Pot sa-ti spun ca atunci cand o femeie dintr-un motiv oarecare nu vrea sa aiba niciun tip de contact cu tine, se intampla pentru ca s-au intamplat mai multe lucruri in relatie, adica s-a intamplat ceva foarte grav, astfel incat ea evita cumva sa aiba contact cu tine. Sunt sigur ca au fost probleme, sau ceva mai puternic si de aceea ea te evita acum si te va evita tot timpul.

Pentru ca orice ai face, ea nu vrea sa vorbeasca cu tine, iar acest lucru este cu siguranta ceva pe care trebuie sa-l inversezi.

Si ca sa stiti putin mai multe despre subiect, vreau sa va anunt urmatoarele:

De ce fosta mea iubita nu vrea sa vorbeasca cu mine?

Am cunoscut cazuri in care barbati care au abuzat fizic si psihologic o femeie si apoi se intreaba de ce fosta lor iubita evita mereu contactul , daca fosta ei stie bine ca o iubeste in continuare si de aceea o cauta pentru a rezolva situatia.

Dar haide, astfel de lucruri sunt cele care ajung sa scufunde o relatie si ca o iubita in aceste conditii sa decida sa vorbeasca din nou cu tine, prietene, va fi nevoie de un adevarat miracol.

Pentru ca poate pentru tine acest lucru poate suna a ceva greu de depasit, dar pentru o persoana care a fost victima in relatie nu este asa.

Deci ce s-a intamplat in relatia ta…

Poate ti-ai ranit fosta iubita , sau ea te-a ranit si de aceea evita sa aiba contact cu tine, dar inaintea tuturor prietenilor te sfatuiesc sa inveti sa vezi realitatea, daca s-au intamplat probleme grave si de aceea nu vrea sa vorbeasca cu tine. tu, asa ca nu incerca sa o fortezi sa vorbeasca, daca este posibil, stai departe cateva zile sau luni pentru a-si stabiliza emotiile si a-ti oferi sansa de a vorbi.

Aminteste-ti ca daca te evita este semn ca s-a intamplat ceva, nu pentru ca are chef, va inceta sa-ti vorbeasca peste noapte, de fapt prietene de aici trebuie sa pui ordine in anumite lucruri care s-au intamplat in relatie pentru a sti de ce fostul tau se comporta asa.

De asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca, daca relatia s-a incheiat in urma cu cateva saptamani, este foarte normal ca fosta ta iubita sa fie oarecum rece fata de tine , pentru ca atunci cand o relatie se termina logic, comunicarea cu ea nu va mai fi la fel.

Are o femeie sentimente si memorie?

Ceva foarte comun pe care il observ la multi barbati este ca ei cred ca , aplicand contact zero, relatia lor va deveni perfecta peste noapte si chiar unii barbati cred ca, aplicand contact zero si apoi reincepand comunicarea cu fostul lor, ea trebuie sa se comporte ca cea mai dulce femeie. in lume.

Sau in orice caz va fi uitat deja ce s-a intamplat, iar acum poti vorbi cu ea de parca nimic nu s-ar fi intamplat, iar totul de acum inainte va fi mult mai usor, iar in cateva zile o vei avea inapoi pe fosta ta iubita.

Dar, in cazul in care nu stii, contactul zero nu rezolva problemele, cu atat mai putin sterge greselile din trecut, iar daca fosta ta iubita te evita tot timpul, aceasta actiune nu face decat sa demonstreze ca are emotii negative fata de tine, ca nu te vor lasa sa o iei inapoi.sau macar schimbi cateva cuvinte cu fostul tau .

Daca despartirea este recenta, atunci nu pretinde ca ai o comunicare buna cu fosta ta iubita, deoarece este ceva imposibil, este ca si cum ai incerca sa scoti apa dintr-o stanca.

Dar daca au trecut deja cateva saptamani sau luni si fosta ta iubita nu vrea sa auda de tine , atunci te confrunti cu lucruri precum:

  • Ca nu te-am mai iubit.
  • Asta este hotarat sa nu-ti ofere o a doua sansa.
  • Sau ca este atat de dezamagita, incat nu este sigura daca sa vorbesti cu tine este cel mai bun lucru de facut sau nu.

Deci ce s-a intamplat?

Dupa cum vezi, prietene, exista mai multe motive pentru care fosta ta iubita te poate evita, dar de cele mai multe ori acest lucru se intampla atunci cand fosta ta iubita a parasit relatia foarte ranita, iar acum ultimul lucru pe care si-l doreste este sa vorbesc cu tine.

Daca ti-ai ranit fosta iubita , atunci cel mai bun lucru ar fi sa nu fortezi lucrurile si sa o lasi cumva in pace mult timp, iar daca dupa acest timp lucrurile raman la fel, va trebui sa iei o decizie daca sa o iei. inapoi sau nu.Nu.

Sper ca acest articol sa te ajute sa intelegi ce s-a intamplat in relatia ta, iar daca fostul tau nu vrea sa te vada sau sa vorbeasca cu tine, este pentru ca are motivele lui.

Este atat de simplu!