Arhanghelul Muriel este arhanghelul intuitiei si al armoniei emotionale.

Numele lui inseamna „parfumul lui Dumnezeu” si se stie ca se conecteaza cu oamenii prin claralienta, care este o forma de comunicare psihica prin simtul mirosului.

Un arhanghel bland si plin de compasiune, Muriel vine in ajutorul tuturor celor care il cheama.

Dar se stie ca formeaza o legatura speciala cu cei care sunt empatici sau cu cei care se lupta cu emotiile lor.

In timp ce arhanghelii nu au genuri fizice, Arhanghelul Muriel este in general descris ca un inger de sex feminin care poarta o coroana inflorita pe care o pune cu grija si cu dragoste pe plutire pe raul vietii.

Cand Muriel este aproape, este posibil sa captezi aroma subtila, dar inconfundabila a florilor.

Arhanghelul Muriel patronul oamenilor empatici

Arhanghelul Muriel este patronul empatilor si al celor care sunt foarte intuitivi. Cei care formeaza o legatura speciala cu Arhanghelul Muriel vor dezvolta cu siguranta puteri puternice de intuitie.

Arhanghelul Muriel face parte dintr-un ordin de ingeri cunoscut sub numele de Dominions.

Aceste gazde angelice fac parte din a doua sfera ingereasca si sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de Lords and Lordships. Dominiile formeaza o legatura speciala intre Dumnezeu si lumea fizica.

Dominions actioneaza ca un canal special sau conducta intre cea mai inalta sfera a ingerilor si lumea materiala. Ei canalizeaza iubirea lui Dumnezeu catre toate fiintele vii sub forma Milostivirii Divine.

Arhanghelul Muriel ne ofera o legatura directa cu mila lui Dumnezeu, lucrand prin facultatile noastre intuitive pentru a trezi compasiunea si iubirea in inimile noastre.

Arhanghelul Muriel ne deschide la niveluri mai inalte de constientizare, facandu-ne posibil sa dezvoltam o inima deschisa si buna.

Cand ceva miroase a „peste”

Multi dintre noi experimentam intuitia prin simtul olfactiv, prin experimentarea unui miros ciudat. Cand spunem „ceva miroase a peste”, ne exprimam intuitia printr-o metafora olfactiva.

Acest lucru functioneaza, de asemenea, cu arome placute si mirosuri florale, cum ar fi atunci cand lucrurile ies „mirind ca un trandafir”, de exemplu.

Parfumurile, mirosurile si aromele sunt conectate la stari emotionale subtile care sunt detectabile doar intr-un mod indirect.

Asa stim ca intuitia noastra se trezeste. Arhanghelul Muriel este maestru in trezirea intuitiei noastre in acest fel.

Daca aceste sentimente „legate de miros” ti se intampla periodic, nu te face ciudat. Inseamna ca primesti informatii din taramul angelic ca o forma de ghidare intuitiva.

Cand simtiti mirosuri ciudate, cum ar fi mirosul de fum sau mirosul de flori, inseamna ca sunteti foarte intuitiv si primiti informatii din taramul spiritual.

Cunoscut ca „parfumul lui Dumnezeu”, Arhanghelul Muriel va veni adesea la noi ca sub forma de claralienta, aparand ca un parfum linistitor sau calmant, care este adesea de natura florala.

Numele Muriel provine din aceeasi radacina greaca ca si cuvantul smirna, o substanta renumita pentru parfumul sau linistitor.

Ce se intampla cand il chemam pe Arhanghelul Muriel?

Arhanghelul Muriel este ingerul pacii si al armoniei care tinde spre bunastarea tuturor fiintelor vii de pe Pamant. Nu doar oamenii, ci si animalele si plantele.

Ar trebui sa facem apel la Arhanghelul Muriel atunci cand avem nevoie de pace si armonie in viata noastra sau cand dorim sa protejam si sa hranim plantele si animalele aflate in grija noastra.

Conectandu-va la Arhanghelul Muriel, sunteti sigur ca veti vedea mai multe rezultate benefice in viata voastra, inclusiv:

  • Ajuta la dezvoltarea relatiilor armonioase in familia ta
  • Ajuta la gasirea pacii
  • Vindecarea si hranirea animalelor dvs. de companie
  • Sanatate si abundenta imbunatatite pentru gradina dvs
  • Ajuta oamenii sa iubeasca profund si pe deplin, cu inima deschisa

Cand faci o conexiune cu o fiinta puternic spirituala precum Arhanghelul Muriel, nu fii surprins daca faci voluntariat in moduri care vor ajuta animalele, copiii si cei nevoiasi. Arhanghelul Muriel va va indemna sa ajungeti la cei care au nevoie si sa le oferiti ajutor, chiar si atunci cand sinele vostru rational va spune ca nu sunteti in masura sa faceti acest lucru.

Conectarea cu Arhanghelul Muriel

A-l chema pe Arhanghelul Muriel inseamna ca esti gata sa urci la urmatorul nivel al dezvoltarii tale spirituale. Cand va conectati cu arhanghelul Muriel, intelegeti ca intuitia si pasiunea voastra pentru activitati spirituale vor creste.

Cand te conectezi cu o fiinta angelica puternica, cum ar fi Muriel, este o idee buna sa nu ceri ajutor cu lucruri de care poti avea grija singur.

Cand esti gata sa faci o legatura cu Arhanghelul Muriel, tine sau afiseaza un buchet din florile tale preferate si fata spre sud.

Repetati numele lui Muriel in interior sau in exterior de multe ori, in modul care vi se pare cel mai natural. Repetarea numelui ei va avea o influenta linistitoare asupra inimii si mintii tale. Odata ce simtiti acest sentiment de calm si liniste, adresati-va cererea, astfel:

Draga Muriel, Ingerul Pacii, infasoara-ma in dragostea ta, arata-mi cum arata si cum se simte Iubirea neconditionata. Te rog invata-ma cum sa fiu un agent al pacii si al armoniei. Deschide-mi inima pentru a fi o persoana mai buna si mai blanda.

Arhanghelul Muriel, Ingerul Bunatatii, permiteti-mi sa descopar Iubirea Neconditionata a lui Dumnezeu.

— Amin

Arhanghelul Muriel ii ajuta pe oamenii empatici si intuitivi sa invete sa aiba incredere in darurile lor.

Avand incredere in indrumarea intuitiva pe care o primim de la ingerii nostri, putem prinde viata cu o pasiune reinnoita si putem intreprinde actiunile care ne permit sa ne atingem visele si sa ne indeplinim scopul autentic.