Zodia care cu siguranta ar spune ”NU” unui angajament cand vine vorba de relatii este Sagetatorul, mai exact, barbatii acestei zodii.  Le este teama sa se lege din cauza fricii de ceea ce pot pierde.

Ca rezultat, ei pot avea tendinta de a intra in relatii de „despartire, refacere” in timp ce fug de angajament si apoi incearca sa recastige persoana la care tin.

Puteti spune ca un barbat Sagetator este intr-o etapa de „despartire”, deoarece pur si simplu nu va mai suna. Nu vor dori sa petreaca timp impreuna, asa ca doar te vor evita.

De asemenea, vei descoperi ca este mai sensibil decat de obicei. Se va plange de lucruri, se va certa cu tine si se va supara cand te referi la el ca fiind iubitul tau.

Citeste mai departe pentru mai multe semne sigure ca un barbat Sagetator a terminat cu tine.

5 semne ca nu mai prezinti interes pentru un barbat Sagetator 

1. El nu va mai petrece timp cu tine

Barbatii Sagetator sunt suflete independente. Le place sa plece si sa faca lucrurile pe cont propriu.

Nu le place sa simta ca sunt obligati sa includa pe cineva in activitatile lor din cauza unei relatii.

Cand sunt fericiti cu o alta persoana, vor dori sa petreaca timp cu ei si, astfel, ii vor invita in tot felul de aventuri.

Cu toate acestea, atunci cand incep sa-si piarda interesul pentru cineva, dintr-o data nu vor mai avea acelasi impuls. S-ar putea sa inceteze sa mai sune.

Daca se intampla acest lucru, nu-i urmariti. Vor incepe sa creada ca esti nevoias si nu le va placea asta.

In schimb, planificati-va propriile aventuri independente si asigurati-va ca el stie despre ele.

2. Va fi sensibil la etichete

Oamenilor nascuti sub Sagetator nu le place sa-si eticheteze relatiile.

Ei cred ca lucrurile ar trebui sa se intample in mod natural si nu ar trebui sa-i dea un nume pentru lume.

Insa, daca sunt fericiti intr-o relatie, nu se vor bate din ochi daca partenerul lor i-a prezentat drept iubitul lor, chiar daca ei aleg sa nu foloseasca ei insisi cuvantul.

Cu toate acestea, daca se gandesc sa plece, dintr-o data vor avea o problema cu acel cuvant. S-ar putea sa te corecteze daca le prezinti in acest fel sau sa te incerce mai tarziu.

Sensibilitatea lor la acest lucru este un semn de avertizare ca totul nu este bine in relatie.

Renunta la ea pentru un timp si pastreaza lucrurile casual. Poate organizeaza intalniri de grup si nu-l forta sa vina la toate evenimentele tale in familie.

Reducerea presiunii il poate ajuta sa vada din nou relatia intr-o lumina pozitiva.

De asemenea, ar trebui sa fii atent la aceste semne ca un barbat Sagetator te testeaza.

3. El se va certa cu tine

Barbatii Sagetator tind sa fie oameni relaxati care urmeaza filozofia in direct si lasa sa traiasca. Dar nu uitati niciodata ca au un semn de foc chiar sub suprafata.

Cand este fericit intr-o relatie, nu are prea multe probleme sa-si tina temperamentul sub control si sa lase lucrurile marunte sa alunece.

Dar daca incepe sa vada relatia ca pe o povara, brusc acele lucruri marunte il vor declansa si probabil ca isi va pierde cumpatul.

Nu va fie teama sa va certati cu el si sa explicati de ce greseste. Semnelor de foc de fapt tind sa placa un argument bun.

Aceasta ar putea fi oportunitatea ta de a rezolva unele probleme si de a va lasa pe voi doi sa mergeti mai departe.

4. El va incepe sa se planga

Barbatii Sagetator sunt fobi clasici de angajament. Le place sa-si pastreze toate optiunile deschise si vad relatiile ca pe ceva care ii leaga.

Cei mai multi sunt suficient de constienti de sine pentru a sti ca au o problema si incearca in mod activ sa fie mai deschisi sa-si impartaseasca viata.

Dar daca nu se simt fericiti intr-o relatie, instinctele lor naturale vor intra in joc. Vor incepe sa vada totul ca pe o povara.

Va puteti astepta sa se planga de asta! Se vor plange daca trebuie sa sacrifice un weekend pe care sa-l petreaca cu familia sau sa rateze un meci de fotbal pentru ca ai prieteni.

Cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment este sa-i dai spatiu.

Arata-i ca relatia nu il impiedica sa faca lucrurile pe care isi doreste sa le faca.

Speram ca acest lucru il va permite sa vada toate lucrurile bune pe care le obtine din a fi cu tine, mai degraba decat sa se concentreze pe ceea ce ar putea rata.

5. El va disparea

Oamenii nascuti sub Sagetator nu se vad ca fiind obligati fata de nimeni. Ei nu prea cred ca sunt responsabili pentru fericirea altcuiva.

Deci, daca nu mai vor sa fie cu tine, ar putea sa dispara de pe fata planetei.

Ei nu vor mai suna, nu vor mai aparea la lucruri pe care le-ati face de obicei impreuna si vor face tot posibilul sa va indeparteze rapid daca va vad pe strada.

Cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment este nimic.

Barbatii Sagetator tind, de asemenea, sa aiba o mentalitate „iarba este mai verde”. Cand sunt cu cineva, vor crede ca le este mai bine singuri, dar cand sunt singuri, le va lipsi ceea ce au avut.

Investeste in a avea o viata uimitoare fara ei. Poate vor vedea de ce pierd si te vor intoarce.

Poti sa schimbi mintea unui barbat Sagetator?

Barbatilor Sagetator le este frica de relatii, asa ca pot avea tendinta de a se intalni cu cineva, sa se sperie si sa plece, apoi sa vrea sa se intoarca.

A fi cu un barbat Sagetator inseamna uneori sa accepti asta.

Dar daca te desparti de un barbat Sagetator pentru ceva serios, este greu sa-l recastigi.

Acest lucru se datoreaza faptului ca au o mentalitate „a fost acolo facut asta”.

Vor dori sa avanseze, mai degraba decat sa incerce sa recreeze ceva care a fost deja rupt.