie.

Pentru a-ti creste sansele ca acel barbat sa se indragosteasca de tine, creste-ti valoarea. Aceasta valoare inseamna ca te vad ca fiind cel mai bun care poate conduce o casa fara sa lipseasca nimic copiilor lor.

8. Nu fi disperata, fa-l sa te caute

O modalitate de a-l face pe un barbat sa se indragosteasca repede de tine este sa-ti arati farmecul si sa-l pui pe el sa te urmareasca. Invita-l cu limbajul corpului tau la jocul iubirii si lasa-l sa se straduiasca sa te aiba.

Daca te vede ca pe o fata disperata, isi va pierde orice interes. Pe de alta parte, daca te arati ca o femeie increzatoare in sine si proprietara unei vieti fericite, ea va fi interesata.

9. Pentru a face un barbat sa se indragosteasca, implica-te in ceea ce ii place cel mai mult sa faca

Cum sa faci un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine intr-un timp scurt? Intereseaza-te de lucrurile pe care le admiri la el. Daca merge la jogging in fiecare dimineata, pune-ti dorinta si optimismul de a face la fel.

Profitati de fiecare ocazie pentru a va implica pozitiv. Realizarea acestei conexiuni inseamna imbunatatirea stimei de sine si a increderii in sine. Cu alte cuvinte, iti pui atractivitatea in practica.

10. Da dovada de rabdare, nu-l presa

Cel mai bun mod de a face un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine este sa preiei controlul asupra fericirii tale. Nu exista nimic mai puternic decat un barbat care doreste sa te cucereasca.

Din instinct, barbatul vrea sa puna in fruntea caminului lui o femeie fericita si echilibrata. Un barbat nu-i place o femeie sterica, dezordonata si grabita.

11. Nu te comporta ca alte femei, iubeste-ti felul de a fi si treci peste tine

S-ar putea sa nu fii singurul care vrea sa-l faca pe acel tip sa se indragosteasca. Poate fi uimit de aspectul machiajului si de satisfactia rapida. Nu-ti schimba felul de a fi.

In loc sa imiteti valorile altora, treceti peste voi insiva. Construirea stimei de sine cu lucruri pe care le place sa le faci te va face sa stralucesti dincolo de orice superficialitate.

12. Ascunde-ti gelozia daca inca nu esti oficial iubita lui 

A face un barbat sa se indragosteasca nebuneste de tine inseamna sa fii atent la dorinta ta de a fi posesiv. Nu conteaza daca ii spui dragoste sau pasiune, gelozia nu ti se potriveste daca nu s-a indragostit inca.

Aratand gelozie, incercand sa-l impiedici sa vada alte femei, il pot alunga de tine. Nu ai grija de nimic, pentru ca inca nu este nimic. Dragostea nu ia aripile, dragostea da mai mult cer pentru aripi.

13. Invata sa fii o femeie de incredere si recunoscatoare

Increderea radiaza si nu o poti improviza cand ti se potriveste. Pentru ca un barbat sa se indragosteasca de tine, trebuie sa inveti sa fii de incredere pentru tine. Nu este vorba despre cine iubesti, ci despre cine iubesti.

Barbatilor le plac femeile care stiu sa-si rezolve problemele, care sunt mature si echilibrate emotional. Respecta-te in acelasi mod in care omul te respecta.

14. Invata sa fii fericit pentru tine si elibereaza-ti asteptarile

Nu te astepta ca el sa-ti indeplineasca asteptarile pentru ca tu sa fii fericit. Nu spune „nu este asa cum credeam”. Nimeni nu trebuie sa-ti satisfaca lista de cerinte pentru ca tu sa te simti iubit.

Barbatul care iti place se va indragosti nebuneste de tine atunci cand vei avea suficienta dragoste pentru a nu cersi dragoste. Fiecare barbat isi doreste sa fie fericit si lupta pentru persoana care il ajuta sa fie mai bun in fiecare zi.

Pe scurt… mai bine decat sa fii norocos cu un barbat este sa lucrezi pe tine pentru a atrage ceea ce iti doresti.