Un barbat sta in fata unui cer auriu uitandu-se peste umar in timp ce duce cinci sabii de argint.

Doua sabii raman in spatele lui infipte in pamant, desi este larg acceptat ca se va intoarce si pentru ele.

Se pare ca fura aceste sabii si isi urmareste spatele in timp ce pleaca.

Cele sapte sabii este una dintre cartile mai simple in ceea ce priveste imaginile sale. Acest card simbolizeaza inselaciune si inselaciune.

Se bazeaza in mare masura pe motivul lecturii tale pentru a intelege de unde vine inselaciunea.

Uneori reprezinta o persoana din viata ta care te minte, in timp ce alteori inseamna ca tu esti cel care renunta la onestitate.

Cand il vezi in raspandirea ta, va trebui sa fii sincer cu tine insuti cu privire la intentiile tale, astfel incat sa intelegi mai bine pe cine este menit sa reprezinte.

 Sensul acestei carti de taror

Cele sapte sabii este una dintre cele mai revelatoare carti ale Arcanelor minore. Este important sa fii pregatit sa auzi lucruri care ar putea rani.

In pozitia ta din trecut, cei sapte de spade au mai multe semnificatii, dar in general indica un moment in care tu sau altcineva ai fost inselator.

Este posibil ca un partener sa fi fost infidel in trecut si aceasta este prima data cand auziti despre asta.

Retineti ca trecutul este inca trecut. Modul in care alegeti sa continuati cu aceste informatii noi va schimba cursul caii dvs. actuale.

Cei sapte de spade in pozitia ta actuala inseamna ca in prezent exista inselaciune in viata ta.

Cineva scapa cu mintindu-te si nu se va opri pana nu-i chemati.

Pe de alta parte, daca tu esti cel care insala, de fapt functioneaza in favoarea ta, desi vei dori sa fii atent la persoanele pe care le-ai putea rani.

Desi sa spui minciuni albe din cand in cand nu este un lucru rau, sa spui destule dintre ele s-ar putea sa-ti deranjeze prietenii apropiati si familia daca ar afla in viitor.

Pozitia viitoare care dezvaluie cei sapte de spade este doar despre tine. Se spune ca, pentru a merge inainte, va trebui sa te bazezi pe inteligenta si abilitatile tale de improvizatie pentru a ocoli orice obstacole care apar in viata ta.

Vestea buna este ca vei scapa de asta.

Vestea proasta este ca acest lucru are potentialul sa explodeze complet in fata ta, asa ca asigura-te ca iei in considerare consecintele actiunilor tale inainte de a le urma.

Dezvaluie ce numere apar in Tabelul de numerologie »

 Semnificatia acestei carti de taror in planul carierei

Cand vine vorba de cariera ta, cei sapte de spade inseamna ca in acest moment munca ta este urmarita indeaproape de superiorii tai.

Este important sa mentineti o etica buna a muncii si sa verificati daca rezultatele finale nu au greseli inainte de a afirma ca un proiect este finalizat. Nu va lasati prinsi in politica muncii in acest moment.

 Semnificatia acestei carti de taror in dragostea

Raspandirea celor sapte sabii din relatia voastra indica o imensa lipsa de incredere. Daca sunteti deja angajat, acest card sugereaza ca aveti suspiciuni cu privire la partenerul dvs. si puneti la indoiala integritatea acestuia.

Este important sa vorbesti cu ei despre asta, chiar daca este dureros.

Cautarea textelor lor va cauza doar mai multe probleme indiferent daca gasesti validarea sentimentelor tale sau nu, asa ca evita acest tip de tactica si vorbeste cu ei.

Daca sunteti in cautarea activa a iubirii, cei Sapte de Sabii va reamintesc ca alti oameni nu va pot citi gandurile.

Daca ati intalnit oameni interesanti, dar nu a rezultat nimic pe termen lung, este posibil sa fiti perceput ca neinteresat.

Schimba-ti tactica si arata-le oamenilor ca esti deschis pentru dragoste.

Obtine predictii aprofundate personalizate dupa diagrama ta de numerologie »

 Semnificatia acestei carti de taror in plan financiar

In timp ce sapte este considerat un numar norocos cand vine vorba de bani, sapte de spade este un dezastru.

Asumarea riscurilor cu veniturile tale va ajunge sa te coste mai mult decat esti dispus sa renunti, asa ca asteapta sa joci de noroc, sa imprumuti sau sa investesti.

Daca o cheltuiala lunara nu este o necesitate, reduceti-o din buget si puneti banii in plus in economii. A fi cumpatat in acest moment este cea mai buna cale de actiune.

 Semnificatia acestei carti de taror in sanatate

In raspandirea ta orientata spre sanatate, Seven of Swords iti spune sa scapi de dezordine pentru a-ti imbunatati sanatatea.

Acest lucru ar putea insemna dezordine fizica sau mentala, asa ca va trebui sa fii sincer cu tine despre care inseamna pentru tine.

Este posibil ca acest card sa apara atunci cand cineva afiseaza semne de tezaurizare. Veti dori sa strangeti acest lucru mai devreme decat mai tarziu.

Daca acest card se refera la dezordinea mentala, veti dori sa gasiti modalitati de a va linisti mintea, astfel incat stresul sa nu inceapa sa provoace boli fizice.

Cartea de taror in pozitie inversata

Cand cei sapte de spade apare in raspandirea dvs. in sens invers, inseamna ca ignorati sfaturile bune.

Situatia ta nu este atat de lipsita de speranta pe cat crezi ca este si alungi oamenii care te pot ajuta cu adevarat.

Poti avea toate lucrurile pe care le doresti, trebuie doar sa recunosti cand te sabotezi si sa-l corectezi.

Dezvaluie ce numere apar in Tabelul de numerologie

Sapte de spade impreuna cu alte carti

Cei sapte de spade impreuna cu Diavolul simbolizeaza intreruperea unui ciclu. Acest lucru ar putea insemna sa renunti la o relatie nesanatoasa sau sa renunti la un obicei prost precum fumatul sau bautura.

Cand Judecata apare cu sapte de spade, inseamna ca oricine foloseste smecheria va primi ceea ce merita.

Aceasta este o combinatie foarte karmica, asa ca daca tu esti cel care spune minciuni, este mai benefic pentru tine sa devina curat.